Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Kylohoz van egy remek hozzászólás az Aeonfluxról: Kylo teljesen szét volt csúszva már a film végén, amúgy sem volt túl stabil. Nyilvánvaló, hogy hatalmas benne az erő, de azt kontrollálni is tudni kell. Kylo Ren nem sith. Ráadásul még csak tanítvány, instabil személyiséggel, komoly apa és nagypapa komplexussal... Persze, hogy nem egy kifejezetten erős karakter, de pont olyan, amilyennek szánták, és nyilván őt is fel fogják még építeni a továbbiakban, egy rendkívül versenyképes erőhasználónak. A végén meg persze, hogy kikap, egyrészt sérült volt már, másrészt nem tudott koncentrálni az erőre, épp kinyírta aput, és amúgy is láttuk már, hogy az ereje nagy, de szertelen, nem tud fókuszálni, bajos figura. Fejben verte meg a csaj, akiben hatalmas az erő, és így sikerült (az egyébként láthatóan vagdalkozós, kezdetleges technikájával) legyőznie ellenfelét. Ő tudott fókuszálni. Nem véletlenül mondják el, hogy az erőt uralni kell...Galacticos írta:Telorol nem tudok reszletet idezni de neked megy remy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondtak is hogy az elsorend, a sotet oldal folytatasa, kylo pedig az o egyik vezeruk. Annak az oriasnak snownak a jobbkeze. Az meg hogy a jatekokban mivel lehetett harcolni az engem nem izgat.![]()
Jah igen es tudom h kylo lukenal volt tanonc, de attol meg egy jo nem csinal ilyet. Na mindegy, nekem nem tetszett.
Es arra az ellentmondasrol mi a velemenyed h a 6ba azert lottek ki a halal csillagot h ne legyen bolygo pusztito fegyvere a sotet oldalnak, itt meg msr volt. Raadasul egyszerre 4et pusztitott.
Es az a hitleri beszed nehogy mar azt mondjatok h nem volt parodias.
- Úgy látszik a sötét oldalnak ez a fétise. Építsünk bolygó pusztító fegyvert.