Most néztem bele az egyik turné koncertjükbe és hát lehet megérné azt a 10-20 ezer forintot!
Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 22., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 21., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. december 18., péntek 18:06
TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. december 18., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 18., péntek 17:28
Te vagy akkor az élő bizonyíték hogy működik a marketing, és a placebo isTBone írta:
hát nagyon kellemetlen lenne, ha a fapadost kapnám, mert fizetem pluszba a HD csomagot(telekom) , és eddig nem is volt gond, csak most úgy feltűnt, hogy hiányzik az a kis HD címke. de az adás jóval élesebb így is, mint az SD, ami szintén megvan egy külön csatornán. lehet beképzelem csak, hogy kevésbé éles mint eddig ,és csak a címke került le valamiért
HozzászólásSzerző: TBone » 2015. december 18., péntek 17:25
hát nagyon kellemetlen lenne, ha a fapadost kapnám, mert fizetem pluszba a HD csomagotsentry írta:Lehet tévedek, de sok adónak van HD meg sima PAL videó adása, és ez szolgáltatótól függ, hogy melyiket kapod, lehet módosították és eddigi HD helyett kapod a fapadost.TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
![]()
Nekünk egyik Tv-n T-home van másikon Invitel IP-s de egyikhez se jár alapból HD, az feláras. De szerintem kb mindenhol...lehet hogy egy ideig kaptad csak a HD-t
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 18., péntek 17:17
Lehet tévedek, de sok adónak van HD meg sima PAL videó adása, és ez szolgáltatótól függ, hogy melyiket kapod, lehet módosították és eddigi HD helyett kapod a fapadost.TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
HozzászólásSzerző: TBone » 2015. december 18., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. december 18., péntek 14:58
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. december 17., csütörtök 22:18
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. december 17., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 16., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 15., kedd 20:46
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. december 15., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: Savant » 2015. december 14., hétfő 14:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 14., hétfő 14:05
Hát, azért nehezen hiszem, hogy az ilyen egyszerű...Sőt, biztos, hogy nem, jobb lenne utánanézni a szabályoknak, pár papír biztosan kell róla.Használhatod.
Esetleg ha megállítanak,megmondod hogy az ismerősöd hazajött egy kicsit és most te használod..Ennyi.
Minden papír rendben van,semmi probléma nem lehet vele.
Viszont a biztosítás általában egy évre annyi Németbe mintha átíratnád..
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 13., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 13., vasárnap 10:36
Használhatod.shoota írta:Valakinek van tapasztalata külföldi rendszámú autókkal? Mik most a jogszabályok erre vonatkozóan? Ha egy ismerősöm Németországban vesz egy autót és minden az ő nevén van (német állampolgár is, van saját lakása kint), akkor én itthon német rendszámmal használhatom azt huzamosabb ideig vagy felejtős?
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. december 13., vasárnap 9:22
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem