Annyira most nem volt vészes egyébként. Ezelőtt 22-ből nem lett gól.Szabadoknál is egy jóideje elég görcsös lehetett már.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
V. Mester 77 írta:Én nagyon sokat várok Kovacictól. Gyors, robbanékon, dinamikus van esze a focihoz, jól lát a pályán és a labdaérzék is rendben van.![]()
Egyedül az ami nem az igazi még, h gyámoltan, szinte csak a felét meri bevallani a tudásának, látszik a rontástól való félelem..![]()
Ezért is örültem nagyon a tnapi góljának! Ha elkezd feloldódni ez a gyerek.. Huhuuu..!! Rá és Casemirora lehet építeni hosszútávon.![]()

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az utóbbi meccsek azért nem voltak rosszak. Most felejtsük el az ellenfelek minőségét, nálam az a fontos h újra láttam hogy a csapat akar, megy előre, és talán az összhang is jobb mint volt. Én abban reménykedem hogy az történik mint tavaly a barcánál. A játékosok rájöttek h akármit csiálnak, Rafa maradni fog, és inkább gyerekes duzzogás helyett felismerték h mindenkinek az a jobb, ha inkább beállnak a sorba, és profi módon viselkednek, és akkor jönni fognak az eredmények is. Katalánéknál sikerült, talán itt is...
Ronaldo is rúgja csak a gólokat, nem érdekel ha vakoknak és mozgássérülteknek, a lényeg hogy visszajöjjön az önbizalom. Szabadoknál is egy jóideje elég görcsös lehetett már.

Ronaldo is rúgja csak a gólokat, nem érdekel ha vakoknak és mozgássérülteknek, a lényeg hogy visszajöjjön az önbizalom. Szabadoknál is egy jóideje elég görcsös lehetett már.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jobb mutatok mint Xavi,Iniesta,Buszkecc hármasnak hajdanánRealista24 írta:Highest pass accuracy in the Champions League last night (40+ passes):
Álvaro Arbeloa (100%)
Pepe (98%)
Olcan Adın (96%)
Danilo (95%)
![]()
![]()
![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Highest pass accuracy in the Champions League last night (40+ passes):
Álvaro Arbeloa (100%)
Pepe (98%)
Olcan Adın (96%)
Danilo (95%)
Álvaro Arbeloa (100%)
Pepe (98%)
Olcan Adın (96%)
Danilo (95%)

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
De igen. Nála is hasonló volt a szitu, de neki a megadott játék percek sokat segítettek. Kova többet érdemelne. Na. Hátha majdpalesz77 írta: James is olyan volt eleinte nem?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
James is olyan volt eleinte nem? Ugy remlik meg az elso meccsein sokaknak ez volt a gondja vele, aztan talan Depor ellen lott egy nagy golt, es onnantol mondhatni "felszakadt a gat", es elkezdte azt hozni, amit valojaban tud. Lehet nem jol remlik, de Kovanal is lehet ez van, csak nala erosodik azzal a szitu, hogy alig jatszik..V. Mester 77 írta:Egyedül az ami nem az igazi még, h gyámoltan, szinte csak a felét meri bevallani a tudásának, látszik a rontástól való félelem..![]()
En is tobbet dobnam be Rafa helyeben, mert erzodik rajta, hogy tehetseges gyerek - elso meccsen rogton akkora passzt adott CR-nek, amit Modric is megirigyelt volna -, es sokkal tobbet tudna adni nektek, ha onbizalomtol duzzadva szallna be a meccsekbe.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt nehéz megmondani, ez a Malmö valszeg egy la ligaból kiesne. Én azért nem vennék mérget hogy ez nekünk a megfelelő taktika. Ha vasárnap kéne a camp nouba menni inkább nyomnék egy 5 védős rendszert Casemiroval a kp-n, 8-0 ide vagy oda. Ez a letámadás szép és jó dolog, de én ahogy a barcán elnézem, már a támadósornál komoly munka van ebben, még Messi is odateszi a csontot ha szükséges. Nálunk meg Céronaldo még a gyepet csapkodja mikor az ellenfél már a félpályáig feljött, bale alibi kocogása annyit ér mint golyó ellen az integetés. És akkor indulásból el van bacva az egész, mert 8 mezőnyjátékossal nem mész sokra egy komolyabb csapat ellen már, és akár visszafele sülhet el, mert miután átjutottak 4-5 játékoson a kp-tól már óriási területet adtál az ellenfélnek. Okosabb és technikásabb ellenfelek ellen sokkal nehezebb lesz ez a letámadósdi.Bar lehet, hogy tegnap csak egy Malmo volt az ellenfel, de teljesen nyilvanvalo, hogy ez a keret erre a felfogasra, szisztemara alkalmas. Odanyomni az ellenfelet a kapuhoz, azt adni nekik. Nem pedig a bunkerra meg a bekkelesre.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én meg bevállalok, akkor egy merész hozzászólást. Talán Casemironak és Kovacicnek több lehetőséget kellene adni, míg Kroosnak és Modricnak kevesebbet, ezzel párhuzamban. A jövőnkről beszélünk igazából. Kiváló középpályás mind és Kroos még nem is öreg, de nem szabad ilyen tudású kp.-kat elhanyagolni... Kovacic majdnem egy hónapig jegelve volt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
en is majdnem jobban orultem kovacic goljanak mint ronci 4 goljanak. nagyon kellett mar neki az a gol. emlekezzunk milyen loveseit szedtek ki a kapusok...
- Mester77
Én nagyon sokat várok Kovacictól. Gyors, robbanékon, dinamikus van esze a focihoz, jól lát a pályán és a labdaérzék is rendben van.
Egyedül az ami nem az igazi még, h gyámoltan, szinte csak a felét meri bevallani a tudásának, látszik a rontástól való félelem..
Ezért is örültem nagyon a tnapi góljának! Ha elkezd feloldódni ez a gyerek.. Huhuuu..!! Rá és Casemirora lehet építeni hosszútávon.

Egyedül az ami nem az igazi még, h gyámoltan, szinte csak a felét meri bevallani a tudásának, látszik a rontástól való félelem..

Ezért is örültem nagyon a tnapi góljának! Ha elkezd feloldódni ez a gyerek.. Huhuuu..!! Rá és Casemirora lehet építeni hosszútávon.

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- ___Samy___
Bar lehet, hogy tegnap csak egy Malmo volt az ellenfel, de teljesen nyilvanvalo, hogy ez a keret erre a felfogasra, szisztemara alkalmas. Odanyomni az ellenfelet a kapuhoz, azt adni nekik. Nem pedig a bunkerra meg a bekkelesre.
Viszont nem szabad elfelejteni, hogy ki volt az ellenfel. Egy top csapat meg mindig siman utne minket.
Viszont nem szabad elfelejteni, hogy ki volt az ellenfel. Egy top csapat meg mindig siman utne minket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Valaki,(csoki),leirta meccskozben hogy nem az igazi,(ami igaz is volt abban a pillanatban de azután sztm feljavult),ès egybol be van árazva hogy gyenge voltKovacic kicsit lehetne bátrabb,mert a skilljei megvannak ahhoz,hogy megbontsa a védelmet.. ezen a meccsen többet vártam töle ilyen téren.

Sztm meg ahhoz kèpest,amennyi lehetosèget kap,egèsz jo lett a vègère.Harcos.A mai futballba ez nem hátrány sot.Látni hogy Gettátol sokat elles,ahogy visszatámad,az már kozel Modricos

De majd ha 4 ember kozt tartja meg,ès továbbitja emberhez,majd akkor

Eljon mèg az is

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,Guti,Figo,Marcelo,Modric,James
Hát lehetett is! Egy kis csapat hogy ennyire ne tudjon védekezni,az szégyen... Én csak remélem,hogy titeket is elküldünk egy 4-essel a kövi Classicón! :PMesQueUnClub írta:Egy 8-0 során akármelyik semleges szurkoló is jól szórakozik, pl én is jókat röhögtem a Malmön.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egy 8-0 során akármelyik semleges szurkoló is jól szórakozik, pl én is jókat röhögtem a Malmön.Nagy_Fönök írta: Ja akkor jó!![]()
Teljesen szórakoztató volt a meccs,akinek ez nem tetszett,az nem is a csapatnak szurkol

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Ja akkor jó!sebydani írta:Nem, Mironak .Nagy_Fönök írta:
Ez most nekem szólt?

Teljesen szórakoztató volt a meccs,akinek ez nem tetszett,az nem is a csapatnak szurkol

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem, Mironak .Nagy_Fönök írta:
Ez most nekem szólt?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Ez most nekem szólt?Realista24 írta:8-0-ás meccs után megint van aki picsog, el sem hiszem, ámbár nem lepődök meg a személyén.
Bezzeg, ha a Barca kefélt volna nyolcat, akkor az teljesítmény lenne, meg ha Neymar vert volna megint hármat.
pfej

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez minden szurkolótábor sajátja, múltkori Barca-Roma után, volt aki azért picsogott, hogy miért nem rúgtak 7-et, mert bezzeg a Bayerntől annyit kaptak...Realista24 írta:8-0-ás meccs után megint van aki picsog, el sem hiszem, ámbár nem lepődök meg a személyén.
Bezzeg, ha a Barca kefélt volna nyolcat, akkor az teljesítmény lenne, meg ha Neymar vert volna megint hármat.
pfej
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
8-0-ás meccs után megint van aki picsog, el sem hiszem, ámbár nem lepődök meg a személyén.
pfej
pfej
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema