HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. december 12., szombat 20:20
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 12., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 12., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 12., szombat 12:25
BBeno kedvenceinek a száma hetente változik. Mou-t és Memphis fiát láttam a legtöbbet isteníteni. Tudom hogy szimpatizál több játékossal, meg talán klubbal is. Memphis eddig nem villantott valami sokat.MesQueUnClub írta:Itt most annyiban védeném meg Benőt, hogy a MUnak eddig Martial pontokat érő gólokat szerzett, Sterling pedig nem rossz a Cityben, viszont memphis elég homály.sentry írta:Memphis Depay last summer: “I am leaving PSV for Manchester United to improve my chances in the Champions League" #Awkward PSV qualified to the round of 16 from the same group with United.
Memphis![]()
BBeno pártfogoltjai szárnyalnak idén
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 12., szombat 12:10
Hát de nem is jo....Sterling pedig nem rossz a Cityben,
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 11., péntek 15:48
Itt most annyiban védeném meg Benőt, hogy a MUnak eddig Martial pontokat érő gólokat szerzett, Sterling pedig nem rossz a Cityben, viszont memphis elég homály.sentry írta:Memphis Depay last summer: “I am leaving PSV for Manchester United to improve my chances in the Champions League" #Awkward PSV qualified to the round of 16 from the same group with United.
Memphis![]()
BBeno pártfogoltjai szárnyalnak idén
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 11., péntek 15:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 8:22
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 8., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 8., kedd 23:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 7., hétfő 16:43
Nem volt azèrt annyi helyzete tegnap,kapott 2 jo labdát,be is verte.Bologna dominálta a mecs 2/3-at.TheBull6 írta:Szép és jó hogy Higu vert tegnap kettőt, de elbaszott elotte vagy 12-t. Isten lehetett volna tegnap, de maradt Higuain inkább.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2015. december 7., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 7., hétfő 12:17
Azokat a helyzeteket IS.ziro4vr írta:Felesleges lenne már Madridba, Cé úgyis kihagyná azokat a helyzeteket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 7., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 7., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 7., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 7., hétfő 9:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 7., hétfő 7:09
Tiszta sor,nincs ezzel baj,nem is neked cimeztem,arra reagáltam,idèzem:"minek kell ilyet leirni",hát pont azèrt amit mondasz.Mert a forum azèrt forum,hogy mindenki kifejtse a vèlemènyèt.Ezt most kicsit magamra veszem, mivel én is reagáltam egy hsz-edre. Én személy szerint nem a f***dé ugrottam minden szarra; egyszerűen csak leírtam a véleményemet a te véleményeddel kapcsolatban, azaz arra használtam a fórumot, amire való. Ezen annyira nem kéne felkapni a vizet, erre való ez az egész felület szerintem.
Èn ezzel nem vitatkozom,mármint hogy hasznosabb lenne Bale-nèl,(ki nem),csak azt mondom,hogy volt 1 igazán a Realhoz mèlto szezonja,meg volt a tobbi,mikor random elpicsázta a lasztikat,ha passzolni kellett cselezett,ha cselezni akkor ellotte,aztán amikor csak a foldet verte,vagy mikor èsz nèlkul belevezette a vèdobe....párszor mèlyre ittam magam a meccs alatt a baromságai miattAz viszont egyértelmű, hogy Balenél sokkal több hasznát vennénk bárhova is tennénk, mert a latin foci benne van DM-ben is a sok hibájábal együtt is.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. december 7., hétfő 5:58
Lehet ezt csűrni csavarni, általában nagy csapatokkal akkor találkoztunk, amikor a tét is nagy volt, olyankor meg hatalmas betli volt az emberünk. Szerintem mindenkinek beleégett a retinájába az a Lyon elleni kapufa.Vele nem az volt a gond hogy nagy csapatoknak nem tudott gólt rúgni, mert ez nem igaz. Mindig akkor omlott össze ha a tét nagy volt, igazán fontos meccs, viszont az ilyen meccseken se játszott feltétlen rosszul. A helyzetei itt is megvoltak..az más kérdés hogy az összeset a kapusba rúgta.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem