Értékeld a legutóbbi meccset
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
BBC-nek többet nem kéne együtt pályára lépnie. Nem elég, hogy gyengék támadásban, miattuk még a kp is legyengül. 4-4-2-t kell nyomatni, középen a 4 posztra megvagyunk minőségben és mennyiségben is, aztán elől játszhat kettő a BBC-ből.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért, mert olyan mintha üzenetrögzítőt kapcsolná be. Ugyanazt nyomja minden szar meccs után (tehát az összes meccs utánHungarokatalán írta:Értem, h miért kritizáljátok Benitezt a játék, illetve eredmények szempontjából, de nem értem, miért a nyilatkozatai miatt. Általában az edzők ilyen sablon szöveget nyomatnak, ha kikap a csapat.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én leszarom az eredményt, meg Rafát is mára, Marcelo szakadása(?) viszont sírásra késztet.
WhoScored Ratings:
Best player: Bale (7.6)
Worst player: Modric (5.6)
WhoScored Ratings:
Best player: Bale (7.6)
Worst player: Modric (5.6)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Értem, h miért kritizáljátok Benitezt a játék, illetve eredmények szempontjából, de nem értem, miért a nyilatkozatai miatt. Általában az edzők ilyen sablon szöveget nyomatnak, ha kikap a csapat.rashidm írta:
1. félidőben valóban jobb volt a Villareal, de a 2.-ban voltak 15-20 percek, amikor labdába se értek. És ezekben az időszakokban volt jópár zicceretek, amelyeket ha belövitek.....Steve írta: Ez egy érdekes beszélgetés lesz egy madridista és egy barcás között..de..
Konkrétan az elsőben örülhettünk, h nem mentek 2-3-al...
Ez az igazság sajnos.De nem akarlak nagyon meggyőzni, h közünk nem volt a meccshez.
Beníteznek meg kussolnia kellene és belátni, hogy nem megy.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez csak egy ember véleménye, viszont nem ma kezdte a madridizmust. Ez talán jól jellemzi az egész helyzetet is Madridban. Nem tudom, mindenesetre érdekes.
meg ez is:
At this point last season Real Madrid had 9 more points and scored 23 more goals with Ancelotti
"Nem vagyok boldog" - hogy egy klasszikust idézzek.
meg ez is:
At this point last season Real Madrid had 9 more points and scored 23 more goals with Ancelotti
"Nem vagyok boldog" - hogy egy klasszikust idézzek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ha jól értem (ha mégsem, akkor sorryRealista24 írta:Egy példa.Realista, te gondolom nagyjából képben vagy ezzel: Spanyolországban is hasonlóan látják a helyzetet, hogy Beniteznek és Péreznek mennie kell az orvosi stábbal együtt? Vagy vakon vannak nagyon?
A PM La Gran Familia, a három nagy - és nyilván legbefolyásosabb - madridi penya egyikének elnökétől idézem:
"Megértem a játékosokat, hogy négy gólos előnyben a keddi meccsre kezdenek gondolni. Amit nem értek meg, az a nézők bekiabálásai. Benitez miben hibás? Miért vannak bizonyos csoportok az elnök ellen? Mindig is azt mondtam, hogy a mi szurkolótáborunk a legrosszabb, és ráadásul sokan a saját érdekeiket előtérbe helyezik a klubéval szemben. Ez számomra fájdalmas, főleg most, amikor csak négy pontnyira vagyunk az első helytől."

Zseniálisan hülyék akkor azok is.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Egy példa.Realista, te gondolom nagyjából képben vagy ezzel: Spanyolországban is hasonlóan látják a helyzetet, hogy Beniteznek és Péreznek mennie kell az orvosi stábbal együtt? Vagy vakon vannak nagyon?
A PM La Gran Familia, a három nagy - és nyilván legbefolyásosabb - madridi penya egyikének elnökétől idézem:
"Megértem a játékosokat, hogy négy gólos előnyben a keddi meccsre kezdenek gondolni. Amit nem értek meg, az a nézők bekiabálásai. Benitez miben hibás? Miért vannak bizonyos csoportok az elnök ellen? Mindig is azt mondtam, hogy a mi szurkolótáborunk a legrosszabb, és ráadásul sokan a saját érdekeiket előtérbe helyezik a klubéval szemben. Ez számomra fájdalmas, főleg most, amikor csak négy pontnyira vagyunk az első helytől."
Kurvára elfelejtik, hogy Ők vannak értünk és nem fordítva....

ZIDANE
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ez egy érdekes beszélgetés lesz egy madridista és egy barcás között..de..Hungarokatalán írta:Mondjuk nem tudom, mit kéne nyilatkoznia?Realista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ráadásul a 2. félidőben valóban megvoltak a helyzetek, kis szerencsével simán megfordítjátok.
Konkrétan az elsőben örülhettünk, h nem mentek 2-3-al...
Ez az igazság sajnos.De nem akarlak nagyon meggyőzni, h közünk nem volt a meccshez.
Beníteznek meg kussolnia kellene és belátni, hogy nem megy.
Hogy ő a hibás?Perez? Az úriqva játékosok? Nem tudom, nem is érdekel.
De fejeket kell venni és focit hozni újra a Real Madridhoz.
-
Az lehet, csak ez a pingvin akkora szerencsétlen, hogy nem látja, hogy ez az ívelgetés dolog Angliában talán összejönne, itt nem. Főleg nem a Real csapatával.Hungarokatalán írta:Mondjuk nem tudom, mit kéne nyilatkoznia?Realista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ráadásul a 2. félidőben valóban megvoltak a helyzetek, kis szerencsével simán megfordítjátok.
Ez a nyilatkozat is...

- "A többi csapat is fog még pontokat veszteni"
Igen. Az a baj, hogy mi is. Az biztos.

- "Nem tudom megmagyarázni, hogy mi történt."
Hát mi sem tudjuk.

-"Nem vagyok boldog"
Én sem te ********************************************************

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy példa.Realista, te gondolom nagyjából képben vagy ezzel: Spanyolországban is hasonlóan látják a helyzetet, hogy Beniteznek és Péreznek mennie kell az orvosi stábbal együtt? Vagy vakon vannak nagyon?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk olyasmit, amit Pepe.Hungarokatalán írta:Mondjuk nem tudom, mit kéne nyilatkoznia?Realista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Jobbat ki tudok találni sz*rás közben.primrose írta:nah. nagyjából egyezik azzal a kamu nyilatkozattal amit ide is kitaláltam.Realista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."
![]()
![]()
![]()
![]()

Realista, te gondolom nagyjából képben vagy ezzel: Spanyolországban is hasonlóan látják a helyzetet, hogy Beniteznek és Péreznek mennie kell az orvosi stábbal együtt? Vagy vakon vannak nagyon?
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Mondjuk nem tudom, mit kéne nyilatkoznia?Realista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."
![]()
![]()
![]()
![]()

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ráadásul papíron klasszisokkal jobb játékosokkal...Buitre írta:Hát sikerült visszahozni ezt a csodás teljesítményt

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Pedig mennyivel rövidebb lenne azt mondani, hogy elRealista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."
![]()
![]()
![]()
![]()

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk ha ezekre fogadni lehetne, akkor max ilyen 1,05-ös oddsok lennének és még akkor is bejönne, ha Remy tenné megRealista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."

Majd jön mindjárt Ramos, Ő is lenyomja az akarást, nagy lehetőség volt, de még nem buktuk el a bajnokságot dumát...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Benítez asked why Kroos was left on the bench: "Because Casemiro played"
Sírok kheci
És még van más is
Benitez: "In this league the top teams will continue to drop points at some stage. I wasn't happy with the first half."

Sírok kheci

És még van más is
Benitez: "In this league the top teams will continue to drop points at some stage. I wasn't happy with the first half."

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
nah. nagyjából egyezik azzal a kamu nyilatkozattal amit ide is kitaláltam.Realista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."
![]()
![]()
![]()
![]()

But he is a good boy...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
A 2008-09-as szezon óta a leggyengébb kezdés a bajnokságban. Napra pontosan 7 éve rúgtuk ki Schustert, és hoztuk J. Ramost
Olyan ászok voltak a keretben, mint Metzelder, Heinze, Gago, Drenthe, Faubert...
Hát sikerült visszahozni ezt a csodás teljesítményt

Hát sikerült visszahozni ezt a csodás teljesítményt

Hogy a jó édesRealista24 írta:Benitez: "ITs difficult to expalin what happened. In the 2nd half we did everything we had to do. We haven't lost the league."
![]()
![]()
![]()
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2015. december 13., vasárnap 22:43-kor.