HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 12., szombat 17:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 12., szombat 16:47
Jó a többiek passzoltak neki, Robben meg kapura lőtt aztán a lecsorgót bevágta Müller.reeed_ati írta:Amúgy egyetértek veled, de azért az, hogy valakit Robben tömött labdákkal, azért az nekem erős.ziro4vr írta: Ezért kell őt a helyén kezelni, Münchenben egy Robben, Ribery, Costa tömte labdákkal világéletében, a válogatottban meg Özil, Kroos stb.. Nélkülük félig halott.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 12., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 12., szombat 16:39
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 12., szombat 16:38
A realis hely biztos hogy az EL helyezés, de fociban mindig történnek váratlan dolgok, és lehet most Paliék vannak soron. Ha hozza a kötelezőt és rangadókból ő jön ki jobban akkor itt mér "bármi" lehet. Én szorítok neki, hatalmas eredmény lenne egy BL selejtező/BL szereplés. De most nagyon nagyot ugrottam előre az időben. Tavasszal kell majd erről beszélni. De eddig álomszerű amit csinál egy ilyen kerettel.ziro4vr írta:Szerintem még így is az EL hely lehet reális, azért hosszabb távon a Wolfsburg vagy a Schalke, esetleg leverkusen előrébb lesz. De ki tudja.
Viszont Pali elég kapós lehet majd, a bundásban nagy az igény a hozzá hasolnó edzőkre egy komolyabb csapatnál is. Ugyanakkor szerintem a legjobb az lenne, ha maradnak, viszont a Hertha anyagi lehetőségei ugranának meg. A város adott, szerintem szponzorok is jönnek majd erre az eredményre.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. december 12., szombat 16:33
Amúgy egyetértek veled, de azért az, hogy valakit Robben tömött labdákkal, azért az nekem erős.ziro4vr írta: Ezért kell őt a helyén kezelni, Münchenben egy Robben, Ribery, Costa tömte labdákkal világéletében, a válogatottban meg Özil, Kroos stb.. Nélkülük félig halott.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 12., szombat 16:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 12., szombat 16:14
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 12., szombat 16:04
Amúgy arra lehet esély hogy a 4. helyet elérjék, de az is szenzációs eredmény lenne egy ilyen kerettel.sebydani írta:Darmstadt-Dárdai BSC 0-2 30 perc után
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 12., szombat 16:03
Nagyon komoly amit csinál. És mi lenne ha még kapna rendes összeget igazolásra. Pár magyart mondjuk vihetne oda simán.sebydani írta:Darmstadt-Dárdai BSC 0-2 30 perc után
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 12., szombat 15:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 18:04
http://m.youtube.com/watch?v=voKvnfolfhYRealista24 írta:Azt ki tudta, hogy Lizarazu a visszavonulása után Jiu Jitsu Európa bajnok lett?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 16:44
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 8., kedd 13:46
Mondjuk ezzel tuti több idő megy el mint visszanézni egy-egy kétes esetet.realistahuni írta:Én meg azt vezetném be a videobíró mellé, hogy aki 20 másodpercnél tovább szenved a pályán az már többet nem játszhat. Ha van csere lecserélik, hanem így jártak. Ezeknek a szenvedéseknek 99%-a kamu színészkedés, hogy időt húzzanak, a hányás jön rám mikor az ilyen alvesek meg neymarok 20 métert gurulnak, 2 percet jajveszékelnek mintha törésük lenne, aztán a következő pillanatban semmi bajuk nincs.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 8., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 8., kedd 13:33
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 8., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 8., kedd 12:50
Szóval emberi mulasztás miatt a rendszer rossz.nso.hu írta:A férfi világbajnokságon és a női világbajnokság első napjaiban sikeresen működő Video Proof System használatát a torna további részében nem engedélyezzük, mivel az eset rámutatott, hogy nem lehet százszázalékosan kizárni a hibát.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 8., kedd 12:09
erre mond azt hogy nem érdemelték megCS0ki írta:És miután pár hónapon belül az összes profi bíró elfogyna, akkor ki vezetni a meccseket, Te?én meg eltiltanám az összes sporit ha elfúj egy meccset vagy elnéz 1-2 tizit.
A lenti cucc meg nálam sem fér bele, amellett, hogy a rúgó is észrevehette volna talán.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 7., hétfő 21:50
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem