Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
1literes pia, plusz popcorn, plusz a pohár?Remy írta:
Mondjuk erre volt külön menü is, igaz 2k-ért, de ahhoz legalább kaptál 1 literes piát, meg egy 5 literes popcornt.
Második nézésre bevállalom...

jó én azért nem vagyok prosztó, megvettem a büfében szépen a literes üdítőmet...h3x0r írta: Az elottem ulo csaj is igy gondolta. Megvette a poharat, a taskajabol meg szepen elovett egy 2 literes kolat.

ericco: nah ha így van akkor pláne veszek, franc, kérdeztem kiscsajt,hogy mekkora, mondta fél literes...azt hittem abba töltik a cuccot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ja, komoly. Azt nem tudom, mert mikor már mi jöttünk ki, senki sem volt ott a mozi személyzetéből. Az egyik barátam majd ma megy vissza megkérdezni. Gonolom, a minimum, hogy adnak jegyet egy másik vetítésre.nee ez komoly?
banyek...és mikor kárpótolnak,vagy valami?
Nekem a piát külön adták, a pohár üres voltPoharat én is akartam, de csak fél literes, azzal meg nem emgyek sokra egy 2 órás filmen...úgyhogy majd ha arra járok felszaladok a büfébe egyért

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amitt láttam belőle, az tetszett. Durván odafigyeltek arra, hogy inkább az első trilógia hangulatát adják vissza. A story, ritmus is rendben volt addig... tovább meg a f@sazom tudja mi volt

Merci Zizou!
- h3x0r
Az elottem ulo csaj is igy gondolta. Megvette a poharat, a taskajabol meg szepen elovett egy 2 literes kolat.csababarca írta:Poharat én is akartam, de csak fél literes, azzal meg nem emgyek sokra egy 2 órás filmen...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk erre volt külön menü is, igaz 2k-ért, de ahhoz legalább kaptál 1 literes piát, meg egy 5 literes popcornt.csababarca írta: Poharat én is akartam, de csak fél literes, azzal meg nem emgyek sokra egy 2 órás filmen...úgyhogy majd ha arra járok felszaladok a büfébe egyért

nmate +1
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
nee ez komoly?ericco írta:Én az első felét láttam. Bombariadó miatt félbeszakadt, azonnal ki kellett mennünk a moziból. Valami hülye trollkodott egyet a pláza wiki oldalán. Most pedig egy ideg vagyokpedig guruló robotos poharat is vettem
banyek...és mikor kárpótolnak,vagy valami?
Poharat én is akartam, de csak fél literes, azzal meg nem emgyek sokra egy 2 órás filmen...úgyhogy majd ha arra járok felszaladok a büfébe egyért

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én is ma néztem meg. Szerintem nagyon zsír lett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sokan írtátok, hogy túl gyorsan tanulta meg az erőt használni. Ez nekem is kicsit fura volt. De ha belegondol az ember, akkor Luke-nak sem volt sokkal több ideje, hogy megtanulja az alapokat. Ami nekem kicsit fura volt ezen kívül, az a "halálcsillag 2.0" illetve lehetett volna több "star wars zene" a filmben. De ezektől én eltekintek, nem akkora hibák, hogy azt mondjam: ez szar volt. Nagyon jól összehozta J.J., a karakterek jók,: a feka karaktere nekem kifejezetten tetszett (egyik ismerősöm mondta: egy feka a főszerepben???? annyira nem illik a főszerepbe egy feka. hát mondom miért ne
), Daisy meg hát

Igazából aki bele akar kötni a filmbe, az úgyis talál valamit, amin lehet csámcsogni.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sokan írtátok, hogy túl gyorsan tanulta meg az erőt használni. Ez nekem is kicsit fura volt. De ha belegondol az ember, akkor Luke-nak sem volt sokkal több ideje, hogy megtanulja az alapokat. Ami nekem kicsit fura volt ezen kívül, az a "halálcsillag 2.0" illetve lehetett volna több "star wars zene" a filmben. De ezektől én eltekintek, nem akkora hibák, hogy azt mondjam: ez szar volt. Nagyon jól összehozta J.J., a karakterek jók,: a feka karaktere nekem kifejezetten tetszett (egyik ismerősöm mondta: egy feka a főszerepben???? annyira nem illik a főszerepbe egy feka. hát mondom miért ne

Igazából aki bele akar kötni a filmbe, az úgyis talál valamit, amin lehet csámcsogni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Direkt kerültem mindenféle véleményt, legyen az pozitív vagy negatív. 2-3 napig minden potenciális veszélyforrást jelentő oldalt lelőttem a böngészőben. Így egyáltalán nem csalódtam, sőt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pont ezt vártam. JJ visszahozza a SW hangulatát (pipa) illetve felépít új karaktereket kicsit a saját szája íze szerint (pipa). Emellett szerintem filmként is megállja a helyét, noha tény, elég biztosra ment a stáb a sztorival. Én nem tudom nekik felróni ezt, a következő részekben majd meg lehet még ugrani a szintet. Most egyelőre ez volt a cél, hogy visszanyerjék a SW rajongók bizalmát. Amit egyébként maximálisan abszolvált is a film, leszámítva pár szőrszálhasogató embert. De most kit érdekel.
Én örülök az egész koncepciónak, tetszik. Életre szóló élmény volt a premieren ott lenni, a közeg, a sok ember aki rajong a világ legjobb meséjéért.
Fuck me, right?
Én örülök az egész koncepciónak, tetszik. Életre szóló élmény volt a premieren ott lenni, a közeg, a sok ember aki rajong a világ legjobb meséjéért.
Fuck me, right?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az nekem is megvan, Kylo-s figurával.ericco írta:pedig guruló robotos poharat is vettem

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én az első felét láttam. Bombariadó miatt félbeszakadt, azonnal ki kellett mennünk a moziból. Valami hülye trollkodott egyet a pláza wiki oldalán. Most pedig egy ideg vagyok
pedig guruló robotos poharat is vettem

Merci Zizou!
- P. Krisz
SW 7
Végre én is láttam a filmet .
Mosollyal az arcomon mentem be a terembe , és mosollyal az arcomon távoztam . Viszont ahogy minden , ez se hibátlan , nem teljesítette az összes elvárásom .
Végre én is láttam a filmet .
Mosollyal az arcomon mentem be a terembe , és mosollyal az arcomon távoztam . Viszont ahogy minden , ez se hibátlan , nem teljesítette az összes elvárásom .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Persze hogy nem tudom és ez egyértelmű hogy én keverem,arról nem is beszélve hogy nehéz eset vagyok!!Mike írta:Az a baj miro h magad sem tudod h mit írtál, és mire reagáltam. Te kevered a dolgokat.
Nehéz eset vagy, na.

A többiekkel lehetett normálisan "vitázni",veled nem..Hagyjuk egymást.
"Hozzáadás a haragosokhoz"- ajánlom figyelmedbe,egyszerűbb tőle az élet.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Az a baj miro h magad sem tudod h mit írtál, és mire reagáltam. Te kevered a dolgokat.
Nehéz eset vagy, na.
Nehéz eset vagy, na.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- miro
Persze,ahogy leírtad,még követhető is,főleg hogy ez az SW és minden megtörténhet benne.Mike írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az amit anno felépítettek, semmit nem jelent már. Egyetlen jedi létezik, Luke, aki nem is ismerte a jedi rendet, semmit nem tud róla. És ha éppenséggel lánya született, miért ne taníthatná? Arról nem is beszélve, hogy sehol nincs az leírva h nő nem lehet jedi. Mikor a 3. részben lemészárolták a jediket, ott is volt köztük nő, sőt mikor anakin mészárolt a jedi templomban, mintha ott is lenne kiscsaj. És maga yoda is mondta Luke-nak h adja át a tudását a húgának. Ennyit erről...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De megint kevered azt hogy valakit megöltek a harmadik részbe 15 mp alatt,és azt hogy valaki egy főhős.
Attól hogy Yoda ezt mondta,persze teljesen így volt,de attól még nekem egyszerűen nem lesz hiteles egy Jedi karakter,én azt szerettem meg amit képviselt Luke,Obi Wan,Yoda stb. Olyan jegyeik voltak ami számomra egy nőnek furcsa.
De rendben,igazad van,ez így jó,szép,más vélemény meg nem lehet,mivel "ennyit erről",nyugodj meg,te mondtad be a tutit,így mindenkinek ez lesz a nézete.
Csak akkor ne nekem írogasd hogy milyen évet írunk,mert ez a gondolkodásmód amit te közölsz a hszeddel kb 25 évvel ezelőtt volt. Köszi.

Attól még nekem mindig nem tetszik ez.Viszont azt elfogadom ha másnak,akár neked,Mike-nak,Remynek tetszik.Sithek közt is van nő és a Jedik közt is.
De ettől még nekem furcsa.Mások vagyunk,ezért szép a világ.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sithek közt is van nő és a Jedik közt is.
ZIDANE
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ha már arról van szó h egy nő ne legyen hős, megmentő, hanem ő legyen az akit meg kell menteni, és ez pont a star wars kapcsán...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát pont az eredeti trilógiában van egy messze nem estelen női szereplő, aki hol Luke-ot, hol Hant- menti meg...
ami meg a jedi kultuszt illeti, amibe nem fér bele női jedi
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az amit anno felépítettek, semmit nem jelent már. Egyetlen jedi létezik, Luke, aki nem is ismerte a jedi rendet, semmit nem tud róla. És ha éppenséggel lánya született, miért ne taníthatná? Arról nem is beszélve, hogy sehol nincs az leírva h nő nem lehet jedi. Mikor a 3. részben lemészárolták a jediket, ott is volt köztük nő, sőt mikor anakin mészárolt a jedi templomban, mintha ott is lenne kiscsaj. És maga yoda is mondta Luke-nak h adja át a tudását a húgának. Ennyit erről...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát pont az eredeti trilógiában van egy messze nem estelen női szereplő, aki hol Luke-ot, hol Hant- menti meg...
ami meg a jedi kultuszt illeti, amibe nem fér bele női jedi
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Star Wars 7
First Order nem egyenlő a Sithekkel!
Sokan téveszmében voltatok vele, de nem sithek.
http://starwars.wikia.com/wiki/First_Order
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kylo sem Sith. Nem hordozza magában a sith eszméket és nem azok szerint él. Még Dark Jedinek sem nevezném mivel szerintem nem teljes a kiképzése.
Nekem sem tetszett, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rey legyőzte Kylot. Én úgy csináltam volna meg, hogy harcolgat vele és a végén valahogy elmenekül. Lehet, hogy már volt kiképzése, csak Format data C:/ volt és Kylo is sérült, de ez számomra is erős volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Illetve az sem, hogy Finn jó pár percig bírta Kylo ellen, amikor a másik rohamosztagos kb 3 ütésből elintézte. Az pedig okés volt, hogy bírta az a fegyver a fénykard ellen. Említették előttem, hogy a 2-3. részben is voltak olyan fegyverek amik bírták.
Csak pont ugye Obi-Wan is leütötte pár ütésből azokat is. Itt meg kylo vergődött Finnel rendesen
First Order nem egyenlő a Sithekkel!
Sokan téveszmében voltatok vele, de nem sithek.
http://starwars.wikia.com/wiki/First_Order
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kylo sem Sith. Nem hordozza magában a sith eszméket és nem azok szerint él. Még Dark Jedinek sem nevezném mivel szerintem nem teljes a kiképzése.
Nekem sem tetszett, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rey legyőzte Kylot. Én úgy csináltam volna meg, hogy harcolgat vele és a végén valahogy elmenekül. Lehet, hogy már volt kiképzése, csak Format data C:/ volt és Kylo is sérült, de ez számomra is erős volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Illetve az sem, hogy Finn jó pár percig bírta Kylo ellen, amikor a másik rohamosztagos kb 3 ütésből elintézte. Az pedig okés volt, hogy bírta az a fegyver a fénykard ellen. Említették előttem, hogy a 2-3. részben is voltak olyan fegyverek amik bírták.
Csak pont ugye Obi-Wan is leütötte pár ütésből azokat is. Itt meg kylo vergődött Finnel rendesen

ZIDANE
- miro
Na hát ha Salma Hayek lenne akkor már más lenne a véleményem...Remy írta:Azért páran most kiakadtak Miro.![]()

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Értem én,de nekem a Jedi-nő párosítás egyszerűen nem hiteles.Föl van építve egy jedi kultusz,amibe nekem nem fér bele egy nő.
Amikor kölkök voltunk és ütöttük vágtuk egymást botokkal mondván star warsosat játsszunk az volt az első kérdés hogy ki-kicsoda. ( de szép idők istenem..

Elképzelni sem tudom hogy valaki azt mondja hogy én akarok lenni a csaj!!!

No de én is meglesem még idén,aztán meglátjuk.
Fentebb írtam most hogy persze,egy afrikai rabszolgát néger játsszon el az is így hiteles.csababarca írta:Nálam a Véres gyémántban Solomon karaktere volt a fontosabb,de máshogy értelmeztem akkor.
Legyen így nálam is!csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is szekptikus voltam a csaj karakterrel, tudtam hogy ő lesz a Jedi, és Finn csak beetetés...de abszolút meggyőzött, teljesen hiteles volt mindenben.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- csababarca
Nálam a Véres gyémántban Solomon karaktere volt a fontosabb,de máshogy értelmeztem akkor.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is szekptikus voltam a csaj karakterrel, tudtam hogy ő lesz a Jedi, és Finn csak beetetés...de abszolút meggyőzött, teljesen hiteles volt mindenben.
De majd nézd meg, lehet változik a véleményed, lehet nem.
De ezt a Vasember-Pókember hasonlatot nem tudom mire írod.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is szekptikus voltam a csaj karakterrel, tudtam hogy ő lesz a Jedi, és Finn csak beetetés...de abszolút meggyőzött, teljesen hiteles volt mindenben.
De majd nézd meg, lehet változik a véleményed, lehet nem.
De ezt a Vasember-Pókember hasonlatot nem tudom mire írod.