OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Boldog Karit mindenkinek.
Kev...izé Karim nélkül nincs Karácsony!
https://www.youtube.com/watch?v=H_ow6b3Ga3c
Kev...izé Karim nélkül nincs Karácsony!
https://www.youtube.com/watch?v=H_ow6b3Ga3c
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem én is megyek, múltkor annyira rágyúrtam a fül-izomzatomra, hogy kelleni fog nekik egy kis kikapcsolódás.ziro4vr írta:Én megyek, szerintem be is csempészek majd egy kis kínai levest meg édes-savanyú csirkét, a fehérje azért kell koncert közben is.lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Most néztem bele az egyik turné koncertjükbe és hát lehet megérné azt a 10-20 ezer forintot!
Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
Amúgy én bírom a zenéjüket, viszont 10+ ezret nem érnek meg nekem.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
KAG írta:lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Most néztem bele az egyik turné koncertjükbe és hát lehet megérné azt a 10-20 ezer forintot!
Szigeten voltam rajtuk.
Nem vagyok rajongó szóval csak ők számomra nem érnének meg 10-20k-t. De így még semlegesként is kúrva jó zenét meg hangulatot csináltak élőben.
Szóval, ha rajongó vagy azt mondom ne hagyd ki!
Rendben Köszi a választ!
Befizetek rá kitudja mikor jönnek megint.
Hát a hangulat az így videón keresztül is komoly...na még élőben milyen lehet...a Fickó nagyon él a szinpadon az biztos!
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én megyek, szerintem be is csempészek majd egy kis kínai levest meg édes-savanyú csirkét, a fehérje azért kell koncert közben is.lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Szigeten voltam rajtuk.
Nem vagyok rajongó szóval csak ők számomra nem érnének meg 10-20k-t. De így még semlegesként is kúrva jó zenét meg hangulatot csináltak élőben.
Szóval, ha rajongó vagy azt mondom ne hagyd ki!
ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
Most, hogy írod, így nekem is feltűnt a gyengébb képminőség a korábbihoz képest.
Te vagy akkor az élő bizonyíték hogy működik a marketing, és a placebo isTBone írta:
hát nagyon kellemetlen lenne, ha a fapadost kapnám, mert fizetem pluszba a HD csomagot(telekom) , és eddig nem is volt gond, csak most úgy feltűnt, hogy hiányzik az a kis HD címke. de az adás jóval élesebb így is, mint az SD, ami szintén megvan egy külön csatornán. lehet beképzelem csak, hogy kevésbé éles mint eddig ,és csak a címke került le valamiért
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
hát nagyon kellemetlen lenne, ha a fapadost kapnám, mert fizetem pluszba a HD csomagotsentry írta:Lehet tévedek, de sok adónak van HD meg sima PAL videó adása, és ez szolgáltatótól függ, hogy melyiket kapod, lehet módosították és eddigi HD helyett kapod a fapadost.TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
![]()
Nekünk egyik Tv-n T-home van másikon Invitel IP-s de egyikhez se jár alapból HD, az feláras. De szerintem kb mindenhol...lehet hogy egy ideig kaptad csak a HD-t
Lehet tévedek, de sok adónak van HD meg sima PAL videó adása, és ez szolgáltatótól függ, hogy melyiket kapod, lehet módosították és eddigi HD helyett kapod a fapadost.TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
Nekünk egyik Tv-n T-home van másikon Invitel IP-s de egyikhez se jár alapból HD, az feláras. De szerintem kb mindenhol...lehet hogy egy ideig kaptad csak a HD-t
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan éles
másnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
bezzegaliberálisnyugat
Hogyan köpjük szembe ,,elveinket" című cikksorozatunk sokadik darabját olvashatják.
Hogyan köpjük szembe ,,elveinket" című cikksorozatunk sokadik darabját olvashatják.