morientes írta:Nem,soha... Lènyeg hogy te igen
A lényeg, hogy megfogtad a lényeget. Amúgy eltaláltad, bár szintén nem magas szinten, de egy-két sörmeccsen kívül az összesre úgy mentünk fel, hogy nyerni akarunk. Kétlem, hogy egy profi focista szándékosan ki akarna kapni csak azért, hogy a ligára koncentráljon. Szerintem ez bullshit, és csak a szurkolók vigasztalják magukat ezzel. Esetleg egy-két gyengébb jellemű edző utólag ezzel takaródszik.
Nem errol beszèltem.Az más kèrdès,hogy indiszponált szerencsètlen társaság mind,de hogy nem rohadnak meg egy EL meccsen,az látszik.Ha máshogy látod,akkor nem nagyon nèzed.
Szerintem minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják őket. Ha egy angol csapat indiszponált az EL-ben, szerintem az adott napon, az adott csapat ellen csak ennyit tud, nem hiszem, hogy szándékos lenne ez.
Onnantol kezdve,hogy ha a bajnoki helyezèsrol van szo,van
Lehet, egy-két alkalommal tényleg ez a helyzet, de szerintem gyakrabban van az, hogy ha már az EL-ben játszanak, akkor meg is akarják azt nyerni.
Ès odarakom magam,ahogy az èletben is.Mindig.
Akkor egy profi focista, edző, akiknek a győzelem a lételeme, azért csinálják az egészet, hogy a másik csapat szomorkodjon, ők pedig győztesként tudjanak aznap lefeküdni, majd nem teszi magát oda. Csak azért, hogy egy másik, 10 hónapig tartó sorozatban hátha jobb esélyük lesz.