Ezt adom teljesen. Mondjuk nem tudom melyik a nagyobb baj, mert Lucas alatt egy Portman is full Zs kategóriás színésznő lett, viszont Anakin picsogása mindenen túltesz.Faust írta:
Az előzménytrilógiának két nagy baja van: Lucas és Christensen.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 8., kedd 20:57
Ezt adom teljesen. Mondjuk nem tudom melyik a nagyobb baj, mert Lucas alatt egy Portman is full Zs kategóriás színésznő lett, viszont Anakin picsogása mindenen túltesz.Faust írta:
Az előzménytrilógiának két nagy baja van: Lucas és Christensen.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 8., kedd 20:54
Igen az jó volt, csak szerintem a filmek szempontjából tök érdektelen. Tudom, hogy Boba Fett az egyik legközkedveltebb karakter, de az előzménytrilógiában szerepel mittudomén, 7-8 percet összesen?Vagy mikor Boba nézi a halott apját.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 8., kedd 20:51
Nekem általában nem jön ez az eröltetett összekötés be, pl a Hobbit-Gyűrűk Ura kapcsán egyáltalán nem, de valahogy a Vader-mítosz legalább ilyen foszlányokban jól sejlett előre, ha már a színész brutál szar volt. Vagy pl Yoda, illetve az utolsó brutál hatásvadász de mégis működő jelenetek.P. Krisz írta:Van ami jó volt , van ami ótvar szar .meg a szándékosan teletömött előreutalások is bejönnek
Pl. első rész végén rázoomolnak Palpatine fejére , bűn rossz . Kb. tudom hogy tudod hogy kicsoda Ő , de most csend , majd visszatérünk rá .
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 8., kedd 20:48
Lehet ez volt az elgondolás, de megvalósításban nekem annyi jött le,hogy giccses az egész, meg "természetellenes" színek, fények, minden teljesen tiszta, nincs egy folt sehol, nem tudom, az SW nem ilyen.miro írta:Nekem az első rész nagyon tetszik,a második kevésbé,és a harmadik is ami igazából összeköti az egészet szerintem pacek lett..
Sokan dumálnak h mennyire a látványra ment dzsordzsó,de szerintem pont ezért jó,hogy akkor az első három részben virágzott a köztársaság,minden modern volt,minden szebb stb,aztán jött az elnyomás!
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 8., kedd 20:47
Van ami jó volt , van ami ótvar szar .meg a szándékosan teletömött előreutalások is bejönnek
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 8., kedd 20:38
Az elsőben mi tetszik?miro írta:Nekem az első rész nagyon tetszik,a második kevésbé,és a harmadik is ami igazából összeköti az egészet szerintem pacek lett..
Sokan dumálnak h mennyire a látványra ment dzsordzsó,de szerintem pont ezért jó,hogy akkor az első három részben virágzott a köztársaság,minden modern volt,minden szebb stb,aztán jött az elnyomás!
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 8., kedd 20:34
Sima 10/10 lesz hidd el.Remy írta:Azért bármennyire is SW rajongó vagyok, az új trilógiát előszeretettel húzom le. Az első részt még talán annyira nem is, de a 2. rész nálam hatalmas nagy kupac *******. A 3. már alakult, de oly mindegy volt már ott sajna... Szóval, igenis le fogom szólni, ha inkább az új trilógiára fog hajazni, mintsem a régire. Nagyok az elvárások.
Ja, és megjött a sajtó meghívó, csak még kérdéses, hogy ráérek-e.dec. 17. 10:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 8., kedd 20:28
Azt kell mondanom, a troll képességeid rohamosan javulnak, lassan már olyan szintre érnek, ahogy a bűntetőket értékesíted.nmate írta:Miért ne lehetne funboy? Nem kell mindjárt nekiugrani szegény sentrynek![]()
Fun Boy definition: A male with latent homosexual tendencies who enjoys the company of other males and listens to German techno music while wearing a button-down shirt with the sleeves rolled up, the collar popped, and sandals. This is adapted from the Simpsons episode "The Curse of the Flying Hellfish" where at the end, Bart and Grandpa are hugging, and the rich German guy calls out to them: "Hey fun boys, get a room." He then drives off listening to techno music.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Fun+Boy
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 8., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 8., kedd 19:15
Hát, Máté, szerintem az ilyen hipotézisek csak feszültség generálásra jók. Mi értelmük? (Persze a tervezés vagy prevenció hasonló dolgok ezek alól kivételek. De az élet sztochasztikus úgysem lehet megjósolni. Ezt a "buta" állításod sem).nmate írta:Miért ne lehetne funboy? Nem kell mindjárt nekiugrani szegény sentrynek![]()
Fun Boy definition: A male with latent homosexual tendencies who enjoys the company of other males and listens to German techno music while wearing a button-down shirt with the sleeves rolled up, the collar popped, and sandals. This is adapted from the Simpsons episode "The Curse of the Flying Hellfish" where at the end, Bart and Grandpa are hugging, and the rich German guy calls out to them: "Hey fun boys, get a room." He then drives off listening to techno music.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Fun+Boy
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 8., kedd 19:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 8., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 8., kedd 18:47
Akarod mondani hogy,fanboy és fansentry írta: mert erősen funboy mode ON-ban fogod írni
Kíváncsi vagyok egy fun és egy egyszerű halandó
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 8., kedd 18:39
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 8., kedd 18:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 8., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 8., kedd 18:24
Ezek után kb bármit, amit írsz a filmről irreleváns lesz, mert erősen funboy mode ON-ban fogod írni, szokás szerint eltúlozva, az elfogultság, imádat tintájával átitatva.Remy írta:Első vetítésen (amúgy 3D, mert erre volt már csak normális hely.) felőlem fekete-fehérben is letolhatnák camosan, csak lássam minél előbb.Másodjára tuti angolul fogom megnézni, ha jó a film.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 8., kedd 17:27
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 8., kedd 16:42
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem