Bale sajnos még helyzetig sem jut elsentry írta:Benzemáról vagy Bale-ről nincs valami hasonló info? Kíváncsi lennék, főleg Benzemára, mert neki elég jól megy idén.

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. december 19., szombat 16:58
Bale sajnos még helyzetig sem jut elsentry írta:Benzemáról vagy Bale-ről nincs valami hasonló info? Kíváncsi lennék, főleg Benzemára, mert neki elég jól megy idén.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 19., szombat 16:53
Azért ez durva statisztikaRealista24 írta:Most clear chances missed in leagues
22 Lewandowski
12 CR7 & Aubameyang
11 Aduriz
10 Neymar
9 Suarez, Higuain, Vardy, Giroud
8 Zlatan
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 19., szombat 16:38
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 19., szombat 13:41
schranzer írta:En csak arra vagyok kivancsi, milenne ha a kovetkezo 3 bajnokit buknank ... vagy mondjuk a Roma kiejtene minket a BL-bol ... akkor is ezt a rakas szerencsetlenseget, marmint Benitezt védené Perez?
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. december 19., szombat 13:21
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. december 19., szombat 12:50
Azért ez valamilyen szinten kezd vissza jönni. Mármint, hogy nem nagyon akar ide jönni senki. Persze a pénz elég sokakat motivál, de anélkül nem sokan jöttek az utóbbi időben. Csak ha az utóbbi 3 évet nézzük: vettünk Bale-t (tripla áron), James-t (dupla áron), Illarramendi-t (dupla áron), Danilo-t (dupla áron). Akik normális vételek voltak, azok Kroos (ezt máig nem értem hogy sikerült), Kovacic, Isco (ők a fiatal tehetségek 30-30 millióért), Navas (egy kis csapat hálóőre, akinek hatalmas előre lépés volt, de a világ annyira nem ismerte el). Közben lemaradtunk Neymarokról, Suarezekről, De Gea-król meg a fene tudja kikről.___Samy___ írta:Nekem meg nem igazán okozott örömöt, hogy annyira szerencsétlenek voltunk, hogy alig akart ide jönni egy épkézláb játékos. Meg, hogy az nem picsázott el minket a BL-ben, aki nem akart.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. december 19., szombat 12:31
Aztan ugyanez a garnitúra szaladt bele egy hatosba. Nehogy mar azt a korszakot sirjuk vissza, amelyik megalapozta azt, hogy rettegnunk kellett a Clásicoctól es a BL-ben a 16 kozott barki megvert minket.miro írta:Valamelyik nap néztem meg a Barca-Real 3:3-at.
Iker-Salgado,Pepe,Ramos,MTorres-Diarra,Gago,Guti-Higuain,Raul,RVN.
Na ezek kapartak,hajtottak,gólt lőttek,játszottak,egy sokkal erősebb Barca ellen.
100x nézhetőbb volt.
Most nem rakás szerencsétlenségekkel van tele a csapat,hanem "sztárokkal".
Ne is nevezzuk ezt csapatnak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 19., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 19., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 19., szombat 11:09
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 19., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 19., szombat 9:20
Azért ez már kicsit túlzás szerintem. Ott nem elég, hogy nagyobb káosz volt, de még full tucattal volt tele a keret. Egy rakás szerencsétlenség volt az egész brigád.MorataMartin írta:Lassan Aranykorszakként tekintek vissza a Calderón korszakra. Az a csapat 2 bajnokságot nyert 2 év alatt és legalább volt tartása.peti_madrid írta:Nem azt mondtam, hogy mostantól leszarom a csapatot, ezzel "sztrájkolok"...
16 éve a Realnak szurkolok, amikor volt a Calderón-korszak, a nézhetetlen focival, még rosszabb igazolásokkal, akkor sem pártoltam el soha a csapat mellől. Nyugodtan el lehet kezdeni a szájkaratét, úgyse veszem magamra
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. december 19., szombat 8:05
Lassan Aranykorszakként tekintek vissza a Calderón korszakra. Az a csapat 2 bajnokságot nyert 2 év alatt és legalább volt tartása.peti_madrid írta:Nem azt mondtam, hogy mostantól leszarom a csapatot, ezzel "sztrájkolok"...
16 éve a Realnak szurkolok, amikor volt a Calderón-korszak, a nézhetetlen focival, még rosszabb igazolásokkal, akkor sem pártoltam el soha a csapat mellől. Nyugodtan el lehet kezdeni a szájkaratét, úgyse veszem magamra
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 19., szombat 3:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 19., szombat 0:08
Korábban én is ezen a véleményen voltam, de ez már változott mostmár.Nincs már kinek szurkolni gyakorlatilag, teljesen szétesett az egész. A játékosok képesek eldobni a teljes szezont egy edzőbuktatás miatt, itt nincs miről beszélni. Az egész rendszer úgy szar ahogy van, ki kell baszni a kukába mindent és a nulláról kezdeni, mert itt különben nem lesz futball.akkor remélem még jó sokáig maradnak, ilyen szurkolókra nincs szükség.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 18., péntek 22:35
Ilyen felfogású játékosokra,vezetőségre nincs szükség.dannen írta:
akkor remélem még jó sokáig maradnak, ilyen szurkolókra nincs szükség.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 18., péntek 21:56
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 18., péntek 18:53
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 18., péntek 18:12
Lehet menni megyeháromba, ott nincsen ekkora nyomás... Te jó ég, micsoda amatőrség van a házunk táján.Ha vasárnap kikapunk a Rayotól, akkor is Rafával folytatjuk. A legutolsó dolog, amire szüksége van most, az a külső nyomás. Felkérem a szurkolókat, hogy ne gyakoroljanak nyomást. Van egy remek csapatunk, akik profik.”
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem