Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Sorozatok, TV műsorok
Valóan más hangulatban kezdődött a sorozat, nekem is feltűnt és én is picit csalódott voltam, viszont az utolsó 4 rész alapján ami kijött eddig (6,7,8,9) eléggé tetszetős. Na mindegy, majd ha megnézted a 9. részt akkor akár leírhatnád a véleményed, főleg az utolsó pár percről.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Én nézem. Bár a 9. részt még nem láttam, de eddig nálam ez az évad kisebb csalódás. Legfőképpen a szerkezetváltozás miatt, nálam elvesztette a sorozat az egyediségét.Norbii írta:baszki, the affairt nézi valaki? 2x9 mekkora rész volt már. the leftoverst idéző lelki káosz megspékelve a belső hangulathoz megfelelő időjárással. Damn. elkényeztetnek a sorozatok mostanság.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
baszki, the affairt nézi valaki? 2x9 mekkora rész volt már. the leftoverst idéző lelki káosz megspékelve a belső hangulathoz megfelelő időjárással. Damn. elkényeztetnek a sorozatok mostanság.

- P. Krisz
Archer 6x04
A készítők elmebetegek .
Terminator 2 utalás , azon behaltam .
A készítők elmebetegek .

Terminator 2 utalás , azon behaltam .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nekem összességében az első évad jobban bejött, de erre se volt panasz.ziro4vr írta:Fargo 2. évad
Ez bizony sorozattörténelem már, az elsővel együtt. A finálé nagyon elegáns volt, nem okozott robbanásszerű katarzist, de szépen lezárt és át is kötött.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A csúcs Miligan kis irodája volt, ott szakadtam.![]()
Hanzee jövője viszont már túl eröltetett szerintem és nem hozzá passzoló
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fargo 2. évad
Ez bizony sorozattörténelem már, az elsővel együtt. A finálé nagyon elegáns volt, nem okozott robbanásszerű katarzist, de szépen lezárt és át is kötött.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A csúcs Miligan kis irodája volt, ott szakadtam.
Hanzee jövője viszont már túl eröltetett szerintem és nem hozzá passzoló
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A csúcs Miligan kis irodája volt, ott szakadtam.

Nem illik.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- a terroristak kellemesen lezarjak a kapukat: WTFAnthony írta:Sajnos tele volt hibákkal ez a rész, nagyon gyenge írói megoldások...ateeemadrid írta:Baszki, ez a Homeland.![]()
![]()
Nehéz lesz kibírni ezt az egy hetet az évadzáróig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A terroristák gond nélkül lezárják a modern pályaudvar kapuit maguktól, anélkül, hogy az bármiféle security figyelmét, vagy az utasok gyanúját felkeltené. WTF?
Allison a nagy gyanú után/megfigyelés alatt kedvére konspirál majd megszökik
Nincs térerő a berlini pályaudvar belsejében. Ez akkora kibaszott nagy amerikai filmes/sorozatos klisé, hogy hihetetlen. WTF?
BND-nél a fickót egyedül hagyják és ki tud ugrani az ablakon…
- Allison meglepett: ilyen kapkodasok kozepette siman elkepzelhetonek tartom, hogy ra nem figyeltek
- nincs terero: amerikai klisenek tunhet, viszont a poen az, hogy tenyleg ez a helyzet Berlinben

- ficko kiugrik az ablakon: hatalmasat hibaztak. ha nem is ugrik ki, siman benne volt, hogy egy poharat osszetor es elvagja vele a nyakat.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
vagy a kingdom... most megy a 2. évad! Narcos tényleg faxa
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Narcos...nagyon jó.ferni írta:Én is végignéztem a The Leftoverst, nagyon ottvan bakker... HBOban nem lehet csalódni.
Erős sztori, érdekes alaphelyzet, nagyon jó karakterek, zene is végig tetszetős, imádtam.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, ennek bátran neki lehet àllni.
Vki tud amúgy ajánlani nekem vmi újabb sorozatot?
Mr.Robot meg a Leftoverset néztem csak az újabbak közül meg.
Én is végignéztem a The Leftoverst, nagyon ottvan bakker... HBOban nem lehet csalódni.
Erős sztori, érdekes alaphelyzet, nagyon jó karakterek, zene is végig tetszetős, imádtam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem bejött a Homeland, az Anthony által írtak ellenére is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha minden logikus lenne és nem hibáznának az emberek, akkor egyszerű világot élnénk.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Noah Hawley, a készítő, jelenleg úgy látja, hogy a Fargo 3. évad valamikor 2017-ben, valószínűleg tavasszal kerülhet adásba. Az első két évad között is ennyi volt a szünet, plusz így lehetne végig hóban forgatni. (És azt is elmondta, hogy egy 1. évados fő karakter sem fog visszatérni.)L.Miki írta:Állítólag 2016-ban biztos, hogy nem fogjuk látni a Fargo 3. évadát, csak 2017-ben.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Egy hónap kellett nekem mindösszesoadroli írta:a leftovers után kedvet kaptam a losthozrégen néztem tv-ben, láttam is vagy 2-3 évadot, de az már vagy 7-8 éve. már a 7. résznél járok, nagyon tetszik, szinte minden karakter szerethető.

Nagyon a hatása alatt voltam.
Six feet under is beszippantott rendesen újabban. Valaki ismeri közületek?
"And my heart will leave you never."
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Állítólag 2016-ban biztos, hogy nem fogjuk látni a Fargo 3. évadát, csak 2017-ben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sajnos tele volt hibákkal ez a rész, nagyon gyenge írói megoldások...ateeemadrid írta:Baszki, ez a Homeland.![]()
![]()
Nehéz lesz kibírni ezt az egy hetet az évadzáróig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A terroristák gond nélkül lezárják a modern pályaudvar kapuit maguktól, anélkül, hogy az bármiféle security figyelmét, vagy az utasok gyanúját felkeltené. WTF?
Allison a nagy gyanú után/megfigyelés alatt kedvére konspirál majd megszökik
Nincs térerő a berlini pályaudvar belsejében. Ez akkora kibaszott nagy amerikai filmes/sorozatos klisé, hogy hihetetlen. WTF?
BND-nél a fickót egyedül hagyják és ki tud ugrani az ablakon…
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
a leftovers után kedvet kaptam a losthoz
régen néztem tv-ben, láttam is vagy 2-3 évadot, de az már vagy 7-8 éve. már a 7. résznél járok, nagyon tetszik, szinte minden karakter szerethető.

- h3x0r
Jessica Jones-t elkezdtetek mar nezni?