Felénk halászlé, kacsa, töltött káposzta nemkefirrel így elsőre, 1 hete ürítem folyamatosan a szervezetemet, úgyhogy most van hely.


HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 24., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 22., kedd 19:23
Megenném 12 parszek alatt .Remy írta:A konyhafőnök Ezeréves Mézeskalácsot ajánl.:Đ
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 22., kedd 18:05
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 18:03
Remy írta:A konyhafőnök Ezeréves Mézeskalácsot ajánl.:Đ
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 22., kedd 17:57
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 22., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 16., szerda 12:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 16., szerda 12:06
Realista24 írta:Igen, erre gondoltam én is, de jelen pillanatban úgy néz ki, hogy eladtam a nappali garnitúrát meg az étkezőt így karácsony előtt![]()
szóval úgy fest, probléma megoldva
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 16., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. december 16., szerda 11:58
Wellington bélszín? Vagy bélszín helyett mehet bele szűzérme is akár, köretnek hercegnő burgonya. Előételnek meg egy jó kis fokhagymás hízott kacsamáj.Na, jöhetnek ötletek karácsonyi kajákra. Elképzelésem már van, de hátha valaki bedob valami jót.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 16., szerda 11:51
Nyers formájában engem a grízes tésztára emlékeztet .morientes írta: forog ki a számbol,a hatnapos bányászkapcára emlèkeztet
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. december 16., szerda 9:47
Amúgy ismerőseim többsége inkább nem szereti, és amikor megtudják miből van, az még tetézi a dolgot :Đ Magam sem értem mit szeretek rajta, de imádom.morientes írta:Ugy is probáltam már.Nem jott be.De megcsinálni megcsinálom ha arrol van szo.Nem a legpuccosabb étteremben a legjobb, hanem az igazi bográcson főtt, enyhén füstös és férfiasan, ki nem sajnálva fűszerezett.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 16., szerda 9:41
Ugy is probáltam már.Nem jott be.De megcsinálni megcsinálom ha arrol van szo.Nem a legpuccosabb étteremben a legjobb, hanem az igazi bográcson főtt, enyhén füstös és férfiasan, ki nem sajnálva fűszerezett.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. december 16., szerda 9:39
Nem a legpuccosabb étteremben a legjobb, hanem az igazi bográcson főtt, enyhén füstös és férfiasan, ki nem sajnálva fűszerezett.morientes írta:Nem tudom megenni.Azt mondták,mert mèg nem ettem olyat,ami normálisan el van kèszitve.Pedig rendeltem már a gundelban is,De forog ki a számbol,a hatnapos bányászkapcára emlèkeztetmessideco írta:Egyszerű kérdés:
Pacal leves/pörkölt. Szereted vagy utálod? Ez a két véglet van tapasztalatom szerint
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 16., szerda 7:04
Nem tudom megenni.Azt mondták,mert mèg nem ettem olyat,ami normálisan el van kèszitve.Pedig rendeltem már a gundelban is,De forog ki a számbol,a hatnapos bányászkapcára emlèkeztetmessideco írta:Egyszerű kérdés:
Pacal leves/pörkölt. Szereted vagy utálod? Ez a két véglet van tapasztalatom szerint
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 16., szerda 3:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 12., szombat 16:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 12., szombat 15:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 12., szombat 15:42
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem