Néha úgy érzem Bale hasznosabb a pályánericco írta:CR és Bale egyszerre a kezdőben luxus. Ezt így ki lehet jelenteni teljesen nyugodtan. Teljesen borul az egyensúly a walesivel.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 14., hétfő 9:50
Néha úgy érzem Bale hasznosabb a pályánericco írta:CR és Bale egyszerre a kezdőben luxus. Ezt így ki lehet jelenteni teljesen nyugodtan. Teljesen borul az egyensúly a walesivel.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 14., hétfő 9:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 14., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 14., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. december 14., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 14., hétfő 9:30
+1Mindent adok, amit Benitezről írtok, de az ívelgetés nem csak az ő hibája. Carloval is ívelgetés ment. Full statikus a csapatunk, nincs ember a csapatban, aki ki tud cselezni egy ellenfelet. Nem azért játszunk így, mert Benitez ezt akarja, hanem azért, mert a CR-Bale páros minden másra alkalmatlan, és ez marad az egyetlen fegyverünk.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 14., hétfő 8:39
???Worst player: Modric (5.6)
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. december 14., hétfő 7:52
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 14., hétfő 7:20
Valamennyire igaz, az egyiket én is cserélném egy gyors, dinamikus, technikás, kimelkedően 1vs1ező támadóra, de ezt ne fogjuk már teljesen rájuk. Egy Nápoly például Callejonnal, Higuainnal és más közepes játékosokkal dolgoz ki idén sorra helyzetek, játszik kreatívan, vagy a még gyengébb keretű Celta tudott sokszor hasonlót, még a Barcát is lefociztákMatt009 írta:Mindent adok, amit Benitezről írtok, de az ívelgetés nem csak az ő hibája. Carloval is ívelgetés ment. Full statikus a csapatunk, nincs ember a csapatban, aki ki tud cselezni egy ellenfelet. Nem azért játszunk így, mert Benitez ezt akarja, hanem azért, mert a CR-Bale páros minden másra alkalmatlan, és ez marad az egyetlen fegyverünk.Az lehet, csak ez a pingvin akkora szerencsétlen, hogy nem látja, hogy ez az ívelgetés dolog Angliában talán összejönne, itt nem. Főleg nem a Real csapatával.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 14., hétfő 1:34
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 14., hétfő 1:07
Egy rekord ősz a mérce, de a nagyok ellen Carlo is:Ancelottival ekkor 23 góllal és 9 ponttal többje volt a csapatnak.
Nincs miről beszélni emberek.
Azért nagyon nem egy szinnt a kettő.
Pedig sokan úgy beszélnek itt róla.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. december 14., hétfő 0:47
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 14., hétfő 0:07
Azt írtam hogy Kroos egy szar ebben az évben.M1Ö írta:
Azt, akivel szerinted jobb a csapat, mint Kroos-szal. Közbe meg annyiból áll a játéka, hogy visszalép Ramos vagy Pepe mellé, aztán ível. Szerencsésebb napjain jól. Közbe Modric meg néz, hogy most mit csináljak, mert nincs mellettem senki 30 méteres körzetbe....
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 23:59
Igen, Őt!miro írta:Kis király? Illaramendi?![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 13., vasárnap 23:55
sebydani írta: Én nem tudom mit akadékoskodsz... Bale és CR szabadon cserélgethetik a helyüket, egymás között ők ezt megbeszélik. Rugalmas a taktika és alkalmazkodó.
![]()
Kis király? Illaramendi?M1Ö írta:
A kis királyodat még írhatod egy sorral hátrébb, Ramos meg Pepe közé!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 23:51
A kis királyodat még írhatod egy sorral hátrébb, Ramos meg Pepe közé!miro írta:Brutal hogy ezt találta ki..
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 13., vasárnap 23:51
Én nem tudom mit akadékoskodsz... Bale és CR szabadon cserélgethetik a helyüket, egymás között ők ezt megbeszélik. Rugalmas a taktika és alkalmazkodó.miro írta:![]()
![]()
![]()
Brutal hogy ezt találta ki..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 13., vasárnap 23:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. december 13., vasárnap 23:38
azt már rutinból átugorja mindenki...ziro4vr írta:Kérem?Steve írta: Ziro is ma a Madridom pszichológusa volt. Nyomta a hülyeségeit, lelket verve az emberbe, ha már a foci nem okozott örömöt.![]()
Írtam én mást is de azt sose olvassa senki.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. december 13., vasárnap 23:35
Realista24 írta:Ancelottival ekkor 23 góllal és 9 ponttal többje volt a csapatnak.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem