Addig írom le a gondolataimat,amíg erős az érzés!
Rég szórakoztam ennyire jól Real meccsen,természetesen fenntartásokkal kezelem ezt a gyözelmet,de most igazán kiadtak a fiaink mindent magukból. Nagyon rég nem láttam ilyet,hogy ennyire csúsztunk-másztunk..minden passzunk über pontos volt,bár az ellenfél kb tálcán kínálta a helyzeteket...Nem egy Barca vagy Bayern szint.
Az látszik,hogy Bale egyáltalán nem kell ebbe a csapatba,hihetetlen nagy fék az ember.. ez a középpálya Kroos és Modric nélkül is nagyot ütött,Casemiro-val az élen,szívesen látnám egy két nehezebb bajnokin ezt a kp-t James az James,hihetetlen bal lába van,sajnálom,hogy nem lött gólt,nagyon kéne neki.
Kovacic kicsit lehetne bátrabb,mert a skilljei megvannak ahhoz,hogy megbontsa a védelmet.. ezen a meccsen többet vártam töle ilyen téren.
Isco nagyon sokszor rossz megoldást választ,nagyon görcsösnek éreztem még ezen a "barimeccsen" is,de szintén jól játszott,hihetetlen dolgokra képes a labdával. Benzema jó formában,nagyon remélem,hogy elsikálják valahogy ezt a sex tape ügyet,mert óriási veszteség lenne nem csak nekünk,de az egész futtballnak is. CR is jól játszott ma...bár nyugodtan rúghatott volna 6-ot is,ha mostanság nem lenne ennyire fos a helyzet kihasználása..amiben sztem világ elsö volt mindig is..
Remélem ebben az irányban haladunk tovább,bár ilyen iramot biztos nem fognak diktálni minden meccsen..de legalább tényleg kompenzáltak minket az elmúlt hónapok szarságaiért! HALA MADRID!