HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 12., szombat 11:58
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 12., szombat 11:51
És azt mégis hogy a rákba kell csinálni ?Norbii írta:végezz fül gyakorlatokat hogy feszesebb/szükebb legyen.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 12., szombat 11:45
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 12., szombat 11:35
Hogy a bánatba nem esik ki a fületekből? Nekem gyakorlatilag fél percenként kell megigazítani, mert nonstop csúszkál ki a fülemből ez a szar, tök mindegy mekkora "fejet" rakok rá...KAG írta:reeed_ati írta:Bluetooth füleseket nézegetek, kéne valamilyen, futáshoz, ill. terembe...
Ezt találtam
Ezzel semmi bajom nem lenne mondjuk, az árán kívül.![]()
Egyébként csak azért linkelem, hogy valami ilyesmire gondoltam, csak jóval barátibb áron.
Jöhet, hogy ki milyet használ, véleménnyel..., ne fogjátok vissza magatokat.![]()
Vezetékesről is jöhetnek vélemények, mert egyébként a kábel sem zavar, most is olyat használok, csak már csere érett.
Egy hosszabb kábelű, de ugyanilyen agybadugossal mi lenne a baj?
Én azzal edzek kondi&futás és egyáltalán nem zavaró, ha nem 1m-es kábellel rendelkezőt vásárolsz
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 11., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. december 9., szerda 20:42
Visszakerült a kínálatba a cuccom, sőt még 1-2 dologgal megtoldottam, így pár ezer helyett bőven 10 fölé sikerült kúsznom, de a lényeg, hogy végülis megrendeltem az extremetől mindent, de köszönöm mindenkinek aki itt illetve privátban írt és próbált segíteni.Santi írta:Valaki tud olyan számtech cuccokkal foglalkozó helyet, ahol ingyen szállítanak most vagy lehet számítani az ünnepek miatt ingyen házhozszállításra és mindemellett megbízható? Extreme Digitalnál voltam eddig ők most ingyen hoznak, de náluk nincs, ami most nekem kell, úgyhogy szétnéznék máshol. Amúgy 1-2 apróságra lenne csak szükségem, ami párezer-párszáz forint, majdnem többe kerül egy szállítási díj mint az egész cucc, ami kellene, ezért keresek olyat helyet, ahonnan ingyen elhozzák házhoz.
HozzászólásSzerző: ElRamos » 2015. december 9., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 8., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. december 8., kedd 10:44
Az lesz egyébként, nem zavar a kábel egyáltalán. Nézegettem ezeket az olcsóbb vezeték nélkülieket, de a vélemények alapján pár hónap után az akksi a gyenge pont mindegyiknél, jobban zavarna, ha állandóan töltögetnem kéne, meg nem bírna ki fél órát sem...KAG írta:
Egy hosszabb kábelű, de ugyanilyen agybadugossal mi lenne a baj?
Én azzal edzek kondi&futás és egyáltalán nem zavaró, ha nem 1m-es kábellel rendelkezőt vásárolsz
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 8., kedd 10:38
reeed_ati írta:Bluetooth füleseket nézegetek, kéne valamilyen, futáshoz, ill. terembe...
Ezt találtam
Ezzel semmi bajom nem lenne mondjuk, az árán kívül.![]()
Egyébként csak azért linkelem, hogy valami ilyesmire gondoltam, csak jóval barátibb áron.
Jöhet, hogy ki milyet használ, véleménnyel..., ne fogjátok vissza magatokat.![]()
Vezetékesről is jöhetnek vélemények, mert egyébként a kábel sem zavar, most is olyat használok, csak már csere érett.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. december 8., kedd 2:03
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. december 8., kedd 0:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 7., hétfő 20:51
emag?Santi írta:Náluk sincsen többek között 3,5-es helyre illeszthető ventilátor vezérlő, ami kellene. Úgyhogy jöhet még ötlet.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. december 7., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2015. december 7., hétfő 18:32
Media? December 24.-ig ingyen szállítanak.Santi írta:Valaki tud olyan számtech cuccokkal foglalkozó helyet, ahol ingyen szállítanak most vagy lehet számítani az ünnepek miatt ingyen házhozszállításra és mindemellett megbízható? Extreme Digitalnál voltam eddig ők most ingyen hoznak, de náluk nincs, ami most nekem kell, úgyhogy szétnéznék máshol. Amúgy 1-2 apróságra lenne csak szükségem, ami párezer-párszáz forint, majdnem többe kerül egy szállítási díj mint az egész cucc, ami kellene, ezért keresek olyat helyet, ahonnan ingyen elhozzák házhoz.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. december 7., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 7., hétfő 16:41
Személyes átvétel, gyári szám ellenőrzés, letiltás elleni garanciáról papír. Ha ezek megvannak, nagyon nem lőhetsz mellé.Caraway írta:Ha már jófogásról van szó, rendelt már valaki onnan telefont?
Nagyon fáj már a fogam egy Iphonera, de a 6 még mindig túl sokba kerül boltokba, az utolsó androidomat pedig megelégeltem, és váltani szeretnék. 110-120 körül láttam jónéhányat, de azért ezekbe benne van a rizikó használtan. Volt már valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. december 7., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 7., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 7., hétfő 15:47
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem