Jó feladom, úgyse értitek, éljen a fifa meg a nem ugyanolyan körülmények, itt mindenki egoista, a többi csöves klub meg elbír Giggseket,Xavikat... Pont azért nem nyugodt nálunk a helyzet mert mindenkit kibaszunk aki már nem 95ös a fifában,semmi hagyomány és tisztelet,az öltözőből hiányzik a madridizmus ti meg perez rothadó mentalitását szajkózzátok.Mint a napraforg úgy forogtok, amíg van teljesítmény addig megy a nyalás aztán,ha nincs akkor takarodjon meg rohadjon meg meg mittudomén... és még csak nem is értitek,hogy ez miért nincs rendben.
Veled ellentétben én legalább megpróbáltam érvelni, te pedig valami megfoghatatlan, romantikus dolgokról írsz, megspékelve egy jó adag személyeskedéssel. Így aztán lehet értelmes eszmecserét folytatni.
De mi vagyunk azok, akik nem értik. Dehogynem értem. Én is örültem volna, ha pl. Raúlnak nem a hátsó ajtón kellett volna távoznia, de a kezdőbe már kevés volt Schuster első évében is, a padot pedig ő nem akarta koptatni. Mi a faszom köze van ennek a hagyománynak és a tiszteletnek? Még Di Stefano sem Madridban fejezte be, pedig akkor más világ volt. Mégis szinte a Bernabeuban hunyta le a szemét.
A sikereket csak kis részben hozzák az általad említett értékek. A meló, alázat és a profi mentalitás azok, amelyek inkább a sikereket szállítják + az alap a képességek, amire építeni lehet.
Ami pedig a madridizmust illeti... Arbeloa talán tudna mesélni Ikerről és az ő madrdizmusáról, mikor saját érdekeit tartotta szem előtt, és az edző ellen kezdte hergelni az öltözőt. Szerinted Xabi miért lépett le, ahogy alkalma nyílt rá? Neki már nem volt gyomra ehhez (Mourinho és Lopez, meg lehet egy rakás más dolog, ami egy darabig tuti nem fog kiderülni). De a madrdizmussal mindig lehet takaródzni. Egyszerű, mint a pofon, mivel megfoghatatlan.
Szevasz.
De most én ennek a forumnak a szánalmas mentalitásáról beszélek,
Nem mintha ez bármit is számítana, milyen itt a mentalitás, de ez a fórum nem két odlalból áll, nem fekete és fehér. egy rakás vélemény van itt, ezért fórum. Ma nem értünk egyet, holnap másban peidg simán egyezhet a véleményünk. volt is már erre példa. Miért kell itt általánosítani és bunkóskodni? Szerinted ezzel a stílussal könnyebb nyomatékosítani a véleményedet?