Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 13:04

Azért páran most kiakadtak Miro. :mrgreen: :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 12:58

csababarca írta:
Amúgy talán illene megnézni a filmet, nem puffogtatni be véleményt trailerek alapján. Ha majd megnézed,és akkor is ez a véleményed az már elfogadható lesz.
Néger főhős?
Hm, Függetlenség napja, Véres gyémánt...most így hirtelen két másodperc alatt ez a kettő ugrott be.

Véres gyémánt? Fehér ember játssza el az afrikai rabszolgát? Pufogtass,pufogtass.. :lol: :roll:

Leírtam hogy remélem jó lesz,de nekem vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Padmé is ilyen esetlen volt akit kellett védeni,Leia szintén,nekem ez a női karakter.
Ez amit eltudok fogadni. Ott van a tűznél,Ő is megy a főszállal,de nem "hős".
Egy jedi legyen férfi.Nekem így a hiteles.
Eskü ez hogy csaj,olyan mintha a Vasember csaj lenne..Vagy a pókember..Nem mondom hogy nekem van igazam,de ilyen véleményem van erről,ez az állításom.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 12:30

Mike írta:hát neharagudj, de aki így gondolkozik a nőkről általánosságban, meg más színű emberekről, arra nem tudok mit mondani...

Remélem egyszer egy keménykezű nő lesz a főnököd

off vége
Ákosok...Ákosok mindenhol... :shutup:

Amúgy talán illene megnézni a filmet, nem puffogtatni be véleményt trailerek alapján. Ha majd megnézed,és akkor is ez a véleményed az már elfogadható lesz.
Néger főhős?
Hm, Függetlenség napja, Véres gyémánt...most így hirtelen két másodperc alatt ez a kettő ugrott be.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!EGyébként szerintem az előzetes elvárásokhoz képest, Finn abszolút pozitív meglepetés, karakterileg is, játékban is...a csajról tudtam hogy burtálisan jól megírt, és erős karakter lesz.
Mike írta:ahhoz még amit csababarca írt:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor először beszéltek Rennek a csajról, és visszakérdezett hogy "milyen lány?", látszott rajta h tudta ő jól, hogy kiről van szó. Ez is alátámaszthatja az elméletedet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igen,igen ezt kifelejtettem, de ott is érződött hogy van valami sumákság a dologban.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 12:02

hát neharagudj, de aki így gondolkozik a nőkről általánosságban, meg más színű emberekről, arra nem tudok mit mondani...

Remélem egyszer egy keménykezű nő lesz a főnököd

off vége
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:58

Mike írta:most komolyan az a baj h csaj főszereplő van, egy négerrel kiegészülve? Tudod te milyen évet írunk?
Leszarom hogy milyen évet írunk,és mi a trend,nekem nem tetszik.
Gondolkozzak liberálisan,mert 2015-öt írunk,de te elveted azt hogy nekem nem jön át. :lol:
Na,ez a Jézusom..

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 11:49

most komolyan az a baj h csaj főszereplő van, egy négerrel kiegészülve? Tudod te milyen évet írunk?

Mellesleg néger főhős rengeteg filmben van. Will Smith, Denzel Washington stb stb...

jézusom :fpalm:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:35

Remy írta:
Ez oké, persze. Viszont, most, hogy én már láttam. Annyit elárulhatok, hogy az előzetesek semmit, de tényleg semmit nem árultak el. Abramsék jól tálalták az egészet, nem lőttek el semmit.
Legyen úgy! Én örülnék ha jó lenne,csak ez a duó..Vannak fenntartásaim.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 11:34

miro írta: Persze,én csak azt írom ami az első véleményem volt a filmről az előzetesek alapján.
Illetve a tapasztaltaim,a saját véleményem.
Ez oké, persze. Viszont, most, hogy én már láttam. Annyit elárulhatok, hogy az előzetesek semmit, de tényleg semmit nem árultak el. Abramsék jól tálalták az egészet, nem lőttek el semmit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:32

Remy írta:
Először inkább nézd meg a filmet, addig minek fikázol bármit is? :) Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg brutálisan jól működik a duó, csak úgy mellékesen megjegyzem. :)
Persze,én csak azt írom ami az első véleményem volt a filmről az előzetesek alapján.
Illetve a tapasztaltaim,a saját véleményem.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 11:29

miro írta:
Mike írta:persze, miért, te a néger csávóra gondoltál? Számomra ez egyértelmű volt már 1 éve kb :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Őszintén? Reméltem hogy semelyik..
Ez a néger-csaj duo is azért kell mert ez a divat,ezt kell a mostani filmekben.

Mindig is utáltam azokat a filmeket amikben a nő a "hős",a főszereplő,az akinek "szurkolni" kell.
Leia el volt találva,no kb ennyit tudnék elképzelni max egy csajnak.
Legyen kicsit béna,kerüljön bajba,értsen kicsit a fegyverhez,de ne Ő legyen a nagy hős,legyen valaki aki megmentse.
Először inkább nézd meg a filmet, addig minek fikázol bármit is? :) Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg brutálisan jól működik a duó, csak úgy mellékesen megjegyzem. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:27

Mike írta:persze, miért, te a néger csávóra gondoltál? Számomra ez egyértelmű volt már 1 éve kb :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Őszintén? Reméltem hogy semelyik..
Ez a néger-csaj duo is azért kell mert ez a divat,ezt kell a mostani filmekben.

Mindig is utáltam azokat a filmeket amikben a nő a "hős",a főszereplő,az akinek "szurkolni" kell.
Leia el volt találva,no kb ennyit tudnék elképzelni max egy csajnak.
Legyen kicsit béna,kerüljön bajba,értsen kicsit a fegyverhez,de ne Ő legyen a nagy hős,legyen valaki aki megmentse.
A másik a néger,tud valaki olyan filmet mondani ahol a hős egy néger? ( Lehet van,nem azért kérdezem,csak most nem jut eszembe.)
Nekem ez is szarnak tűnik..

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 11:21

persze, miért, te a néger csávóra gondoltál? Számomra ez egyértelmű volt már 1 éve kb :D

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:16

Nem láttam még a filmet,de

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most komolyan a csaj lesz a jedi?

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 11:09

ahhoz még amit csababarca írt:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor először beszéltek Rennek a csajról, és visszakérdezett hogy "milyen lány?", látszott rajta h tudta ő jól, hogy kiről van szó. Ez is alátámaszthatja az elméletedet.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 19., szombat 10:58

JJ mondta:
egy korább cikkből idézek, jedirend.com
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!J.J. Abrams, a író-rendező Kylo maszkjáról:

A film választ ad a maszk eredetére, de a dizájn alapvetően a Vader-maszkra tett utalás. Ren nagyon is tisztában van azzal, ami korábban történt, és ez fontos részét is képezi a filmnek.

A cikk egyébként “Vader megszállottként” emlegeti Kylót. Ismerős?

A sok vitát kiváltó kardjáról:

A fénykardot ő maga építette. A fegyver legalább annyira veszélyes, vad és csiszolatlan, mint ő.

Ez igazolja a korábbi pletykát, miszerint a fénykard pengéje azért tűnik olyan instabilnak, mert egy “amatőr” építette. Az a szóbeszéd viszont megcáfolódni látszik, miszerint egy ősi kardról van szó.

A személyiségéről:

Tudjátok, a legjobb a történetmesélésben, és kétség kívül a legjobb a Star Warsban is, az, amikor az átlagembernek kell kiállnia valamiért. És szerintem az teszi Rent ennyire különlegessé, hogy mikor találkozunk vele még nem olyan kiforrott, mint Darth Vader.

Nem a tipikus bajuszpödrő gonosz. Ren egy kicsit komplexebb annál, és nagy öröm volt Adam Driverrel dolgozni a karakteren, mert igazán mélyen és elismerésre méltóan adta át magát neki.

A forgatókönyvíró, Lawrence Kasdan is méltatja Rent:

Mostanra négy Star Wars filmet írtam, és egyszer sem volt még Adaméhez fogható karakter. Szerintem valami egészen újat fogtok látni a franchise-ban.

Na, és most a legérdekesebb részhez, mellyel Abrams egy igen váratlan dolgot fed fel a karakterről:

Akkor kapta a Kylo Ren nevet, mikor csatlakozott a Ren Lovagjai [Knights of Ren] nevű csoporthoz.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 10:56

ebben lehet valami...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 10:42

Ez nagyobb spoiler, vagyis inkább spoileres teória,szal óvatosan olvassátok el, még ha lehet hülyeség is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval Rey erőhasználatához:
Több helyen olvasom,hogy Rey kaphatott már kiképzést gyerekkorában (Luketól,aki az apja valószínűleg), csak kitörölték az emlékeit...óvva valamitől,valakitől, Ren?...és hogy ez az kitörölt erő ébredt fel benne párbaj közben.
Erre jelek: a látomása,mikor megfogja a fénykardot...mintha emlékképek lettek volna, és benne volt Luke is, R2 is, Ren is a többi lovaggal...
Vagy amikor Ren próbálja a gondolatait kiolvasni,és azt mondja,hogy látja az álmait, tengereket, egy kis szigettel...vagy hasonló...nah és mi a záró jelenet? Rey megtalálja Luket egy szigeten tengerrel körülvéve...

Ebben lehet valami, bár kicsit talán erőltetett magyarázat, de lehet ez lesz.

Az hogy Finn tudott pár percig harcolni vele, hát fegyveres kiképzés, plusz Ren eléggé le volt gyengítve...de azért eltakarította az útból így is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 19., szombat 10:34

Kevin visszatért :D
Ez a Culkin gyerek nem is lenne rossz színész, Joker is lehetne :D
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. december 19., szombat 10:24

Mike írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ennyiből új sithek se legyenek, mivel azért lettek kinyírva a 6-ban. Tehát végülis új SW-nak se kellett volna lenni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hat igen ezr mondtam enis. :mrgreen:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 10:22

Galacticos írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Es arra az ellentmondasrol mi a velemenyed h a 6ba azert lottek ki a halal csillagot h ne legyen bolygo pusztito fegyvere a sotet oldalnak, itt meg msr volt. Raadasul egyszerre 4et pusztitott.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez nem ellentmondás. Igen, azért lőtték ki, de ezzel nem azt akadályozták meg h soha többé ne legyen hasonló. Akkor, abban az időben az volt a cél hogy elpusztítsák. Ennyi, semmi több. 30 év telt el azóta. Ez alatt fel lehetett építeni ha nem magyar munkásokat alkalmaztak.

Meg ennyiből új sithek se legyenek, mivel azért lettek kinyírva a 6-ban. Tehát végülis új SW-nak se kellett volna lenni.

Vissza: