Szólok előre. Aki NEM HASZNÁLJA A SPOILER GOMBOT, INSTANT 2 HÉT BAN. Buzi Trollfoci L. Admin már úgyis ellőtt egy nagy spoilert a facebookon.Realista24 írta:Csak egy kérés a SW fanokhoz, meg a trollokhoz. Ha már vetítik és nézitek egyre többen, akkor mindent, de tényleg mindent spoilerbe írjatok pls, hogy ne legyenek anyázások legalább ezért a karácsonyi időszak közepén. Kösz. Peace.

Mozi, filmek
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha beválik a mostani DC univerzum, akkor idővel szerintem megfilmesíthetik. Mondjuk ezt már 10 éve kellett volna. Clint Eastwood, mint öreg Bruce.tubatibi írta:Pont most néztem egy Batman: Beyond részt, de megnéznék már egy mozifilmet belőle, bár erre nagyon kevés esélyt látok sajnos.![]()
Derek Powers elég jó kis főgonosz lehetne.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Pont most néztem egy Batman: Beyond részt, de megnéznék már egy mozifilmet belőle, bár erre nagyon kevés esélyt látok sajnos.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A rottentomatoesra szépen lassacskán felkerültek Az ébredő erő kritikák. Eddig kemény. (a link nem az egyik kritikára, hanem az eddigiek összegzésére irányít)
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
aki nagyon fél SW spoilerektől
Engem szerencsére nem nagyon izgat, a filmet majd megnézem, ha elérhető a netes polcokon. Jöjjön már inkább a PDC.
(meg a revenant)

Engem szerencsére nem nagyon izgat, a filmet majd megnézem, ha elérhető a netes polcokon. Jöjjön már inkább a PDC.

(meg a revenant)
.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak egy kérés a SW fanokhoz, meg a trollokhoz. Ha már vetítik és nézitek egyre többen, akkor mindent, de tényleg mindent spoilerbe írjatok pls, hogy ne legyenek anyázások legalább ezért a karácsonyi időszak közepén. Kösz. Peace.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akkor más volt a marketing Hollywoodban. Ma már elég pár jól időzített trailer, interjú, így készült videó, közvetlen a premier előtt pár merchandise akció, és ha elég nagy a brand vagy a hype, jön a della.danianevem írta: Megpróbáltam érthetőbbre szerkeszteni, de már késő bánat.Erre gondoltam.
1999-ben minden nagy cég (Pepsi, Lays, Meki, stb) mind beállt a film mögé, az utcán mindenhol azt láttad. Még itt is, mi lehetett USA-ban?
Merci Zizou!
- danianevem
Megpróbáltam érthetőbbre szerkeszteni, de már késő bánat.ericco írta:Hol volt még akkor a Twitterilyenből a Baljós árnyak után is voltak bőven.

- ericco
- Kapcsolat:
Az én infómim tweetekből származnak.csababarca írta:De most azt olvastam,hogy csak holnap írhatják meg a cikkeket a sajtósok róla
Nálunk már holnap éjfélkor premier van, péntkere már simán kaptunk jegyet pár nappal a vetítés előtt.
Mondjuk haver intézte, és hiába mondtam, hogy ne 3D-re menjünk, néha egy önfejű köcsög és juszt is arra vett. De legalább a feliratos verzióra, nem kell végigszenvednem a szlovák szinkront

Hol volt még akkor a Twitterilyenből a Baljós árnyak után is voltak bőven.

Merci Zizou!
- danianevem
Igen. Embargó van a filmen dec. 16-ig. Egyébként amikor premierig húzzák a tiltást, akkor gyanúsan rossz a film.csababarca írta:De most azt olvastam,hogy csak holnap írhatják meg a cikkeket a sajtósok róla. Ez igaz lehet?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2015. december 15., kedd 11:14-kor.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azoknál azért nem nehéz.ericco írta:Az első kritikák jók az új SW filmről. Van pár hibája állítólag, de messze jobb, mint az előzmény-trilógia.
Pénteken kiderül

De most azt olvastam,hogy csak holnap írhatják meg a cikkeket a sajtósok róla. Ez igaz lehet?
Péntek

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ericco
- Kapcsolat:
Az első kritikák jók az új SW filmről. Van pár hibája állítólag, de messze jobb, mint az előzmény-trilógia.
Pénteken kiderül
Pénteken kiderül

Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem írhatsz, de olyan elektronikus csendet hírdettem ki péntek hajnaltól vasánap estig, hogy max egy dél-dakotai kristályos hóbagollyal tudnád megüzenni, hogy ki Luke apja.

Nem illik.
Ja lehet az lesz,csütörtökig úgy is alig élek. De az lesz az első hogy irok neked ahogy kijöttem a moziból hajnal fél 3 tájt.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na most visszakapsz mindent te szemét!!! Nem jönnék fel a fórumra péntekig a helyedben.Zsombor írta:Ma kezdődnek a Star Wars premier előtti vetítések, kérek mindenkit hogy akármit olvas a filmről(első nézők elegedettsege, plot, akármi) rakja spoilerbe. Köszi!

Nem illik.
Ma kezdődnek a Star Wars premier előtti vetítések, kérek mindenkit hogy akármit olvas a filmről(első nézők elegedettsege, plot, akármi) rakja spoilerbe. Köszi!