Realista24 írta:De gyanítom nem az utolsó volt![]()

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 9., szerda 15:38
Realista24 írta:De gyanítom nem az utolsó volt![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 15:37
Ha elsőre leírja normálisan, akkor nincs a kérdésem. Mivel nem tudtam milyen irányba induljak el a googlen, így reagáltam. Egy mesterhármast gondolom ennél sokkal nehezebb megkeresnikiserik írta:R24:Realista24 írta: A Chelsea gólkülönbsége +8, a Portoé +3.
Azt már meg sem említem, hogy 0-2 lett a meccs, így ha nem kap egy gólt, akkor is 0-1, vagy arra az FM-ben már jár a pont? Meg egy gól ötöt ér? Vagy valamit nem értek? Komolyan kíváncsi vagyok.
"használd a googlet, youtube-ot, stb-t, mert így komolytalan egy-egy hsz-ed, hogy utána sem nézel a dolgoknak, csak állítasz valamit. No offense."
Ill:" személyeskedés nélkül látom nem megy."
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 15:18
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. december 9., szerda 15:16
R24:Realista24 írta: A Chelsea gólkülönbsége +8, a Portoé +3.
Azt már meg sem említem, hogy 0-2 lett a meccs, így ha nem kap egy gólt, akkor is 0-1, vagy arra az FM-ben már jár a pont? Meg egy gól ötöt ér? Vagy valamit nem értek? Komolyan kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 15:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 14:54
Na látod, le tudod te írni normálisan, hogy egy halandó is megértse.BBeno írta:nem csak tok mas a szabaly mint amire te gondolsz. lehet egybol letamadni meg fmezni. de a harom pontegyenloseggel allonak nezik meg az egymas elleni eredmenyet. ott 5 5 5 pontja van mindharomnak. majd jon a golkulonbseg amiben a porto 1 gollal rosszabb mint a chelsea
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. december 9., szerda 14:53
Nem az alap gólkülönbség,hanem a 3 csapat egymás közti gólkülönbségeRealista24 írta:A Chelsea gólkülönbsége +8, a Portoé +3.BBeno írta:x eseten a porto kiesik. mivel 1 gollal rosszabb a a kjev chelsea porto harmas osszeveteseben. ha iker nem potyazik az elozo meccsen akkor x nel ugyanolyan golkulonbseguk lenne mint a chelseanek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 14:34
A Chelsea gólkülönbsége +8, a Portoé +3.BBeno írta:x eseten a porto kiesik. mivel 1 gollal rosszabb a a kjev chelsea porto harmas osszeveteseben. ha iker nem potyazik az elozo meccsen akkor x nel ugyanolyan golkulonbseguk lenne mint a chelseanek
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 9., szerda 13:47
Egymás elleni meccseken, akkor 5-5-5 ponttal állnának, így az egymás elleni gólkülönbség döntene, amiben a Kijev +1, a Chelsea 0, a Porto -1. Vagyis a Kijev nyerné a csoportot, a Chelsea második és a Porto Európa Liga.MesQueUnClub írta:Megnéznék a 3 egymás elleni eredményt. De egyébként, a Livescore folyamatosan frissen írja, hogy lenne az aktuális csoport állás, az aktuális eredménnyel.dannen írta:mi lesz ha ma a chelsea-porto iksz, a kijev pedig nyer? három 11 pontos csapat lenne, ki megy tovább?
Világos, én sem hagynám veszni az EL-t, de LvG úgy tűnik nem így gondolkozik. Még is csak ez is egy európai kupa, még ha fontossági sorrendben egy bajnokság, vagy akár az FA-kupa is előrébb van.ericco írta:Mert a PL színvonala jelenleg olyan alacsony, hogy még ennek a semmiylen MU-nak is van esélye a bajnoki címre. Majd ha épphogycsaik meglesz a PL, és ismét nem szereznek kupát, bánni fogják, hogy nem feküdtek rá picit jobban az EL-ra. Azért az MU nem egy Arsenál, 2-3 kupa nélküli szezon, és ott is uralkodni kezd a pánik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 13:43
Játèk a szavakkal.Most kèrdezhetnèm,hol irtam èn olyat hogy szándèkosan...èn azt irtam hogy nem èrdekli oket kulonosebben.Lehet vitázni a hangsulyokon,az árnyalatni kulonbsègeken,de szerintem felesleges.Akkor ezt ne kifogásként könyveljük el, mintha szándékosan tennének az EL-re,
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 12:56
Akkor ezt ne kifogásként könyveljük el, mintha szándékosan tennének az EL-re, hanem egy sima gyengeségnek, mint pl nálunk azt, hogy még egy El Clasicóra is képesek csupán a mezt felvinni a pályára. Az sem szándékos.morientes írta:az van amit csoki is ir,probálják magukat feszivni,de csak probálják...de isten igazábol nem jelent nekik annyit,amennyit kellene.
Mert a PL színvonala jelenleg olyan alacsony, hogy még ennek a semmiylen MU-nak is van esélye a bajnoki címre. Majd ha épphogycsaik meglesz a PL, és ismét nem szereznek kupát, bánni fogják, hogy nem feküdtek rá picit jobban az EL-ra. Azért az MU nem egy Arsenál, 2-3 kupa nélküli szezon, és ott is uralkodni kezd a pánik.Van Gaal nyilatkozatából én nem arra következtetek, hogy foglalkozna az Európa Ligával.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 9., szerda 12:27
"Véget ért a BL-kaland, nem mutathatjuk meg többé tudásunkat ebben a sorozatban, pedig ez a legjobb hely erre. Egy év múlva ismét szerepelhetünk itt, de addig is lesz hol harcolnunk, gondolok itt a bajnokságra és az FA-kupára.”
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 9., szerda 12:26
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 9., szerda 12:00
Megnéznék a 3 egymás elleni eredményt. De egyébként, a Livescore folyamatosan frissen írja, hogy lenne az aktuális csoport állás, az aktuális eredménnyel.dannen írta:mi lesz ha ma a chelsea-porto iksz, a kijev pedig nyer? három 11 pontos csapat lenne, ki megy tovább?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 11:41
Magyarán ha mondjuk jon egy "rangado",vagy,egySzerintem nem is volt arról szó, hogy valaki szándékosan akar kikapni. A legmagasabb szinten elég, ha nem teszed oda magad teljesen. És ezt még csak tudatosan sem kell csinálni, egyszerűen fejben, tudatalatt ha úgy van a játékos, hogy ez csak egy EL meccs, csökken a koncentráció és a teljesítmény. És azért voltak olyan játékosok, akik konkrétan elmondták, hogy leszarják az EL-t. (asszem Robben például)
Sterintem egyáltalán nem edzoi utasitásra teszik,hisz látszott nem egyszer,hogy AvB vagy Brandon Rodgers majd megorul a technikaiban,a gyerekek meg tettek rá...az van amit csoki is ir,probálják magukat feszivni,de csak probálják...de isten igazábol nem jelent nekik annyit,amennyit kellene.Ha pedig edzői utasításra teszik ezt, ott az edzőt kell sürgősen eltávolítani, nem egészséges mentalitás ez a sportban.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 11:31
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. december 9., szerda 11:22
Gyakran előfordul, hogy egy olasz középcsapat bejut az EL-be, hatalmas eredmény, de nincs meg a megfelelő kerete az edzőnek arra, hogy bírják a kettős terhelést. Ilyenkor szokott jönni az, hogy nem veszik olyan komolyan az EL-t hiszen, ha onnan kiesnek nem fogja érdekleni a szurkolót, amennyiben a bajnokságban jól teljesítenek. Viszont ha továbbjutnak az EL-ben de szopóágon vannak a bajnokságban, akkor megskalpolják az edzőt, így ő sem fogja magát törni, hogy valami hatalmas menetelésbe kezdjen..-CS0ki írta:Szerintem nem is volt arról szó, hogy valaki szándékosan akar kikapni. A legmagasabb szinten elég, ha nem teszed oda magad teljesen. És ezt még csak tudatosan sem kell csinálni, egyszerűen fejben, tudatalatt ha úgy van a játékos, hogy ez csak egy EL meccs, csökken a koncentráció és a teljesítmény. És azért voltak olyan játékosok, akik konkrétan elmondták, hogy leszarják az EL-t. (asszem Robben például)Amúgy eltaláltad, bár szintén nem magas szinten, de egy-két sörmeccsen kívül az összesre úgy mentünk fel, hogy nyerni akarunk. Kétlem, hogy egy profi focista szándékosan ki akarna kapni csak azért, hogy a ligára koncentráljon.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 9., szerda 10:49
Szerintem nem is volt arról szó, hogy valaki szándékosan akar kikapni. A legmagasabb szinten elég, ha nem teszed oda magad teljesen. És ezt még csak tudatosan sem kell csinálni, egyszerűen fejben, tudatalatt ha úgy van a játékos, hogy ez csak egy EL meccs, csökken a koncentráció és a teljesítmény. És azért voltak olyan játékosok, akik konkrétan elmondták, hogy leszarják az EL-t. (asszem Robben például)Amúgy eltaláltad, bár szintén nem magas szinten, de egy-két sörmeccsen kívül az összesre úgy mentünk fel, hogy nyerni akarunk. Kétlem, hogy egy profi focista szándékosan ki akarna kapni csak azért, hogy a ligára koncentráljon.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. december 9., szerda 10:20
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem