https://www.youtube.com/watch?v=N4A1K69yFf8
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 19., szombat 18:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 14., hétfő 23:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 14., hétfő 15:21
Köszönöm!Realista24 írta:9 gólpassz egyébként, és négy gól a bajnokságban. 1 gp és 3 gól a bl-ben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 14., hétfő 15:05
9 gólpassz egyébként, és négy gól a bajnokságban. 1 gp és 3 gól a bl-ben.M1Ö írta:di María megint kiosztott 3 gólpasszt a Lyon ellen.![]()
Bbeno, vagy valamelyik követője majd dobhatna egy statot, hogy hány gólja, gólpassza van.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 14., hétfő 0:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 23:54
Én nem megyek senki után, akkor többet látsz bele, mint ami.KAG írta:tudom, hogy írtad miszerint nem hoznád csak valahol mégis úgy mész utána.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 13., vasárnap 23:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 13., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 23:33
Nem akarom újra lefutni, csak idegesít, hogy a focizni tudó, akaró játékosokat elküldjük, a kiskirályokat pedig megtartjuk.Realista24 írta:Hagyjuk, késő van lefutni ugyanazokat a köröket, amiket anno a DM topicban.
Nem garancia, nem is akarnám, hogy visszavegyük, de Bale-nél a sok eszetlenségével is csak jobb lehetne.Realista24 írta:Vagy nem.
Nem csak 2 fél jó éve volt. Volt 2 nagyon jó fél éve, amúgy meg hozott egy átlagot. Egy elvileg gyengébb csapatban.Realista24 írta:És nálunk mi csinálta ki azon a két féléven kívül, amikor jól focizott?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 13., vasárnap 23:29
Egyre inkább árnyéka régi önmagának.Nyáron jó pénzt kell csinálni belőőle.A helyére pedig jöhetne Reus vagy Holtby.
Meg kell vallni tole, amint egy jo ajanlat erkezik erte. Nem szabad szarakodni. Higu+DM = Vidal Deal.
Vagy tolem Abra is fizethet csak jol botoljuk el.
Meg kell adni az esely egy jobb jatekos beepitesenek a helyere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 13., vasárnap 23:25
viewtopic.php?f=30&t=28Az nem baj, hogy száz milliókat húzunk le a wc-n szar igazolások miatt, az meg baj, hogy DM-től sajnáltunk akkor párat?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 13., vasárnap 23:24
Én meg sokakkal visszanézetném hogy mondjuk Isco mit tett le kettő és fél év alatt, vagy hogy balenek hány elfogadható meccs volt az utóbbi másfél évben.Sokakkal visszanézetném úgy az egész ?3v4
Az nem baj, hogy száz milliókat húzunk le a wc-n szar igazolások miatt, az meg baj, hogy DM-től sajnáltunk akkor párat?És a legpénzéhesebbet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 13., vasárnap 23:21
Hagyjuk, késő van lefutni ugyanazokat a köröket, amiket anno a DM topicban.Inkább neki járna az a 10 millió, mint Bale-nek. Nem vennék rá mérget, hogy Ő mindenáron lépni akart, mert a MUban sokkal többet kapott.
Vagy nem.Szépít vagy nem, sokkal hasznosabb lenne, mint Bale, vagy a mostani CR.
És nálunk mi csinálta ki azon a két féléven kívül, amikor jól focizott?A MUban LvG csinálta ki. Mint sok más játékost azóta is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 23:18
Inkább neki járna az a 10 millió, mint Bale-nek. Nem vennék rá mérget, hogy Ő mindenáron lépni akart, mert a MUban sokkal többet kapott.Realista24 írta:És a legpénzéhesebbet
Szépít vagy nem, sokkal hasznosabb lenne, mint Bale, vagy a mostani CR.KAG írta:Hagyjad, az idő szépít.
Tisztában vagyok vele, hogy hullámzó volt. Én is sokszor elküldtem melegebb éghajlatra, de ettől még hasznos volt. Bale volt az valaha is nálunk? Mert az az első éve is csak papíron volt szép...KAG írta:Sokakkal visszanézetném úgy az egész ?3v4? szezont, amit nálunk töltött.
A MUban LvG csinálta ki. Mint sok más játékost azóta is.KAG írta: Többségére az volt a jellemző, amit a MU-ban hozott tavaly.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 13., vasárnap 23:12
Hagyjad, az idő szépít.Realista24 írta:És a legpénzéhesebbet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 13., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 13., vasárnap 23:08
Volt, hogy szidtam, nem is kevésszer, de az ő eladása volt a legnagyobb hiba. A legnagyobb munkabírású és legharcosabb játékosunkat pocsékoltuk el.di María megint kiosztott 3 gólpasszt a Lyon ellen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. december 13., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 13:05
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem