Hát most szó szerint leírtad amit gondoloknálam cé, kaká sorrendben.. és geci nem tudnék egyértelműen harmadikat mondani. :D

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 10., szerda 17:02
Hát most szó szerint leírtad amit gondoloknálam cé, kaká sorrendben.. és geci nem tudnék egyértelműen harmadikat mondani. :D
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 10., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 10., szerda 16:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 10., szerda 16:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 10., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 10., szerda 16:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 10., szerda 14:55
Illarra vs BarcaBoky írta:én is megnéztem róla egy összeállítást valamelyik u21es meccséről, az 5 perces videóban volt kb 84 maximum 10 méterre menő passz, 2 keresztlabda volt amire azt mondtam, hogy talán ez valami, de semmi több.
semmi extra nincs a srácban, lassú, körülményesnek tűnik, 1 gyilkos passzt nem láttam tőle mint pl a toppon lévő alonsotól.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 10., szerda 14:35
Engem két dolog zavar vele kapcsolatban, természetesen az árán kívül.Géci írta:.
http://www.youtube.com/watch?v=Lbtv1k9jh8I <------ 5 napos vidi... Szerintem egész korrekt
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 10., szerda 14:35
Engem két dolog zavar vele kapcsolatban, természetesen az árán kívül.Géci írta:.
http://www.youtube.com/watch?v=Lbtv1k9jh8I <------ 5 napos vidi... Szerintem egész korrekt
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 10., szerda 14:24
Igen, pont olyan típus nincs még a kp-n. Bár igazából ki tudja Carlo mit akar. De szerintem is inkább ő kellene. (vagy mindkettő akár. mert elfér még két érkező oda. )CS0ki írta:Lehet, hogy nem teljesen uganaz a poszt, de bőven egymás alternatívái. Szerintem Kondogbia konkrétan jobb is lenne nekünk stílusra.csak a viszonyítás végett,mert nem egy poszt tudom,ott van Kondogbia,került volna 15-be talán,ami reális ár egy fiatal tehetségért
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 10., szerda 14:24
Maximálisan egyetértek,magam is így gondolom,csak nem írtam oda,mert ugye az ár/érték arány volt a téma.CS0ki írta:Lehet, hogy nem teljesen uganaz a poszt, de bőven egymás alternatívái. Szerintem Kondogbia konkrétan jobb is lenne nekünk stílusra.csak a viszonyítás végett,mert nem egy poszt tudom,ott van Kondogbia,került volna 15-be talán,ami reális ár egy fiatal tehetségért
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 10., szerda 14:17
Lehet, hogy nem teljesen uganaz a poszt, de bőven egymás alternatívái. Szerintem Kondogbia konkrétan jobb is lenne nekünk stílusra.csak a viszonyítás végett,mert nem egy poszt tudom,ott van Kondogbia,került volna 15-be talán,ami reális ár egy fiatal tehetségért
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 10., szerda 14:00
Ez 1 NSO gyöngyszem... Én is olvastam és csak nevettem rajta 1 nagyot. Gondolom valamit ki kellet találniuk, ha már ide jött Isco meg úgy néz ki, hogy Illara isCr7 írta:A barcelonai Sport értesülései szerint Thiago Alcántara visszautasította a Real Madrid labdarúgócsapatának új ajánlatát, és véglegesen eldöntötte, hogy a Manchester Unitedhoz szerződik.
Ez minimum 5x írtam már le, de mindig van aki azt hiszi, hogy mi szabjuk meg az árát 1 olyan valakinek akinek még 5 év van hátra a szerződéséből... Ha nekünk kell Illara akkor szépen le kell érte tenni amit a klub követel vagy nézni kell mást!Toky írta:Úgy nehéz megvenni valakit 30 millió mínusz a szotyi-ért, ha a klubja nem hajlandó eladni, és nincs kivásárlási záradék a szerződésében.
Az U21-es összeállítások nem olyan jók, de nem rég készült róla 1 értelmes összeállítás ami nem csak U21-es....Boky írta:ez így van, én is megnéztem róla egy összeállítást valamelyik u21es meccséről, az 5 perces videóban volt kb 84 maximum 10 méterre menő passz, 2 keresztlabda volt amire azt mondtam, hogy talán ez valami, de semmi több.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 10., szerda 13:51
Hát én félek,hogy ezt az Illara gyereket mégis idehozzák 30millióèrt....csak a viszonyítás végett,mert nem egy poszt tudom,ott van Kondogbia,került volna 15-be talán,ami reális ár egy fiatal tehetségért....kicsit sztm a vezetők szemére jött egy kis lila köd,új Xabi Alonso meg minden,(megjegyzem az a poszt amúgy is kihalófélben van)szal butaság lenne ennyit áldozni érte....már azon is agyaltam nem-e Mendes az ügynöke...Szerintem nem nagyon lesz már igazolás a nyáron, max 1 ember. Hogy a középpályára vagy előre, azt meg nem mondanám. Nagyobb nevek közül talán Suarezre van még esély, de Bale szinte biztos, hogy idén nem fog jönni.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 10., szerda 13:42
Úgy nehéz megvenni valakit 30 millió mínusz a szotyi-ért, ha a klubja nem hajlandó eladni, és nincs kivásárlási záradék a szerződésében.Boky írta:ez így van, ...Illarramendivel ...
Ha jön jön, hajrá, fusson be nagy karriert, de akármi lesz, most akkor sem ér 30 milliót.
főleg úgy, hogy ebből gündogant simán megvehetnénk és még maradna is pénz szotyira.
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 10., szerda 13:38
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 10., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. július 10., szerda 11:55
Jó lenne leigazolni Suarezt!Ő egy olyan játékos aki bármikor képes meccseket eldönteni. Szerintem nekünk van a legnagyobb esélyünk leigazolni őt,hiszen lenyilatkozta hogy elakarja hagyni Angliát!mohaola írta:A The Sun szerint offenzívát indítunk Suarez-ért és túl licitáljuk az Arsneal 35 millió eurós ajánlatát, mi hajlandóak vagyunk 46,5 millió eurót adni érte.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 10., szerda 11:28
Nem hiszem, főleg azután, hogy a Sociedad elnöke felrúgta az előzetes megállapodást a két klub között, hírek szerint a szurkolói nyomás miatt, mások szerint a pénz miatt, vagy lerakjuk a 30 millió eurót+áfa ami közel 36-40-42-45 millió eurót tenne ki( ahány oldalt nézek mindig más összeg szerepel) vagy marad ott.tubatibi írta:Ma hivatalos lehet Illarramendi szerződtetése? Ha jól tudom holnap kezdődik meg a Sociedad előszezonja,úgyhogy a mostani és a holnapi napon szerintem hivatalos bejelentésre is sor kerülhet...
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2013. július 10., szerda 11:04
Ügyes,de 30-ért nem szabad hozni.csabi87 írta:Hát én nem tudom ezt az Illaramendi gyereket hová tenni.Itt a nagy része a társaságnak azt írja hogy nem jó,máshol meg amikor most volt az U nem tudom hányas Világbajnokság ott meg sokan azt mondták,hogy nagyon jó.![]()
![]()
Akkor most mi van?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem