Hát ha szerinte jól végzi a munkáját..máh no commentGarcía Guilón, Benítez ügynöke: "Hogy ultimátumot kapott-e? Ez csak a média kitalációja. Rafa jól végzi a munkáját."

HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. december 16., szerda 9:48
Hát ha szerinte jól végzi a munkáját..máh no commentGarcía Guilón, Benítez ügynöke: "Hogy ultimátumot kapott-e? Ez csak a média kitalációja. Rafa jól végzi a munkáját."
HozzászólásSzerző: miVida » 2015. december 16., szerda 1:28
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. december 16., szerda 0:11
Picit idillinek és lassan hiú ábrándnak tűnik ez egy madridista számára; bizonyos szempontból radikális szemléletváltásra lenne szükség, aminek elsősorban ésszerűen, jól átgondolt sportszakmai döntéseken kellene alapulni a véleményem szerint már egy jó ideje elvesztett identitással, egyértelmű stílussal együtt!Az elmúlt évek alatt nagyjából azért körvonalazódni látszik a dolog. Hosszabb távon egy olyan edzőre lesz szükségünk, aki nem zsarnokoskodik (Mou), nem játszik beszari focit, és akire a játékosok fel tudnak nézni, szeressenek vele együtt dolgozni. Ja, és a legfontosabb, hogy hagyják dolgozni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 15., kedd 21:16
Szerintem pont az, hogy igazából konkrét okot nem tudtak adni miért rúgták ki Carlot. Mindenki sírja vissza és egy ilyen azért is megmutatom dolog lehet benne.én nem is értem, hogy mi ez a hatalmas türelem benitez felé. évek óta nem kezdtük ilyen szarul a bajnokságot, sőt. az nem aláz meg minket aki nem akar. most már rendre a tabella felétől feljebb álló csapatok beszorítanak minket, szétlövöldözik a kapunkat. kabaré.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 15., kedd 21:11
Klopp?.....Az elmúlt évek alatt nagyjából azért körvonalazódni látszik a dolog. Hosszabb távon egy olyan edzőre lesz szükségünk, aki nem zsarnokoskodik (Mou), nem játszik beszari focit, és akire a játékosok fel tudnak nézni, szeressenek vele együtt dolgozni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 15., kedd 20:46
Dárdai___Samy___ írta:Bármennyire is csíptem Ancelottit, én nem szeretném ha visszajönne, csak a káposzta jó melegítve. Mourinho sokat segített, kellett ő nagyon, de nem szeretném őt sem többet itt látni. Viszont az teljesen nyilvánvaló, hogy kell valaki Rafa helyett, mert ez így nem állapot. Zizu jó lenne már, de féltem, hogy neki ez még egyszerre túl nagy falat lenne. Nagy elvárás, nagy nyomás. Bár roppant intelligens embernek tűnik, de egy kis taktikai képzettséget még magára kell szednie. Pedagógusnak több, mint megfelelő már most is, biztos vagyok benne, hogy nagy szerepet játszott a jelenléte a Tizedik megnyerésében.
Az elmúlt évek alatt nagyjából azért körvonalazódni látszik a dolog. Hosszabb távon egy olyan edzőre lesz szükségünk, aki nem zsarnokoskodik (Mou), nem játszik beszari focit, és akire a játékosok fel tudnak nézni, szeressenek vele együtt dolgozni. Ja, és a legfontosabb, hogy hagyják dolgozni. Noname edző totál értelmetlen döntés lenne, így eléggé le van szűkülve a piac. Zidane jó lesz, de még nem most. Addig meg kell valaki.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 15., kedd 20:06
Madridom.hu " A Marca szerint szerint Zidane, Ancelotti és Mourinho a jelöltek Rafa Benítez helyére, ebben a sorrendben.
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. december 15., kedd 19:44
ahogy a szénánk áll, jön vissza mourinho, ramos pedig az első edzésen eltöreti a lábát pepevelA Marca szerint Zidane, Ancelotti és Mourinho a jelöltek Rafa Benítez helyére, ebben a sorrendben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 15., kedd 19:43
Giroud magasan tudása folott teljesit konstans,de nem megyek bele ebbe a vitába.Tényleg hülyék. A legnagyobb marketing értékű játékosuk, aki a csapata legjobbja idén.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 15., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 15., kedd 19:34
Nem hulye az olasz. ha vissza is jönne, tuti nem menne bele, hogy újra beleszóljanak a dolgába. Amúgy továbbra is tartom, hogy nem is Perez a hunyó ebből a szempontból, hanem Sanchez. Benítez is az ő ötlete volt.ziro4vr írta:Carlo meg, hát érdekes lenne. Tüzet lehetne vele oltani, na de hosszabb távon ha marad felette Perez...kissé tragikomikus szitu lenne.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 15., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 15., kedd 18:32
Tényleg hülyék. A legnagyobb marketing értékű játékosuk, aki a csapata legjobbja idén.morientes írta:Most akarják neki felnyomni a zsebpènzt heti 180E fontra...(hulyèkM1Ö írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... gy-2455711
Valahogy éreztem, hogyy előbb utóbb jönni fognak ezek a pletykák!Mondjuk ha garantáltan odatenné magát a koma, akkor én támogatnám, természetesen.
DE James nem fog menni sehova, ami amúgy nem is baj.
)
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 15., kedd 18:28
Hátha angolul el tudná magyarázni Balenek, hogy mit jelent az, hogy vissza kell zárnia, mert csont üresen maradt a hátvéd poszt.Realista24 írta:Tolmács. Az mar úgyis volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 15., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. december 15., kedd 18:02
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 15., kedd 17:57
Én labdaszedőre gondoltam.sebydani írta: Mourinho meg a pályaedző.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 15., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 15., kedd 17:51
Elég szűk a piac azért ebből is látszikA Marca szerint Zidane, Ancelotti és Mourinho a jelöltek Rafa Benítez helyére, ebben a sorrendben.
Mourinho meg a pályaedző.Most képzeljétek el milyen lenne Zizou vezető edzőnek, Carlo pedig az ő segédjének (Meglenne a karizmatikus edző, mert szerintem azzá fog előlépni, plusz mellette a psichologus apuka).
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 15., kedd 17:46
Most képzeljétek el milyen lenne Zizou vezető edzőnek, Carlo pedig az ő segédjének (Meglenne a karizmatikus edző, mert szerintem azzá fog előlépni, plusz mellette a psichologus apuka).Madridom.hu @MadridomHU
A Marca szerint Zidane, Ancelotti és Mourinho a jelöltek Rafa Benítez helyére, ebben a sorrendben.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem