HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 10:12
galacticos sztem nem értetted az egészet
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyrészt attól h valaki jedi/sith, még nem biztos h kardozni jobban tud bárkinél. Nem ettől lesz ez a nevük. És ugye egy rohamosztagossal hacolt, aki kiképzést is kapott fegyverhasználatból. Ráadásul sérülten. És még csak nem is nevezhető igazi sithnek, többször is elhangzik h még messze nem fejezte be a tanulást. Az a hétköznapi fegyver azért nem tört darabokra a fénykardtól, mert volt vmi energiapajzsa, vagy mi. De ezt látni is lehetett... Az előzmnytrilógiában is volt ilyen, csak azok hosszú botok voltak asszem. És ezek nem is klónok, sima egyszerű emberek akik ki lettek képezve harcosnak. Ezért lehet néger. Vagy például a vezetőjük is ezért lehet csaj. Lehet még buckalakó is van köztük. És nem, Luknak sem volt sok idő míg tudott bánni az erejével. Obi Van pár perc alatt tanította meg neki a falcon fedélzetén. Ray sem tudna még hajókat emelgetni nyugi, de az alapokt nem sok idő megtanulni. Meg egyébként nem értem hogy miért vagy kiakadva ennyire azon a csillag pusztító bolygón vagy min, hát már a posztereken is rajt volt, semmi meglepő nem volt benne. Max annyit csináltam volna másképp, hogy nem semmisül meg, csak a fegyver meghibásodik, így a többi részben is még megmaradna vmi, ami ellen küzdeni kell. Jó film volt ez, és még rengeteg lehetőség van benne, talán nem lesznek unalmasak a következő részek.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane