Miért is?Santi írta:Format Factory volt az első, amit próbáltam, természetesen egy kalap szar. A HandBreaket viszont majd megnézem.

HozzászólásSzerző: Laci » 2015. december 15., kedd 16:02
Miért is?Santi írta:Format Factory volt az első, amit próbáltam, természetesen egy kalap szar. A HandBreaket viszont majd megnézem.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. december 14., hétfő 22:27
HozzászólásSzerző: Laci » 2015. december 14., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: Laci » 2015. december 14., hétfő 20:38
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. december 14., hétfő 20:25
Én régebben valami HandBreak nevű progival alakítgattam az mkv fájlokat, mert a TV-m nem szerette. Nem tudom van e benne avi-vá alakító, de egy próbát megérhet.Santi írta:Mégis adtam egy esélyt ennek a Sorenson Squeeze-nek, de annyira profi cucc, hogy mégcsak nem is ismeri az mkv formátumot...
Közben még kipróbáltam 1-2 más progit is, de egyik se volt jó, kész megfőttem, nemtudom mivel konvertáljak, azt hittem simább mkv-ból avi-t csinálni, de úgylátszik, hogy doktorátus kell hozzá.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 14., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 14., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. december 14., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. december 12., szombat 18:17
Tök jó csak már rögtön fel se települ, mert előbb QuickTime-ot akar velem felrakatni. Aztán ha azt feltenném még kitudja mit akarna velem leszedetni. Más progi nincs, ami megoldja?Nagy_Fönök írta:Torrent oldalakon fel lehet lelni a Sorenson Squeeze nevü programot. Elég profi cucc,kb mindenbe tudsz oda-vissza konvertálni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. december 12., szombat 14:10
már megijedtem, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával.peti_madrid írta:Végigpróbálgattam már minddel, de nem kompatibilis a hallójáratomMarad az on-ear és over-ear fejhallgató
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 12., szombat 14:01
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. december 12., szombat 13:57
Utána olvasva, nem próbálva, elvileg megoldaná, ha működőképes ez a kínai cumó. Itthon 5-6 ezer, én inkább ezekből választanék, és esetleg az üzletben még segíteni is tudnak.Nagy_Fönök írta:Gyerekek.. lenne egy nagy problémám! Tegnap bekötötték az 500-as UPC-t hozzánk,de sajnos a lapiba csak 10/100as integrált LAN kártya van,ezért csak a töredékét tudom kihasználni,ami 95-100Mbit/s.
Néztem eBayen egy ilyet: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Giga ... SwBahVCQtz
Megoldaná a problémámat? vagy felejtős?
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 12., szombat 13:36
Santi írta:Javaslatokat kérnék, hogy mivel konvertáljak .mkv filmet .avi filmmé, hogy régi asztali divx-es lejátszó is vigye.
A Pazera Free MKV to AVI Converter nevű programmal próbáltam és vitte is a lejátszó, viszont 1:24-nél megáll és kilép. Számítógépen teljesen jól viszi az alap mkv-t és az konvertált avi-t is. Ötlet? Valami fasza program, ami megcsinálná jól?
Előre is köszi.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. december 12., szombat 12:49
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 12., szombat 12:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 12., szombat 11:58
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 12., szombat 11:51
És azt mégis hogy a rákba kell csinálni ?Norbii írta:végezz fül gyakorlatokat hogy feszesebb/szükebb legyen.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 12., szombat 11:45
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 12., szombat 11:35
Hogy a bánatba nem esik ki a fületekből? Nekem gyakorlatilag fél percenként kell megigazítani, mert nonstop csúszkál ki a fülemből ez a szar, tök mindegy mekkora "fejet" rakok rá...KAG írta:reeed_ati írta:Bluetooth füleseket nézegetek, kéne valamilyen, futáshoz, ill. terembe...
Ezt találtam
Ezzel semmi bajom nem lenne mondjuk, az árán kívül.![]()
Egyébként csak azért linkelem, hogy valami ilyesmire gondoltam, csak jóval barátibb áron.
Jöhet, hogy ki milyet használ, véleménnyel..., ne fogjátok vissza magatokat.![]()
Vezetékesről is jöhetnek vélemények, mert egyébként a kábel sem zavar, most is olyat használok, csak már csere érett.
Egy hosszabb kábelű, de ugyanilyen agybadugossal mi lenne a baj?
Én azzal edzek kondi&futás és egyáltalán nem zavaró, ha nem 1m-es kábellel rendelkezőt vásárolsz
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 11., péntek 12:39
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem