In a bid to compete with Real Madrid's big-spending policy, the two Manchester sides could make a staggering £1 billion worth of business in the summer, with Neymar and Lionel Messi among their stellar targets.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 16., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 15., kedd 19:51
Kane holt versenyben 5., Pelle pedig, holtverseny 7. nincs azokkal akkora gond. De egyértelmű, hogy tavalyi teljesítményéhez képest pl Kane sehol nincs.morientes írta:Nem meglepo.Mult szezonban ott volt Kane,vagy Graziano Pelle...de azután már nem biztos hogy megismètlik kovi szezonban.Kane is most kezd magára találni,az olasz meg sehol joformán.MesQueUnClub írta:Az azért kemény, hogy jelenleg a PL 3 legeredményesebb játékosa Vardy (1.) Lukaku (2.) Mahrez (3.) és még a 4. helyen sem egy nagy csapat játékosa hanem Ighalo van a Watfordból.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 15., kedd 19:49
Nem meglepo.Mult szezonban ott volt Kane,vagy Graziano Pelle...de azután már nem biztos hogy megismètlik kovi szezonban.Kane is most kezd magára találni,az olasz meg sehol joformán.MesQueUnClub írta:Az azért kemény, hogy jelenleg a PL 3 legeredményesebb játékosa Vardy (1.) Lukaku (2.) Mahrez (3.) és még a 4. helyen sem egy nagy csapat játékosa hanem Ighalo van a Watfordból.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 15., kedd 18:33
HozzászólásSzerző: hunmiller » 2015. december 15., kedd 17:59
Én is őt figyeltem, abszolút használható játékos. Engem a fiatal Lassra emlékeztetwxyz írta:Kantéra kell itt figyelni. Rengeteg labdaszerzés, szinte minden labdát megjátszik, kihozza azt 10-20 méteren keresztül. Nagyon jó btb
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 15., kedd 17:53
Konkrétan a 3/4 csapat rühellte ő pedig éppen azon a Rivaldon állt "bosszút" aki a Barca egyik legjobbja volt, hogy megmutassa ő ott a Jani, de hálisten 2003ban kivágták.rashidm írta: Miket csinált ott?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 15., kedd 17:46
Miket csinált ott?MesQueUnClub írta:Ha egy Benítez után, egy LvG érkezne a Madrid élére, akkor tudjátok van az a szó, a lincselés, na az várna Pérezre.Barca is köszöni de a büdös életbe ne tegye katalan földre a lábát mégegyszer LvG, miután, Rivaldo ő miatta futotta ki magát Barcelonából, ahova ez az ember megy és szabad kezet kap, ott csak a gond van vele.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 15., kedd 17:41
Ha egy Benítez után, egy LvG érkezne a Madrid élére, akkor tudjátok van az a szó, a lincselés, na az várna Pérezre.ziro4vr írta:Szerintem már ajánlatot is tettünk érte, csak ugye a fax...Matt009 írta: Ugyan már, mi csak LVG-re várunk, hogy végre kirúgják az MU-ból és Pereznek ne kelljen kivásárlási árat fizetnie érte.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 15., kedd 17:22
Szerintem már ajánlatot is tettünk érte, csak ugye a fax...Matt009 írta: Ugyan már, mi csak LVG-re várunk, hogy végre kirúgják az MU-ból és Pereznek ne kelljen kivásárlási árat fizetnie érte.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 15., kedd 17:15
Ugyan már, mi csak LVG-re várunk, hogy végre kirúgják az MU-ból és Pereznek ne kelljen kivásárlási árat fizetnie érte.morientes írta:Majd vissza megy romába,aztán februárba meg csak lesunkziro4vr írta:A kérdés mondjuk lassan az lesz, hogy Ranierit ki viszi el.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 15., kedd 14:38
Majd vissza megy romába,aztán februárba meg csak lesunkziro4vr írta:A kérdés mondjuk lassan az lesz, hogy Ranierit ki viszi el.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 15., kedd 11:29
Ugyanezt csinálta nálunk is az utolsó évében. Csak még durvábban, konkrétan kijelentette, hogy nincs csapata! És ne jöjjön senki azzal, hogy csak motiválás céljából mondta. Előtte sem bírtam, de ezzel a dumával akkor elvágta magát nálam, azóta vigyorogva nézem a bukásait!miro írta:A csapat ellen beszél most már hetek óta,mit vár?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. december 15., kedd 9:10
Mondjuk enyhe cinizmus fellelhető a nyilatkozatában.Anthony írta:A José nyilatkozat megint frenetikus![]()
![]()
![]()
- a játékosai elárulták!
- a csapat nem követi az utasításait
- a csapat túlteljesített tavaly
- tavaly José fenomenális munkát végzett, ezzel magasabb szintre juttatta a csapatot, mint amilyenek voltak valójában
Haláli
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 15., kedd 9:01
Az első kettőt amúgy megértem.Szerintem tavaly óta,amikor kiestek az Ő hibájából a PSG ellen akkor valami megtört a játékosokba,és egyszerűen nem követik.Anthony írta:A José nyilatkozat megint frenetikus![]()
![]()
![]()
- a játékosai elárulták!
- a csapat nem követi az utasításait
- a csapat túlteljesített tavaly
- tavaly José fenomenális munkát végzett, ezzel magasabb szintre juttatta a csapatot, mint amilyenek voltak valójában
Haláli
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 15., kedd 8:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 15., kedd 8:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 14., hétfő 23:23
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 14., hétfő 23:20
Benzemát nem felejtetted ki véletlen a képletből?realistahuni írta:El kell felejteni Cét meg Balet, mert tavasszal az Auba-Vardy-Mahrez trióval tri... izé nyerjük szarrá magunkat.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 14., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 14., hétfő 22:58
Ezen most de jót röhögtem, köszi.Victor írta:Vizuális típus vagyok. Legyetek ti is azok! Félperces.akár a Mapeth showbol brekit is ki lehetne nevezni
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem