TMNTtol meg sokat varok. Imadom oket, elso se volt rossz. Itt meg az Arrow csavo ia ott lesz.
Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Tarzan se lehet rossz. Margot Robbie
mondjuk kezd kicsit sablon lenni ez a darkos koncepcio.
TMNTtol meg sokat varok. Imadom oket, elso se volt rossz. Itt meg az Arrow csavo ia ott lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
The Legend of Tarzan - Official Teaser Trailer
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Trailer
ez a tarzan rohadt jól néz ki, a teknőcök meg hátha jó kis bohóckodás lesz
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Trailer
ez a tarzan rohadt jól néz ki, a teknőcök meg hátha jó kis bohóckodás lesz

- András93
Nézd már, ez Russell Crowe.Anthony írta:The Nice Guys
https://youtu.be/uteGvHOs16A
Hát ez mekkora lesz már gyerekek?!? Most rohannék a moziba))
(bár lehet egy kicsit sok puskaport ellőttek a trailerben)
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Az első részben nekem tetszik a tatooine,Quigon is,bár Ő még élhetett volna mondjuk a második végéig.
Tetszettek a droidok,illetve Obi Wan is vagány volt.
Én nem "nézem" így a filmeket azért mint itt sokan,engem megfogott,ennyi..
Persze volt hibája,de mivel film,ezért mindenkinek más a megítélése,és olyan nincs hogy mindenkinek tökéletes legyen.
Mivel előzmény részek voltak,ezért lehetett volna több "bemutatás" is,mint pl most írtam Quigont,mint Obi mestere ugye.
Ha valamire igazán kell negatívot mondani az inkább a második rész.No az amelyiket nem nézek meg igazán..
Viszont az 1,3,4,5,6 nálam nb1.
Imádom,mert az a rengeteg faj,rengeteg bolygó stb, egy egész világot csináltak meg,félelmetesen sokszínű.
Nekem top.
Tetszettek a droidok,illetve Obi Wan is vagány volt.
Én nem "nézem" így a filmeket azért mint itt sokan,engem megfogott,ennyi..
Persze volt hibája,de mivel film,ezért mindenkinek más a megítélése,és olyan nincs hogy mindenkinek tökéletes legyen.
Mivel előzmény részek voltak,ezért lehetett volna több "bemutatás" is,mint pl most írtam Quigont,mint Obi mestere ugye.
Eskü nekem ez is tetszik..Az amikor valami ismeretlen fazon volt ott,hát oké,jó dolog stb,de így hogy meg volt az első három rész,úgy "támadt fel" mint amikor még jedi volt.P. Krisz írta:Lucas nálam ott húzta ki azt a bizonyos gyufát amikor Hayden pajtást belevágta az Endor-os zárójelenetbe .![]()
![]()
Ha valamire igazán kell negatívot mondani az inkább a második rész.No az amelyiket nem nézek meg igazán..
Viszont az 1,3,4,5,6 nálam nb1.
Imádom,mert az a rengeteg faj,rengeteg bolygó stb, egy egész világot csináltak meg,félelmetesen sokszínű.
Nekem top.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- P. Krisz
Lucas nálam ott húzta ki azt a bizonyos gyufát amikor Hayden pajtást belevágta az Endor-os zárójelenetbe .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az mondjuk nem lett volna szar.Faust írta: és mondjuk bedobják a fiatal Gyllenhaal-t Anakinnak...fú.[/color]
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt adom teljesen. Mondjuk nem tudom melyik a nagyobb baj, mert Lucas alatt egy Portman is full Zs kategóriás színésznő lett, viszont Anakin picsogása mindenen túltesz.Faust írta:
Az előzménytrilógiának két nagy baja van: Lucas és Christensen.
Nem illik.
Igen az jó volt, csak szerintem a filmek szempontjából tök érdektelen. Tudom, hogy Boba Fett az egyik legközkedveltebb karakter, de az előzménytrilógiában szerepel mittudomén, 7-8 percet összesen?Vagy mikor Boba nézi a halott apját.
Az előzménytrilógiának két nagy baja van: Lucas és Christensen. Amúgy nem lenne vele sok probléma.
- ziro4vr
Nekem általában nem jön ez az eröltetett összekötés be, pl a Hobbit-Gyűrűk Ura kapcsán egyáltalán nem, de valahogy a Vader-mítosz legalább ilyen foszlányokban jól sejlett előre, ha már a színész brutál szar volt. Vagy pl Yoda, illetve az utolsó brutál hatásvadász de mégis működő jelenetek.P. Krisz írta:Van ami jó volt , van ami ótvar szar .meg a szándékosan teletömött előreutalások is bejönnek
Pl. első rész végén rázoomolnak Palpatine fejére , bűn rossz . Kb. tudom hogy tudod hogy kicsoda Ő , de most csend , majd visszatérünk rá .
