realistahuni írta: takarodj.
Ezt a fejetekre tetoválhatnátok

takarodjon Raúl,Casillas,Mourinho,CR és még lehetne sorolni naphosszat, aztán picsogtok mint a libák amikor nem megy nekik 5-10 vagy 15 év csúcsforma után már épp nem tudják hozni a szintet,hogy mégis hogy képzelik, lófasz tisztelet nincs bennetek semmi és senki felé csak veritek az asztalt,hogy tripla meg kupák meg siker... Persze amúgy semmi köze a kettőnek egymáshoz, de ha van valami felsőbb erő ami irányítja a történéseket akkor tuti,hogy miattatok szívok én is

odaát a tolószékes Xavi minden labdaérintését éltették, itt meg mindenki takarodjon ,teljesen mindegy,hogy god modeban véd 10 évet, vagy eltesz 300 gólt 200 meccsen...Iker Casillas utolsó meccse füttykoncert volt, Xavié egy tripla...
Ugye amilyen a mosdó..
Nem arról van itt szó,hogy Casillas 60 évesen is itt bassza majd az anyját, vagy CR tolószékben is lője majd a tiziket, de amit ti műveltek az egyszerűen szánalmas, hát a juróbarcán nem beszélnek így Real játékosokról.
Külön kedvencem amikor a fórum 90%a habzószájjal ment a szent José után, aztán amikor kiment a divatból,hirtelen jött az "amúgy én sose bírtam a stílusát"... Most majd ahogy Cé már nem fosik 70 gólt 3 meccsen, majd jön,hogy amúgy nem bírtam soha, csak megtűrtem a teljesítménye miatt...
Csak úgy megsúgom,hogy a támadójátékunk arányosan romlott Cé teljesítményével, az a szituáció,hogy amióta ez a senkiházi már nem fossa olyan tempóban a gólokat azóta elég sok meccset hoztunk le 0 lőtt góllal.A helyzet az,hogy ha ez a homár nem lövi a gólokat akkor huzamosabban ebben a keretben senki nem fog eldönteni meccseket, fellángolásai lesznek Benzemanak akár Balenek is, de egy jó CR nélkül ez a keret megb.szhatja magát... Mondjuk ti biztos összeraknátok egy olyan kezdőt ahol majd isco vagy éppen benzema sorozatban dönti el a meccseket...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams