Ez most nekem szólt?Realista24 írta:8-0-ás meccs után megint van aki picsog, el sem hiszem, ámbár nem lepődök meg a személyén.
Bezzeg, ha a Barca kefélt volna nyolcat, akkor az teljesítmény lenne, meg ha Neymar vert volna megint hármat.
pfej

HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 8., kedd 23:34
Ez most nekem szólt?Realista24 írta:8-0-ás meccs után megint van aki picsog, el sem hiszem, ámbár nem lepődök meg a személyén.
Bezzeg, ha a Barca kefélt volna nyolcat, akkor az teljesítmény lenne, meg ha Neymar vert volna megint hármat.
pfej
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 8., kedd 23:28
Ez minden szurkolótábor sajátja, múltkori Barca-Roma után, volt aki azért picsogott, hogy miért nem rúgtak 7-et, mert bezzeg a Bayerntől annyit kaptak...Realista24 írta:8-0-ás meccs után megint van aki picsog, el sem hiszem, ámbár nem lepődök meg a személyén.
pfej
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 8., kedd 23:22
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 8., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 8., kedd 22:53
Sajnálom,hogy neked nem tetszettmiro írta:
Iram,csúszás-mászás? Kiadtak magukból mindent?
Ezzel kompenzáltak? Egy teljesen érdemtelen meccsel? Egy Malmő ellen? Hagyjuk ezt..
Próbáljuk helyén kezelni.
Nyerjünk egy derbit pl,azzal előrébb lennénk.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 8., kedd 22:50
Iram,csúszás-mászás? Kiadtak magukból mindent?Nagy_Fönök írta:Addig írom le a gondolataimat,amíg erős az érzés!
Rég szórakoztam ennyire jól Real meccsen,természetesen fenntartásokkal kezelem ezt a gyözelmet,de most igazán kiadtak a fiaink mindent magukból. Nagyon rég nem láttam ilyet,hogy ennyire csúsztunk-másztunk..minden passzunk über pontos volt,bár az ellenfél kb tálcán kínálta a helyzeteket...Nem egy Barca vagy Bayern szint.
Az látszik,hogy Bale egyáltalán nem kell ebbe a csapatba,hihetetlen nagy fék az ember.. ez a középpálya Kroos és Modric nélkül is nagyot ütött,Casemiro-val az élen,szívesen látnám egy két nehezebb bajnokin ezt a kp-t James az James,hihetetlen bal lába van,sajnálom,hogy nem lött gólt,nagyon kéne neki.
Kovacic kicsit lehetne bátrabb,mert a skilljei megvannak ahhoz,hogy megbontsa a védelmet.. ezen a meccsen többet vártam töle ilyen téren.
Isco nagyon sokszor rossz megoldást választ,nagyon görcsösnek éreztem még ezen a "barimeccsen" is,de szintén jól játszott,hihetetlen dolgokra képes a labdával. Benzema jó formában,nagyon remélem,hogy elsikálják valahogy ezt a sex tape ügyet,mert óriási veszteség lenne nem csak nekünk,de az egész futtballnak is. CR is jól játszott ma...bár nyugodtan rúghatott volna 6-ot is,ha mostanság nem lenne ennyire fos a helyzet kihasználása..amiben sztem világ elsö volt mindig is..
Remélem ebben az irányban haladunk tovább,bár ilyen iramot biztos nem fognak diktálni minden meccsen..de legalább tényleg kompenzáltak minket az elmúlt hónapok szarságaiért! HALA MADRID!
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. december 8., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. december 8., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 8., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 8., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. december 8., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 8., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 7., hétfő 7:19
Èn meg ha a Barajasi felè mozogna...Balet én hasznosabbnak érezném, ha a szélek felé mozogna,
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. december 7., hétfő 0:08
Én is. Főleg, ha ezt Manchesterben csinálná.Matt009 írta:Balet én hasznosabbnak érezném, ha a szélek felé mozogna, és az üres területeket futná be.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 6., vasárnap 21:16
Valami ilyesmi...abban a pozsztban egy sokkal jobb technikaju ember kell...aki jo a rovid passzokban es az 1v1 ben...oke hogy jo lo tavolrol de nemtudom...szerintem.nem oda valo..inkabb egy Jamest vagy iscot neznek meg ott.Realista24 írta:Bale egy semmi idén, annyi, hogy nem lóg ki se pozitív, se negatív irányba. Ha nem játszana, fel sem tűnne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 21:10
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 6., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 6., vasárnap 13:43
Érdekes módon nekem Bale tegnap nem tetszett. Aktív volt az igaz, megvolt a ponterősség is, de nálam az egyik legrosszabbak között volt. Teljesen idegen testként mozgott. CR legalább belesimul a csapatba, ha a csapatnak megy, de Bale egyáltalán nem. Mintha csak az lenne a feladata, hogy a pálya közepén megkapja valahol, és tüzeljen harmincról. Többször is megfigyelhető volt ez tegnap, és vagy elcselezett labdákhoz, vagy gyenge lövésekhez vezetett. Balet én hasznosabbnak érezném, ha a szélek felé mozogna, és az üres területeket futná be. Középen alig van impaktja a játékra, és mintha parancsba lenne neki adva az értelmetlen lövöldözés, mert másra úgysem jó középen.Bale amugy szerintem jo volt tegnap vagyis jobb mint az utobbi idokben..
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 6., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 12:49
Haggyad már.....akár Hazard, akik legalább néhanapján csinálnak 1v1-et,
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem