Matt009 írta:jó hangulat lengi körbe
Es athato orrvaladek szag.

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. december 17., csütörtök 19:44
Matt009 írta:jó hangulat lengi körbe
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 17., csütörtök 19:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 17., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 17., csütörtök 18:49
Ezt hol olvastad?Realista24 írta:füst írta:A ladba gömbölyű, bármi történhet.
Ki irja a következő egysoros közhelyet?![]()
![]()
ON: A Real játékosok többsége Löwöt akarja. Matt mennybe megy
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 17., csütörtök 18:01
Állitolag a játèkosok dobták be,ugy hogy nincs mese,az lenne amit mondana,mert onnan ha lázadoznának,az már tènyleg komolytalan lenne.MesQueUnClub írta:Ezt annyival egészíteném még ki, hogy főleg a Spanyol légkör kitudja milyen hatással lenne rá, a precíz németek után, akik tulajdonképpen balhé nélkül követik a szöv. kapitányt.BBeno írta:imaadom low munkassagat de nem tudom hogy allandi munkaval is lehozna e azt amit a nemeteknel. valamint jobb edzoje nem is lehetne a nemet valogatottnak tehat mindenkepp maradjon en azt szeretnem. padra johet zidane. hamar klopp fater nem tudott varni meg egy ket honapot....
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 17., csütörtök 17:41
Ezt annyival egészíteném még ki, hogy főleg a Spanyol légkör kitudja milyen hatással lenne rá, a precíz németek után, akik tulajdonképpen balhé nélkül követik a szöv. kapitányt.BBeno írta:imaadom low munkassagat de nem tudom hogy allandi munkaval is lehozna e azt amit a nemeteknel. valamint jobb edzoje nem is lehetne a nemet valogatottnak tehat mindenkepp maradjon en azt szeretnem. padra johet zidane. hamar klopp fater nem tudott varni meg egy ket honapot....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 17., csütörtök 17:38
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. december 17., csütörtök 14:16
Vagy addig ideiglenes Zidane, ezt talán ő is lehozná amit a Pincér, ha nem olyan fényesek az eredmények, azt meg lehetne Benítezre fogni, így biztos nem törne ketté a karrierje.lestat írta:Akkor ő az EB után erkezne..addig nézhetjuk ezt a mocskot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 17., csütörtök 13:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 17., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 17., csütörtök 13:35
Ha behúzza az EB-t, akkor lehet belőle valami. A stílusa, felfogása is illene a Madridhoz. Lehet a nagy nevekkel sem lenne gondja, a válogatottnál sincs. Igaz, nem ugyanaz a helyzet, de szerintem bírná. Én támogatnámaz ötletet.Realista24 írta:A Real játékosok többsége Löwöt akarja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 17., csütörtök 13:27
füst írta:A ladba gömbölyű, bármi történhet.
Ki irja a következő egysoros közhelyet?
HozzászólásSzerző: füst » 2015. december 17., csütörtök 13:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 17., csütörtök 12:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 17., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: füst » 2015. december 17., csütörtök 12:05
Ez szerintem abszolút nincs igy. A Real Madridnál tényleg csak egy esélye lenne, mint az edzők 99%-ának.Zidane-t meg nagyon félteném, ha edző lenne. R24 is írta már, de tényleg kettétörhetné a karrierjét.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 17., csütörtök 11:54
Persze, amíg vakon, hűségesen teljesíti a kedves vezető minden óhaját-sóhaját, egészen addig. Vagy az első trófea nélküli szezonig.dannen írta:mondjuk ha most vagy télen jönne zidane akkor lenne minimum másfél éve alkotni valamit. szerintem perez hagyná őt dolgozni egy ideig aztán addig úgyis kiderülne illik-e a csapathoz. amúgy nekem az az érzésem, hogy benitez marad nyárig.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 17., csütörtök 11:22
Azt nem vitatom, de lehet, hogy mínuszban jönne ki, azt is hozzávennénk ehhez, hogy mi mindent tett a Real ellen...sentry írta:sokat tett ő a Reálért
Pár napja írta a Marca, hogy eredetileg még csak nem is Benítezt akarta megszerezni Pérez, hanem a Roma menedzserét, Rudi Garcíát. Csak ő meg kikosarazta Perezt, így lett ebből Benítez.A Perez féle logika alapján Mancini/LVG, vagy valami noname brazil/spanyol edző jöhet.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. december 17., csütörtök 11:20
Mint ahogy szerintem mindnyájan, ugyanakkor lassan elfogynak a nevek... A "régi nagyok" közül már csak Wengert nem fogyasztottuk el és rajta kívül a divatos, jól csengő nevek közül is gyakorlatilag még Löw van hátra, aztán csókolom!Zidane-t meg nagyon félteném, ha edző lenne.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 17., csütörtök 10:58
Egyetértek.Realista24 írta:Ha Zidane kinevezése felmerült az igazgatóságban, akkor Benítezt már semmi nem fogja megmenteni. Az sem, ha nyer a Rayo és a soron következő ellenfelek ellen. Szerintem. Amit egyszer Pérez a fejébe vesz, az meg fog történni.miro írta: Ez ha tényleg igaz és egy esetleges baki Benítez állásába kerülne,akkor hétvégén hajrá Rayo.
A jövő szempontjából egyszerűen muszáj.
Jelenlévő fórumozók: 56 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem