HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. december 14., hétfő 0:47
Kroos akkora alibi idén, hogy olyat még nem láttam. Teljesen ki lett cserélve. Az, hogy más is kap lehetőséget, normális dolog, rotációnak hívják. Casemiro idén jól teljesített, ezen a meccsen gyenge volt, most nem jött be a dolog. De azt tudjátok garantálni, hogy Kroos pont most kapott volna ihletet, amikor (és ez már vastagon az edző sara) mindenki mélyen a tudása alatt játszik ?
Szerintem tehát Kázmér szerepeltetése védhető. Ennek az egészséges rotálásnak a tükrében viszont különösen nem értem, hogy ez a folyamat a BBC tekintetében miért nem működik. Lucas újabban a kispadról néz minden meccset, pedig jó teljesítményt nyújtott korábban.
Azt meg észre kellene már venni, hogy Bale nélkül jobb a csapat, mint vele. Még a riporter is felhozta, hogy a sérüléseit nem éreztük meg. Pedig A BBCből most talán ő volt a legjobb (a léc nem volt magasan, CR, most már megszokott módon, félkomoly csapatoktól felfelé már használhatatlan, Benzemán meg nemes egyszerűséggel elment a meccs ami simán nyerhető lett volna). Jó meccseket mégis akkor tudunk csak játszani, ha Bale nincs ott.
Az általam is messiásként várt James visszatérése óta nulla. Isco egész szezonban úgyszintén. Mi folyik itt Gyönygyösön ? Eddig nem bántottam Rafát, de már nálam is elszakadt a cérna. A Barca már mindenben előttünk jár utcahosszal, egy rossz atma kikukázott játékosokkal meg hülye egy gólos győzelmekkel szépen elhúz felfelé előttünk, mi meg egy illusztris Celta, Villarreal mezőnyben vagyunk kénytelenek küzdeni a HARMADIK hely megtartásáért. A játék élvezhetetlen, (mint Capellonál, csak ott volt eredmény). Így vagy úgy, de a Kupából technikailag a Cadiz kivert minket. Ilyen gyenge, kilátástalan csapatunk nagyon-nagyon régen nem volt. Ez ebben a formában, ilyen méregdrága kerettel elfogadhatatlan. Nem tudom, kit raknék oda, de a téli szünetben ezt az edzőt meneszteném, bár általában az ilyesminek nem nagyon vagyok híve. Ez viszont így nem mehet tovább.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)