HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 13:04
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 12:58
csababarca írta:
Amúgy talán illene megnézni a filmet, nem puffogtatni be véleményt trailerek alapján. Ha majd megnézed,és akkor is ez a véleményed az már elfogadható lesz.
Néger főhős?
Hm, Függetlenség napja, Véres gyémánt...most így hirtelen két másodperc alatt ez a kettő ugrott be.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 12:30
Ákosok...Ákosok mindenhol...Mike írta:hát neharagudj, de aki így gondolkozik a nőkről általánosságban, meg más színű emberekről, arra nem tudok mit mondani...
Remélem egyszer egy keménykezű nő lesz a főnököd
off vége
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igen,igen ezt kifelejtettem, de ott is érződött hogy van valami sumákság a dologban.Mike írta:ahhoz még amit csababarca írt:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor először beszéltek Rennek a csajról, és visszakérdezett hogy "milyen lány?", látszott rajta h tudta ő jól, hogy kiről van szó. Ez is alátámaszthatja az elméletedet.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:58
Leszarom hogy milyen évet írunk,és mi a trend,nekem nem tetszik.Mike írta:most komolyan az a baj h csaj főszereplő van, egy négerrel kiegészülve? Tudod te milyen évet írunk?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 11:49
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:35
Legyen úgy! Én örülnék ha jó lenne,csak ez a duó..Vannak fenntartásaim.Remy írta:
Ez oké, persze. Viszont, most, hogy én már láttam. Annyit elárulhatok, hogy az előzetesek semmit, de tényleg semmit nem árultak el. Abramsék jól tálalták az egészet, nem lőttek el semmit.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 11:34
Ez oké, persze. Viszont, most, hogy én már láttam. Annyit elárulhatok, hogy az előzetesek semmit, de tényleg semmit nem árultak el. Abramsék jól tálalták az egészet, nem lőttek el semmit.miro írta: Persze,én csak azt írom ami az első véleményem volt a filmről az előzetesek alapján.
Illetve a tapasztaltaim,a saját véleményem.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:32
Persze,én csak azt írom ami az első véleményem volt a filmről az előzetesek alapján.Remy írta:
Először inkább nézd meg a filmet, addig minek fikázol bármit is?Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg brutálisan jól működik a duó, csak úgy mellékesen megjegyzem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 11:29
Először inkább nézd meg a filmet, addig minek fikázol bármit is?miro írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Őszintén? Reméltem hogy semelyik..Mike írta:persze, miért, te a néger csávóra gondoltál? Számomra ez egyértelmű volt már 1 éve kb
Ez a néger-csaj duo is azért kell mert ez a divat,ezt kell a mostani filmekben.
Mindig is utáltam azokat a filmeket amikben a nő a "hős",a főszereplő,az akinek "szurkolni" kell.
Leia el volt találva,no kb ennyit tudnék elképzelni max egy csajnak.
Legyen kicsit béna,kerüljön bajba,értsen kicsit a fegyverhez,de ne Ő legyen a nagy hős,legyen valaki aki megmentse.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:27
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Őszintén? Reméltem hogy semelyik..Mike írta:persze, miért, te a néger csávóra gondoltál? Számomra ez egyértelmű volt már 1 éve kb
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 11:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 19., szombat 10:58
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 10:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. december 19., szombat 10:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hat igen ezr mondtam enis.Mike írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ennyiből új sithek se legyenek, mivel azért lettek kinyírva a 6-ban. Tehát végülis új SW-nak se kellett volna lenni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 10:22
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez nem ellentmondás. Igen, azért lőtték ki, de ezzel nem azt akadályozták meg h soha többé ne legyen hasonló. Akkor, abban az időben az volt a cél hogy elpusztítsák. Ennyi, semmi több. 30 év telt el azóta. Ez alatt fel lehetett építeni ha nem magyar munkásokat alkalmaztak.Galacticos írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Es arra az ellentmondasrol mi a velemenyed h a 6ba azert lottek ki a halal csillagot h ne legyen bolygo pusztito fegyvere a sotet oldalnak, itt meg msr volt. Raadasul egyszerre 4et pusztitott.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem