Álvaro Arbeloa (100%)
Pepe (98%)
Olcan Adın (96%)
Danilo (95%)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 9., szerda 9:57
De igen. Nála is hasonló volt a szitu, de neki a megadott játék percek sokat segítettek. Kova többet érdemelne. Na. Hátha majdpalesz77 írta: James is olyan volt eleinte nem?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 9., szerda 9:41
James is olyan volt eleinte nem? Ugy remlik meg az elso meccsein sokaknak ez volt a gondja vele, aztan talan Depor ellen lott egy nagy golt, es onnantol mondhatni "felszakadt a gat", es elkezdte azt hozni, amit valojaban tud. Lehet nem jol remlik, de Kovanal is lehet ez van, csak nala erosodik azzal a szitu, hogy alig jatszik..V. Mester 77 írta:Egyedül az ami nem az igazi még, h gyámoltan, szinte csak a felét meri bevallani a tudásának, látszik a rontástól való félelem..![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 9., szerda 9:35
Ezt nehéz megmondani, ez a Malmö valszeg egy la ligaból kiesne. Én azért nem vennék mérget hogy ez nekünk a megfelelő taktika. Ha vasárnap kéne a camp nouba menni inkább nyomnék egy 5 védős rendszert Casemiroval a kp-n, 8-0 ide vagy oda. Ez a letámadás szép és jó dolog, de én ahogy a barcán elnézem, már a támadósornál komoly munka van ebben, még Messi is odateszi a csontot ha szükséges. Nálunk meg Céronaldo még a gyepet csapkodja mikor az ellenfél már a félpályáig feljött, bale alibi kocogása annyit ér mint golyó ellen az integetés. És akkor indulásból el van bacva az egész, mert 8 mezőnyjátékossal nem mész sokra egy komolyabb csapat ellen már, és akár visszafele sülhet el, mert miután átjutottak 4-5 játékoson a kp-tól már óriási területet adtál az ellenfélnek. Okosabb és technikásabb ellenfelek ellen sokkal nehezebb lesz ez a letámadósdi.Bar lehet, hogy tegnap csak egy Malmo volt az ellenfel, de teljesen nyilvanvalo, hogy ez a keret erre a felfogasra, szisztemara alkalmas. Odanyomni az ellenfelet a kapuhoz, azt adni nekik. Nem pedig a bunkerra meg a bekkelesre.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. december 9., szerda 9:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 9:12
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 9., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 9., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 7:53
Valaki,(csoki),leirta meccskozben hogy nem az igazi,(ami igaz is volt abban a pillanatban de azután sztm feljavult),ès egybol be van árazva hogy gyenge voltKovacic kicsit lehetne bátrabb,mert a skilljei megvannak ahhoz,hogy megbontsa a védelmet.. ezen a meccsen többet vártam töle ilyen téren.
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 8., kedd 23:46
Hát lehetett is! Egy kis csapat hogy ennyire ne tudjon védekezni,az szégyen... Én csak remélem,hogy titeket is elküldünk egy 4-essel a kövi Classicón! :PMesQueUnClub írta:Egy 8-0 során akármelyik semleges szurkoló is jól szórakozik, pl én is jókat röhögtem a Malmön.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 8., kedd 23:40
Egy 8-0 során akármelyik semleges szurkoló is jól szórakozik, pl én is jókat röhögtem a Malmön.Nagy_Fönök írta: Ja akkor jó!![]()
Teljesen szórakoztató volt a meccs,akinek ez nem tetszett,az nem is a csapatnak szurkol
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 8., kedd 23:38
Ja akkor jó!sebydani írta:Nem, Mironak .Nagy_Fönök írta:
Ez most nekem szólt?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 8., kedd 23:35
Nem, Mironak .Nagy_Fönök írta:
Ez most nekem szólt?
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 8., kedd 23:34
Ez most nekem szólt?Realista24 írta:8-0-ás meccs után megint van aki picsog, el sem hiszem, ámbár nem lepődök meg a személyén.
Bezzeg, ha a Barca kefélt volna nyolcat, akkor az teljesítmény lenne, meg ha Neymar vert volna megint hármat.
pfej
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 8., kedd 23:28
Ez minden szurkolótábor sajátja, múltkori Barca-Roma után, volt aki azért picsogott, hogy miért nem rúgtak 7-et, mert bezzeg a Bayerntől annyit kaptak...Realista24 írta:8-0-ás meccs után megint van aki picsog, el sem hiszem, ámbár nem lepődök meg a személyén.
Bezzeg, ha a Barca kefélt volna nyolcat, akkor az teljesítmény lenne, meg ha Neymar vert volna megint hármat.
pfej
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 8., kedd 23:22
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 8., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 8., kedd 22:53
Sajnálom,hogy neked nem tetszettmiro írta:
Iram,csúszás-mászás? Kiadtak magukból mindent?
Ezzel kompenzáltak? Egy teljesen érdemtelen meccsel? Egy Malmő ellen? Hagyjuk ezt..
Próbáljuk helyén kezelni.
Nyerjünk egy derbit pl,azzal előrébb lennénk.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 8., kedd 22:50
Iram,csúszás-mászás? Kiadtak magukból mindent?Nagy_Fönök írta:Addig írom le a gondolataimat,amíg erős az érzés!
Rég szórakoztam ennyire jól Real meccsen,természetesen fenntartásokkal kezelem ezt a gyözelmet,de most igazán kiadtak a fiaink mindent magukból. Nagyon rég nem láttam ilyet,hogy ennyire csúsztunk-másztunk..minden passzunk über pontos volt,bár az ellenfél kb tálcán kínálta a helyzeteket...Nem egy Barca vagy Bayern szint.
Az látszik,hogy Bale egyáltalán nem kell ebbe a csapatba,hihetetlen nagy fék az ember.. ez a középpálya Kroos és Modric nélkül is nagyot ütött,Casemiro-val az élen,szívesen látnám egy két nehezebb bajnokin ezt a kp-t James az James,hihetetlen bal lába van,sajnálom,hogy nem lött gólt,nagyon kéne neki.
Kovacic kicsit lehetne bátrabb,mert a skilljei megvannak ahhoz,hogy megbontsa a védelmet.. ezen a meccsen többet vártam töle ilyen téren.
Isco nagyon sokszor rossz megoldást választ,nagyon görcsösnek éreztem még ezen a "barimeccsen" is,de szintén jól játszott,hihetetlen dolgokra képes a labdával. Benzema jó formában,nagyon remélem,hogy elsikálják valahogy ezt a sex tape ügyet,mert óriási veszteség lenne nem csak nekünk,de az egész futtballnak is. CR is jól játszott ma...bár nyugodtan rúghatott volna 6-ot is,ha mostanság nem lenne ennyire fos a helyzet kihasználása..amiben sztem világ elsö volt mindig is..
Remélem ebben az irányban haladunk tovább,bár ilyen iramot biztos nem fognak diktálni minden meccsen..de legalább tényleg kompenzáltak minket az elmúlt hónapok szarságaiért! HALA MADRID!
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. december 8., kedd 22:47
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem