Mert így jobban belegondolva - ha nem is állandó jelleggel - akár Ronaldót is be lehetne rakni középre (alattam is írták), úgyis annyi jó ember van most a középpálya támadó szellemű részére.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 10., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 10., szerda 14:35
Szerintem nem lenne baj ezzel. Más kérdés, hogy én nem ezt tolnám, sőt még nem is ezt a felállást. De a közép és kiscsapatok ellen akkor szokott legtöbbször baj lenni, amikor telibeszarjuk a meccset, és nem küzdünk, és hajtunk szívvel lélekkel.morientes írta:Még abban se vagyok biztos,hogy ellenük elég lenne.Ha egy sevilla,Betis,Sociedad,Bilbao,Malaga szintű csapatok ellen pontot hullajtasz,akkor a bajnoksàgot megette a fene....a kisebb és középcsapatok ellen pedig simán mehetne egy:
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 10., szerda 14:32
Még abban se vagyok biztos,hogy ellenük elég lenne.Ha egy sevilla,Betis,Sociedad,Bilbao,Malaga szintű csapatok ellen pontot hullajtasz,akkor a bajnoksàgot megette a fene....a kisebb és középcsapatok ellen pedig simán mehetne egy:
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 10., szerda 14:26
Igen, de odaírta elé, hogy:morientes írta:Ezt a középpályát egy komolyabb ellenfél szétkapná mint a sz@rt...---------------Illarramendi/Alonso----Modric-----------
Özil----------------------Isco-------------------------Bale
--------------------------C.Ronaldo-----------------------
AMYF írta:a kisebb és középcsapatok ellen pedig simán mehetne egy:
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 10., szerda 14:19
Ezt a középpályát egy komolyabb ellenfél szétkapná mint a sz@rt...---------------Illarramendi/Alonso----Modric-----------
Özil----------------------Isco-------------------------Bale
--------------------------C.Ronaldo-----------------------
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 9., kedd 23:58
Idén már NEM fog jönni Bale és egyre inkább úgy hiszem, hogy csatár sem. Cavani kihúzva, Falcao szintén, Ibra lehet lépne, de ugyan hova mehetne? Rooney nem kell, Lewa a bajoroké (lesz), én ha kell bepróbálkoznék Dzekonál (Cityben szupercsere volt tavaly).tubatibi írta:Én megnéznék egyszer egy olyan felállást,hogyha jönne még Bale,hogy csatár nélkül,valami ilyesmi:
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 9., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 9., kedd 22:53
Szóval védekezésnél (mi kapunk előtt), ez nagyjából így néz ki:RealMadridFanatic írta:Hűű, igen, rémlik, hogy beszéltünk erről, de sajnos nem emlékszem már az álláspontodra. Felfrissítenéd az emlékeimet?Ezt már többször is írtad, és elfogadom a véleményed, de nem értek egyet.![]()
Vagy Te hogyan tudnád elképzelni ezt a dolgot, illetve a védekezés részt. Lehet, hogy csak nekem mániám ez a sebesség dolog. Meg alapesetben egyetértek azzal az érvvel is, amit sokszor felhoznak, hogy csapatszinten kell védekezni. Ez abszolút igaz. De ez is valamilyen szinten univerzalitást igényel minden játékostól, illetve nagy taktikai fegyelmet. Nálunk szerintem nem lenne/lesz ez olyan hatékony, hogy adott esetben egy védekezésben súlytalanabb középpályát elbírjon a csapat. És persze nekem sincs sok elvárásom jövőre, főleg, hogy komoly változásokat várnék el a csapat játékát illetően.
Ebben egyetértünk.RealMadridFanatic írta:Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy szerintem Xabi és Ő egyszerre a legritkább esetben lesz csak kezdő, a fiatal baszk Alonso alternatívája lesz.
Ezt is én írtam. Más kluboknál sem hiszem, hogy gyakran jellemző lenne ilyen kaliberű játékosok kirántása a kalapból. Hány középpályás tehetségről hallottatok a közelmúltban? (Én nem követem ezt figyelemmel, ezért kérdezem.) Ahány top csapat van, ahhoz képest meglepően kevésről szerintem. (Azt most hagyjuk, hogy mi Sahint választottuk Vidal helyett.)RealMadridFanatic írta:Hirtelen nem találom, de mintha olyat olvastam volna, hogy a Real megfigyelői nem elég jók, hogy előszedjenek egy Pogba, Verratti, Vidal szintű tehetséget. Ez meg nonszensz azért. Persze az említett emberek tényleg átlag feletti tehetséggel rendelkeznek (kettő persze még csak ígéret), de biztos vagyok benne, hogy lehetne találni megfelelő embert, olyan a mesében nincs, hogy a világon sehol nem futkározik olyan középpályás, aki szintén fiatal, tehetséges, és az ára jóval csekélyebb, mint Illarramendié. Nem is értem minek alkalmaz a klub megfigyelőket, évek óta nem került ki az utánpótlásból sem senki, aki előzetesen hipertehetségnek volt kikiáltva.
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 9., kedd 8:36
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 9., kedd 7:40
Ezt csak az utálói találják ki. Az idei szezonban nagyon megnőtt a népszerűsége, elég csak a szurkolói szavazásokra gondolni. Nem egy Neymar ilyen téren, de hát olyan nem is lehet egy európai játékos semGyenge pontja a marketingértéke,az kevés......
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 9., kedd 1:02
valószínűleg erre gondolt.Vagy csak tisztában vannak vele, hogy lágyékműtétje volt, és nem tudni, hogy mikor, milyen formában tér vissza, és mennyire lesz terhelhető egy esetleges kiújulás előtt, lévén Mourinho sérülten játszatta, mert nem volt alternatívája.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 9., kedd 0:41
Vagy csak tisztában vannak vele, hogy lágyékműtétje volt, és nem tudni, hogy mikor, milyen formában tér vissza, és mennyire lesz terhelhető egy esetleges kiújulás előtt, lévén Mourinho sérülten játszatta, mert nem volt alternatívája.schranzer írta:Illarramendi: “Az egyik legnagyobb aggodalmunkat Alonso okozza. A védekező középpályás poszt az egyik legfontosabb a csapatban, és szükségünk van megfelelő játékosokra oda.”
Hát Pérez eme nyilatkozatábol en csak arra tudok kovetkeztetni, hogy Alonsoval mar nemnagyon szamolnak jovore ... Nem veletlenul adunk ki 30 milliot ... es hogy a LEGNAGYOBB GONDOT Alonso okozza ... talán belatta a stáb, hogy kevés ide ... lassu, oreg, korulmenyes ... nemolyan biztos az, hogy nemlesz alapkezdo Illarramendi
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. július 8., hétfő 23:20
Hú bazdmeg, ezt gyönyörűen kifejtetted!!! Majdnem megkönnyeztemA másik jelöltem Bale.
A vadló,ez az ő nickje.....mivel ez illik rá legjobban. Bár ő nem center,de mint ék tökéletes harci gép.....Hogy miért Ő? Mert nem tehetség,nem az........ő már régen több annál.Tehetségnek indult pár éve,még bal bekként,majd egyre feljebb került a képességeit megismervén. A bal oldalon és a támadó szekcióban szinte mindenhol otthon van,ilyen labdarúgó talán nincs is más.....
Sokan ellene vannak,mert futógép.....mert nem ide illik a stilusa....mert drága.
Drága? Miért? Van ára? Nincsen....a média és a TH szerint 90 milla.....a piac szerint meg nem annyi,és ennyiért nem is fog elkelni,mert ennyit csak messi és ronaldo ér,más nem. Jövőre remélem 50 milláért itt fogja megmutatni ki lesz a következő évek legveszedelmesebb alakja.
A stílusa? Nincsen olyan....ez a fazon,20 évesen még bal bekk volt,most 3 év alatt,egy komoly klubban,kötetlen szerepet kapott,ami egyedülálló......ennyi idősen,a csapata vezére,mozgatója,egyszemélyes mindenese,az ilyen alkatok valók a real madridba,mert ő 2-3 éven belül európa egyik legmeghatározóbb támadója lesz. Ez az ember,maga mögé utasította idén a PL nagy sztárjait,nagyon nagy focistákat,és a teljesítő képessége messze nincs a toppon,sokat fog még finomodni,mert még egy betöretlen vadló....sokat fog még csiszolódni,rutinnal megoldani dolgokat......
Most,ha nem tud valakit kicselezni,akkor odébb teszi,ha nem megy akkor eltolja mellette és lefutja,a lényeg hogy nincsen számára megoldhatatlan feladat.....soha nem adja fel,nem dobja magát,nem megy a bíróhoz sírni,inkább fel kell és amíg a többi reklamál addig bevágja a pipába.
Sokoldalú....alázatos,fejlődőképes,igazi vezér,aki mentálisan erős.
Futógép? Aha.....ja,tud futni.....ez is egy tulajdonsága,amit okosan kihasznál.....de emellett még számos olyan is van,ami ha nem törik meg a fejlődése,akkor csillaggá avanzsálja......
Soha nem lesz belőle olyan ösztönös zseni mint a fenoménból......aki a pályára született,akinek a foci pálya olyan,mint magzatnak az anyja hasa.....ott a helye,ott a legjobb neki.
Bale más......de olyan jelleme van,ami naggyá fogja tenni,mert a foci fejlődését/változását ha megfigyeljük,akkor kifutnak a tribbli gyurkák,és helyettük olyan játékosok jönnek be mint bale,akik minden ponton erősek,fizikálisan,technikában,fejben. Bale ilyen......nincsenek határok a palinál.....a jövő alakja,aki megveszi az nyugodtam rá építheti a csapata támadójátékát. CR és Bale? Iszonyat.....nem lennék a védők helyében,30 on belül,bárhonnan,bárhogyan,bármivel,bárki ellen.........gól.....veszély,látvány....egy veszedelem.
Gyenge pontja a marketingértéke,az kevés......
HozzászólásSzerző: albert.erikdinho » 2013. július 8., hétfő 23:19
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 8., hétfő 23:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 8., hétfő 23:03
Igen,ez szerintem is egy ütős felállás.....bale és cr szélről befelé mozgó támadó,benzema helyett esetleg el tudok képzeni egy suarezt,vagy mit tom én kit.........
---------------Alonso---------------
---Gündogan-------------Modric--
-----Bale-------------------------Cé
-------------Benzema----------
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 8., hétfő 22:56
Én is Bale mellett voltam, de ez a kérdés már nem ugyanaz, mint volt korábban. Én eleve nem hoztam volna Iscot, illetve nem szélsőként számítanék rá, max. Özil helyett. De Őt imádják a spanyolok, a "szakma" világklasszisként üdvözli...Legfőképpen RMCF-et kérdezem, de bárki mást is, aki Bale nagy pártolója. Hová raknátok be a csapatba, és hogyan állnátok fel vele? CR adott, a két 30 milliós üdvöskénk nem a padra jött, Modricot kitenni szerintem óriási kár lenne (főleg, ha a régi játszótársa csatlakozik hozzá). Na most vagy csatár nélkül állunk ki, ami azért szerintem meredek, vagy pedig lesz négy fulltámadó játékosunk (CR/Bale/Benzema/Isco), és középen két árva kp-nk. Nem kötözködésből kérdezem, tényleg kiváncsi vagyok. Ha ennyire akarjátok Bale-t, ezt feltételezem, hogy végiggondoltátok, és van kész megoldásotok...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 8., hétfő 22:26
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 8., hétfő 21:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 18:40
Pepere nem emlékszem hogy valaha játszott volna szélsővédőt.Ramosnak sem az a posztja,nem is volt soha,még mindig azt mondom,hogy a vilàg egyik legjobb khv-je,attól függetlenül hogy a szezon második felében(nyilván a Mouval való konfrontációja miatt)sokszor halványabban játszott.Azt mondom,hogy ma a Varane-Ramos pár a vilàg legjobbja.Nacho meg tényleg amolyan Jolly Joker,de csak és kizárólag gyengébb csapatok ellen,mert éles meccsen kevés.Victor írta:szerintem is nacho középhátvédként kell, hogy funkcionáljon, ott egész jó kis teljesítményt nyújtott. végső esetben pepe és varane is tud játszani szélsőhátvédet, de ott van nekünk egy marci és egy coentrao (ha elmegy, gondolom hozunk egy olcsó alternatívát)+arbeloa, szerintem ennyi bőven elég.
jobbszélre ott van carvajal, ha ő sérült akkor arbeloa, ha esetleg ő is, akkor meg ramos, de ilyenbe ne gondoljunk bele
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem