Zidane-t meg nagyon félteném, ha edző lenne. R24 is írta már, de tényleg kettétörhetné a karrierjét.
Ez szerintem abszolút nincs igy. A Real Madridnál tényleg csak egy esélye lenne, mint az edzők 99%-ának.
De ha itt nem is jönne össze a dolog Zidane-nak, utánunk máshol még tárt karokkal fogadnák, szerintem abszolút nincs veszélyben az edzői karrierje akkor sem, ha nálunk nem lesz meg az elvárt eredmény.
Másfelől ez viszont egy óriási lehetőség a számára, most minden adott, nagyon nagy támogatottsága van, az ilyen alkalmakat egyszerűen nem szabad elmulasztani, mert ritkán adódik ilyen. Élni kell vele, mert az is sokat sejtetne, ha Zidane visszautasitaná az ajánlatot. Másodjára már kisebb bizalommal fordulnak majd hozzá.
A mi szemszögünkből pedig... uraim, elnézést kérek minden Benitez kedvelőtől, de azt kell mondjam hogy nem tette túl magasra a lécet, nem hinném hogy túl sokat vesztenénk a cserével. Inkább úgy mondanám hogy csak nyerhetünk.
Én jómagam nem Zidane-t szeretném itt edzőként, de ha a kedves vezetőség megkérdezte őt, akkor neki el kell vállalnia, nincs mese.