Telóm nem igazán jó,szóval az előzőért bocsi.M1Ö írta:
Játszhatod itt magad, meg vigyoroghatsz, hogy szerinted nem tudok értelmezni... De azt írtad, hogy itt már mindenki elődöntőről beszél, te meg félsz már a Romatól is, meg kapunk egy Sevilla, Villarreal szintű csapatot, azt' annyi! Akkor miről beszélsz? Nem írtad le konkrétan, hogy lehetetlen, csak mártírkodsz itt, hogy még a középcsapatok is nagy falatnak számítanak...
Viszont nem tudom mi a bajod velem,de vegyél vissza a lendületből,Én nem hősködni járok ide,a tahóság csak rövid távon és nagyon korlátolt társaságában népszerű, ráadásul kétes babér...
Félek? Mitől? Engem nem érdekel azért annyira a Real Madrid hogy ennyire megviseljen.
Viszont vannak érveim,ellentétben veled,aki csak hajtogatja hogy ez könnyű lesz,mert könnyűnek kell lennie.(?) Majd gyakorlatilag betoltad a csapatot az elődöntőbe.
-Olasz csapat. Sosem jó dolog megkapni őket egyenes kiesésben,mert ha jól sikerül az első meccsük akkor darabokra törik a másodikat úgy hogy semmi üteme,ritmusa nem lesz,ez meg nekünk nem jó.
-Sérülések. Eddig is sok volt,ha megint leesik egy Luka vagy Ramos,esetleg Benzema,megint csak meleg a pite.
-A legnyomósabb pedig az hogy volt eddig 6 rangadónk ( Sevilla,Villarreal,Barca,PSG2x,Atletico) és ebből a PSG-t vertük meg 1:0-ra,ha láttad a meccset akkor ott is lehetett volna a félidő legalább 2,de inkább 3 a PSG-nek.( Ezek tények,nem mártírkodás.)
A többin pontokat vesztettünk,a játékképéről nem is beszélve.
Én úgy gondolom,hogy egy Roma,a mai állást nézve igen is nagyon nehéz meccs lesz nekünk.
Már pedig azért,mert erősebb csapat ellen egyáltalán nem tudunk könnyű meccset játszani,illetve mert semmi koncepció nincs.
Továbbjutást szeretnék nyilvánvalóan,de 2 hónap rengeteg idő,láthattuk tavaly is mennyit változtunk,vagy mennyit a Barca.
Annyira megkérlek,hogy ne láss bele a szavak közé,ne írj mást,hanem ha megnyomod az idézet gombot,akkor arra válaszolj amit írtam,ne arra amit még gyakorlatilag akartam,meg stb. Mint pl Illara,vagy hogy lehetetlen továbbjutni.
Esetleg ha nem sikerül normális hangnemben válaszolni,nem is kell elküldened,vagy ha igen,akkor a jövőben az én hszeimre ne reagálj,mert én nem fogok a tiédre,hiába kérdezel vissza stb. tudom nem érdekel,csak megóvlak attól hogy fölösleges energiát fektess bele.