Vagy mikor Boba nézi a halott apját.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lehet ez volt az elgondolás, de megvalósításban nekem annyi jött le,hogy giccses az egész, meg "természetellenes" színek, fények, minden teljesen tiszta, nincs egy folt sehol, nem tudom, az SW nem ilyen.miro írta:Nekem az első rész nagyon tetszik,a második kevésbé,és a harmadik is ami igazából összeköti az egészet szerintem pacek lett..
Sokan dumálnak h mennyire a látványra ment dzsordzsó,de szerintem pont ezért jó,hogy akkor az első három részben virágzott a köztársaság,minden modern volt,minden szebb stb,aztán jött az elnyomás!
Mondjuk nekem a harmadik tetszik, a zenék nagyon jók, nekem a végén a párbaj is tetszett, még ha tudtam,hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mind a 4 karakter túléli, de elég epik volt azért az Obi vs Anakin...meg én ilyennek képzelek el egy fénykardpárbajt. Szóval ez jó volt, meg a 66-os parancsnák a hideg kiráz mindig...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- P. Krisz
Van ami jó volt , van ami ótvar szar .meg a szándékosan teletömött előreutalások is bejönnek
Pl. első rész végén rázoomolnak Palpatine fejére , bűn rossz . Kb. tudom hogy tudod hogy kicsoda Ő , de most csend , majd visszatérünk rá .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
Az elsőben mi tetszik?miro írta:Nekem az első rész nagyon tetszik,a második kevésbé,és a harmadik is ami igazából összeköti az egészet szerintem pacek lett..
Sokan dumálnak h mennyire a látványra ment dzsordzsó,de szerintem pont ezért jó,hogy akkor az első három részben virágzott a köztársaság,minden modern volt,minden szebb stb,aztán jött az elnyomás!
A második a világ egyik legszarabb filmje az tény.
A három nekem bűnös élvezet, tele van hibával, de nem tud érdekelni, nagyon hangulatos, meg a szándékosan teletömött előreutalások is bejönnek.
Nem illik.
Sima 10/10 lesz hidd el.Remy írta:Azért bármennyire is SW rajongó vagyok, az új trilógiát előszeretettel húzom le. Az első részt még talán annyira nem is, de a 2. rész nálam hatalmas nagy kupac *******. A 3. már alakult, de oly mindegy volt már ott sajna... Szóval, igenis le fogom szólni, ha inkább az új trilógiára fog hajazni, mintsem a régire. Nagyok az elvárások.
Ja, és megjött a sajtó meghívó, csak még kérdéses, hogy ráérek-e.dec. 17. 10:00
Amúgy ráérek aznap.
- ziro4vr
Azt kell mondanom, a troll képességeid rohamosan javulnak, lassan már olyan szintre érnek, ahogy a bűntetőket értékesíted.nmate írta:Miért ne lehetne funboy? Nem kell mindjárt nekiugrani szegény sentrynek![]()
Fun Boy definition: A male with latent homosexual tendencies who enjoys the company of other males and listens to German techno music while wearing a button-down shirt with the sleeves rolled up, the collar popped, and sandals. This is adapted from the Simpsons episode "The Curse of the Flying Hellfish" where at the end, Bart and Grandpa are hugging, and the rich German guy calls out to them: "Hey fun boys, get a room." He then drives off listening to techno music.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Fun+Boy
![]()
![]()
Nem illik.
- P. Krisz
BvS
Az egyik jelmeztervezőnek szómenése volt , Flash biztos benne lesz a filmben , cameo valószínű .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sivatagos jelenet pedig Batman álmában játszódik .
Az egyik jelmeztervezőnek szómenése volt , Flash biztos benne lesz a filmben , cameo valószínű .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sivatagos jelenet pedig Batman álmában játszódik .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Igazi kis g*cik vagytok!
Hát, Máté, szerintem az ilyen hipotézisek csak feszültség generálásra jók. Mi értelmük? (Persze a tervezés vagy prevenció hasonló dolgok ezek alól kivételek. De az élet sztochasztikus úgysem lehet megjósolni. Ezt a "buta" állításod sem).nmate írta:Miért ne lehetne funboy? Nem kell mindjárt nekiugrani szegény sentrynek![]()
Fun Boy definition: A male with latent homosexual tendencies who enjoys the company of other males and listens to German techno music while wearing a button-down shirt with the sleeves rolled up, the collar popped, and sandals. This is adapted from the Simpsons episode "The Curse of the Flying Hellfish" where at the end, Bart and Grandpa are hugging, and the rich German guy calls out to them: "Hey fun boys, get a room." He then drives off listening to techno music.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Fun+Boy
![]()