Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 13., vasárnap 23:30

Steve írta:
..nem nem jó egyik sem. Mourinho meg küzdjön a Chelseavel. :mrgreen:
Jelen pillanatban 1 pontra vannak a kieséstől, szóval az nem küzdés hanem vesszőfutás éppen. :D Ja és holnap mennek a Leicesterhez. :D
csabi87 írta:Azért nehogy már Ancelottival is csak az ívelgetés mennt szöveget vegyük elő.
Pont 1 éve volt a nagy sorozat.Aztán tavasszal ahogy lesérült Modric onnan kezdődtek a gondok.
De előtte büntetett a csapat rendesen. :agree: :salute:
Egészen pontosan Modric kiesett, Bale pedig felépült. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. december 13., vasárnap 23:31-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. december 13., vasárnap 23:29

Azért nehogy már Ancelottival is csak az ívelgetés mennt szöveget vegyük elő.
Pont 1 éve volt a nagy sorozat.Aztán tavasszal ahogy lesérült Modric onnan kezdődtek a gondok.
De előtte büntetett a csapat rendesen. :agree: :salute:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. december 13., vasárnap 23:27

rashidm írta:
Realista24 írta:Lassan arra fogok szavazni, hogy jöjjön vissza Mou :lol:
Csak azt ne. :lol: Újra balhék lennének. :D Bár nem tudom...a Chelsea-val most jó játékot tol..jah nem. :D
legalább akkor nem a focizni nem tudásunk miatt égnénk, hanem a kötsög viselkedés suttyó klasszikusok miatt..az is jobb, mint ez a békében, harmóniában elhalás.. :Đ

..nem nem jó egyik sem. Mourinho meg küzdjön a Chelseavel. :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. december 13., vasárnap 23:25

..kalapáccsal megy autót szerelni..

Na az ilyen hülyeségek legalább felvidítják az embert ilyen idegesítő meccsek után.

Ziro is ma a Madridom pszichológusa volt. Nyomta a hülyeségeit, lelket verve az emberbe, ha már a foci nem okozott örömöt.

Remélem történnek dolgok és lassan foci is lesz..kb. olyan ez a szezon mint egy lassú haldoklás. Nyöszörögve reménykedik az ember, de a realitás az a fos játék...

jó lenne valami változna, mert még mindig itt vagyunk és remélünk, bár foci rég nincs..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2015. december 13., vasárnap 23:29-kor.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 13., vasárnap 23:24

Realista24 írta:Lassan arra fogok szavazni, hogy jöjjön vissza Mou :lol:
Csak azt ne. :lol: Újra balhék lennének. :D Bár nem tudom...a Chelsea-val most jó játékot tol..jah nem. :D

elfogultan
Kedvenc játékosaid: Toni Kroos, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real MAdrid

HozzászólásSzerző: elfogultan » 2015. december 13., vasárnap 23:21

Aki valamicsket ert a focihoz az lathatja, hogy a Real a kozepesen jo, jo, nagyon jo csapatok ellen nem kompetens. Benitez focija hasznos, pragmativ, celorientalt, csak egy szempontbol hibas: idejetmult. Ezt a focit jatszottak sikerrel anno a 90-es evek vegen 2000-es evek elejen. Fel kene ebredbi, hogy a foci valtozik. A semas foci nem eleg, stilus kell...legyen az defenziv vagy offenziv, ez a Real stilus nelkul jatszik, semakat probal begyomoszolni a jatekba, ami a komolyabb ellenfelek ellen annyit er, mint holt lon a patko! Kozepszeru edzovel ez a Real sok trofeat nem fog nyerni, es ritka a jo edzo a piacon. Benitez a kozepszeru csapatok jo edzoje, de a Realhoz fel kene noni! Pl. erre a meccsre nem lehet kifogast talalni. Ez teljes mertekben az edzoi szakkepzetlenseg rovasara irhato.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 13., vasárnap 23:18

Lassan arra fogok szavazni, hogy jöjjön vissza Mou :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2015. december 13., vasárnap 23:16

miért a nyilatkozatai miatt
Alapvetően az elmúlt közel 10 év vesszőfutása miatt kritizálom a 3 köbméteres Benitezt, de azért nyugodt szivvel teszem hozzá, a megnyilvánulásain szinteket kellene állitania. Még mindig úgy érzi hogy biztosan üli azt a lovat, de a közelében sincs a dolgoknak, soha nem is volt. De ez még kenyérrel elmenne, ha legalább alázatosan végezné a munkáját. De egy igazi beszólogatós majd én megmutatom emberhez van szerencsénk, aki kalapáccsal megy autót szerelni.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 13., vasárnap 23:13

Matt009 írta:
Az lehet, csak ez a pingvin akkora szerencsétlen, hogy nem látja, hogy ez az ívelgetés dolog Angliában talán összejönne, itt nem. Főleg nem a Real csapatával.
Mindent adok, amit Benitezről írtok, de az ívelgetés nem csak az ő hibája. Carloval is ívelgetés ment. Full statikus a csapatunk, nincs ember a csapatban, aki ki tud cselezni egy ellenfelet. Nem azért játszunk így, mert Benitez ezt akarja, hanem azért, mert a CR-Bale páros minden másra alkalmatlan, és ez marad az egyetlen fegyverünk.

A megváltóként visszavárt James is hozza azt, amit a nagy meccseken szokott, a nagy semmit. Ezért írtam, hogy mehet ő is nyugodtan a két 100 millás fószerrel kéz a kézben, mert teljesítmény ott sincs, csak a duma az edző felé. Még semmit nem tett le az asztalra, semmi jogalapja nincs dumálni.

Casemiro szintén halott ügy. Ahogy már sokszor leírtam, passzjátéka gyenge, nem elég képzett egy Real Madrid kezdőjéhez képest, manapság meg egy verőlegény már luxus. Nem biztos, hogy Kroosszal ma jobb lett volna, de nem Casemiro a megoldás.
Ha jól emlékszem, Carlonál elég jól tolta James. Gól/gólpassz megvolt majdnem mindig. Jól is játszott. Számomra nem véletlen az, hogy a szezon kezdete óta mindenki kb 3-4 szinttel a tudása alatt játszik. Kivéve Bale. Nem is tudom, hogy neki van-e szintje. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 13., vasárnap 23:11

rashidm írta:
KAG írta:Második félidőre kinyomtam.
Jól látom, hogy Marcelonál szakadás van? :vivo: :kivagyhe:
Keresztszalag?
Combizom lesz szerintem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 13., vasárnap 23:10

Az lehet, csak ez a pingvin akkora szerencsétlen, hogy nem látja, hogy ez az ívelgetés dolog Angliában talán összejönne, itt nem. Főleg nem a Real csapatával.
Mindent adok, amit Benitezről írtok, de az ívelgetés nem csak az ő hibája. Carloval is ívelgetés ment. Full statikus a csapatunk, nincs ember a csapatban, aki ki tud cselezni egy ellenfelet. Nem azért játszunk így, mert Benitez ezt akarja, hanem azért, mert a CR-Bale páros minden másra alkalmatlan, és ez marad az egyetlen fegyverünk.

A megváltóként visszavárt James is hozza azt, amit a nagy meccseken szokott, a nagy semmit. Ezért írtam, hogy mehet ő is nyugodtan a két 100 millás fószerrel kéz a kézben, mert teljesítmény ott sincs, csak a duma az edző felé. Még semmit nem tett le az asztalra, semmi jogalapja nincs dumálni.

Casemiro szintén halott ügy. Ahogy már sokszor leírtam, passzjátéka gyenge, nem elég képzett egy Real Madrid kezdőjéhez képest, manapság meg egy verőlegény már luxus. Nem biztos, hogy Kroosszal ma jobb lett volna, de nem Casemiro a megoldás.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 13., vasárnap 23:09

KAG írta:Második félidőre kinyomtam.
Keresztszalag?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 13., vasárnap 23:09

Szinte tudtam, hogy ez lesz. Mikor nagyon kéne a három pont, akkor sosem hozzuk el. Ennek a szenvedésnek minél hamarabb véget kell már vetni, ezt bármelyik edző lehozza ezzel a kerettel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 13., vasárnap 23:08

Második félidőre kinyomtam.
ZIDANE

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 13., vasárnap 23:07

Realista24 írta:Én leszarom az eredményt, meg Rafát is mára, Marcelo szakadása(?) viszont sírásra késztet.

WhoScored Ratings:

Best player: Bale (7.6)
Worst player: Modric (5.6)

Erről az jutott eszembe, mikor Poolos haverom meg akart győzni hogy olvassam el, mert mennyire igaza van annak az angol faszinak akinek valami statisztikai elemző cége van, és ő megjósolja hogy melyik csapatba milyen játékosok illenek bele statisztika alapján és hogy mennyire komolyan nyomja és mennyire igaza lehet.
:lol: :lol: :lol:

Én meg mondtam hogy a szememnek hiszek. :mrgreen:

Nah itt is látszik mennyit és a statisztika...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 23:05

Realista24 írta:Best player: Bale (7.6)
Újabb bizonyíték, hogy komolytalan a statisztika után pontozni. Jó, hogy Modric hibázott a gólnál... de ez akkor is, hogy a 'csába jött ki? :hmmm: :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. december 13., vasárnap 23:04

BBC-nek többet nem kéne együtt pályára lépnie. Nem elég, hogy gyengék támadásban, miattuk még a kp is legyengül. 4-4-2-t kell nyomatni, középen a 4 posztra megvagyunk minőségben és mennyiségben is, aztán elől játszhat kettő a BBC-ből.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 13., vasárnap 23:03

Hungarokatalán írta:Értem, h miért kritizáljátok Benitezt a játék, illetve eredmények szempontjából, de nem értem, miért a nyilatkozatai miatt. Általában az edzők ilyen sablon szöveget nyomatnak, ha kikap a csapat.
Azért, mert olyan mintha üzenetrögzítőt kapcsolná be. Ugyanazt nyomja minden szar meccs után (tehát az összes meccs után :mrgreen: ). Ennél bárki jobbat nyilatkozik. Még a mennyeiben is jobbakat tolnak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 13., vasárnap 22:59

Én leszarom az eredményt, meg Rafát is mára, Marcelo szakadása(?) viszont sírásra késztet.

WhoScored Ratings:

Best player: Bale (7.6)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 13., vasárnap 22:59

rashidm írta:
Értem, h miért kritizáljátok Benitezt a játék, illetve eredmények szempontjából, de nem értem, miért a nyilatkozatai miatt. Általában az edzők ilyen sablon szöveget nyomatnak, ha kikap a csapat.
Steve írta: Ez egy érdekes beszélgetés lesz egy madridista és egy barcás között..de..
Konkrétan az elsőben örülhettünk, h nem mentek 2-3-al...
Ez az igazság sajnos.De nem akarlak nagyon meggyőzni, h közünk nem volt a meccshez.
Beníteznek meg kussolnia kellene és belátni, hogy nem megy.
1. félidőben valóban jobb volt a Villareal, de a 2.-ban voltak 15-20 percek, amikor labdába se értek. És ezekben az időszakokban volt jópár zicceretek, amelyeket ha belövitek.....
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Vissza: