http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... r-20130710
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 10., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 10., szerda 14:12
Ja az hogy a mágnestáblán megteremtették neki,nem ugyan az,mintha valós segítséget kap...na meg Mou nyilatkozataiAzért Mourinhot ne felejtsd ki! Azt nyilatkozta: "Úgy gondolom, nagyon jó helyzetet teremtettünk neki taktikailag, ahol kihozhatja magából a maximumot, és rekordokat állíthat be és sok gólt rúghat." :hmmm:
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 10., szerda 13:13
olyan meccsek száma, amelyeken gólja/gólpassza vagy mindkettője voltA Gol/Golpassz mezo pontosan mit akar jelenteni?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 10., szerda 13:08
ibra: osszesen 6+24 = 30 millioert ment el, szoval "csak" 39.5-ot bukott vele a barca
A Gol/Golpassz mezo pontosan mit akar jelenteni?___Samy___ írta:a tegnapi vitázáshoz kapcsolódó statisztikák, a hivatalos oldalakról és az espn-ről csináltam
Müller-Ribery
Ronaldo-Messi
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 10., szerda 13:00
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. július 10., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 10., szerda 12:48
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 10., szerda 7:56
és akkor továbbra is marad az indokolatlanul nagy különbség a két kátékos között. 4:1...'shutterisland írta:na, remélem megkapja ronaldo az uefa díjat, valamelyik bayernes pedig az aranylabdát.
ti valamilyen szinten megnyugszotok, az aranylabdát megkapó személy megérdemelten teheti a vitrinbe a cuccot, és messi + plataniék anyja is kevesebbet fognak csuklani.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. július 10., szerda 7:08
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 10., szerda 0:35
Faust írta:És még sokan kérdezik tőlem, miért gyűlölöm őket egytől egyig...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 10., szerda 0:15
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 10., szerda 0:06
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 9., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 22:28
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 22:22
Én ezt elfogadom, ha valaki így gondolkozik, mert ugye csapat nélkül nincs egyéni siker sem. Azt is, ha valaki mindentől függetlenül csak azt nézi, hogy adott játékos milyen szintet hozott. Viszont továbbra is azt érzem, hogy nem volt olyan kiemelkedő teljesítmény a Bayernben, hogy oda lehessen adni. A győzelmek ellenére nem érték el azt a szintet, amit Ronaldo, vagy Messi képvisel. Mondjuk az argentint már írtam, hogy idén semmit nem kellene nyernie, pont a nagy meccseken való lebőgés miatt. Cé pedig ugye csapatszinten nem vitt haza semmit, miközben a bajorok tripláztak. Nem tudom hogyan fogják annyira kicsavarni a dolgot, hogy Messi nyerjen idén is mindent...+1. Ez az év az, ahol egyértelműen Bayern volt Európa legjobb csapata, lényegében bármelyik játékosuk megérdemelné az aranylasztit, de talán a Ribery, Schweini douból az egyik érdemli meg, de vszeg kettőjük közül is csak az egyik fog beférni a top 3-ba.
Én egy Ribery, Ronaldo, Messi 3-st tippelek.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 9., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: Roberto Carlos » 2013. július 9., kedd 22:18
Ez a legkönnyebb.Tipikusan ráhagyod a másikra, "Neked van igazad!" - mindezt hatalmas felkiáltójellel téve nyomatékossá... Persze az előtted lévő kommentre már nincs elég merszed válaszolni (mert nem is tudod cáfolni).Az újreged pedig csak tökéletesen megmutatja milyen agyi szinten vagy.F.C.B. írta:Nem ülök fel a provokációnak! Mindenben neked van igazad!realistahuni írta:Büszke lehetsz magadra f.c.b, Messi a top 3-ba, az igen...![]()
Nekem nincs problémám ez honnan veszed?istimester írta: Amennyiben röhögni, meg olyan szintű kommenteket irni jössz ide, hogy "ide aztán érdemes benézni", egészen könnyen megoldhatom a problémád.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 9., kedd 22:15
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. július 9., kedd 21:53
+1. Ez az év az, ahol egyértelműen Bayern volt Európa legjobb csapata, lényegében bármelyik játékosuk megérdemelné az aranylasztit, de talán a Ribery, Schweini douból az egyik érdemli meg, de vszeg kettőjük közül is csak az egyik fog beférni a top 3-ba.Zidane írta:Egyébként se CR, se Messi nem érdemli meg...én Riberynek adnám.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 9., kedd 21:50
Dömével és Zombori Taktikus Sándorral karöltve, hiszen nekik csapat sem kell ahhoz, hogy mindig esélyesként számoljunk velük.h3x0r írta:Guardiola?Mythos90 írta:Ami viszont szinte biztos a végelszámolásnál az a Jupp, Klopp, SAF edzőhármas. SAF szerintem nem csak a PL miatt kerülhet be, hanem ez egyfajta tiszteletadás is lenne az elképesztő munkásságáért. A győztes viszont nem kérdéses.
OFF vége.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem