Hát de nem is jo....Sterling pedig nem rossz a Cityben,

Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Itt most annyiban védeném meg Benőt, hogy a MUnak eddig Martial pontokat érő gólokat szerzett, Sterling pedig nem rossz a Cityben, viszont memphis elég homály.sentry írta:Memphis Depay last summer: “I am leaving PSV for Manchester United to improve my chances in the Champions League" #Awkward PSV qualified to the round of 16 from the same group with United.
Memphis![]()
BBeno pártfogoltjai szárnyalnak idén
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Memphis Depay last summer: “I am leaving PSV for Manchester United to improve my chances in the Champions League" #Awkward PSV qualified to the round of 16 from the same group with United.
Memphis
Memphis

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Még a végén a ManU kispadját kapja meg Carlo.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként a Martial gyerek a rossz Man.-i csapatba ment, Cityvel jobban járt volna.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Sky Sources: Daniel Sturridge out for weeks with hamstring strain sustained during Liverpool FC's game at Newcastle United.
elképesztő milyen betegágy lett.
elképesztő milyen betegágy lett.

- morientes
Nem volt azèrt annyi helyzete tegnap,kapott 2 jo labdát,be is verte.Bologna dominálta a mecs 2/3-at.TheBull6 írta:Szép és jó hogy Higu vert tegnap kettőt, de elbaszott elotte vagy 12-t. Isten lehetett volna tegnap, de maradt Higuain inkább.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
amúgy oké hogy isco jó 1v1 ben és az összjátékhoz, de csak én nem tudom elképzelni hogy ilyen játékosokkal gólerősek lennénk hogy isco hazard benzema james?
vannak szép dolgai, de engem rendesen idegesít, amikor cselezget és a elesik, visszapassz, elveszik stb
vannak szép dolgai, de engem rendesen idegesít, amikor cselezget és a elesik, visszapassz, elveszik stb
Azokat a helyzeteket IS.ziro4vr írta:Felesleges lenne már Madridba, Cé úgyis kihagyná azokat a helyzeteket.

Isco-Özil-James
-----Lewa
Még több guiness rekordot hozna Lewa.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Felesleges lenne már Madridba, Cé úgyis kihagyná azokat a helyzeteket.

Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... an-2454361
MAK!!!
Mi a 'csáért nem vagy Te igazi Madridista, megáldva egy istenes akarattal, alázattal...
MAK!!!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szép és jó hogy Higu vert tegnap kettőt, de elbaszott elotte vagy 12-t. Isten lehetett volna tegnap, de maradt Higuain inkább.

Csak kijelentetted, hogy még a PSG-ben sem, amikor 21 meccs alatt 9 gólnál és 8 gólpassznál jár 2,5 hónap játék után, ha így folytatja elég komoly szezonja lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Tiszta sor,nincs ezzel baj,nem is neked cimeztem,arra reagáltam,idèzem:"minek kell ilyet leirni",hát pont azèrt amit mondasz.Mert a forum azèrt forum,hogy mindenki kifejtse a vèlemènyèt.Ezt most kicsit magamra veszem, mivel én is reagáltam egy hsz-edre. Én személy szerint nem a f***dé ugrottam minden szarra; egyszerűen csak leírtam a véleményemet a te véleményeddel kapcsolatban, azaz arra használtam a fórumot, amire való. Ezen annyira nem kéne felkapni a vizet, erre való ez az egész felület szerintem.
Èn ezzel nem vitatkozom,mármint hogy hasznosabb lenne Bale-nèl,(ki nem),csak azt mondom,hogy volt 1 igazán a Realhoz mèlto szezonja,meg volt a tobbi,mikor random elpicsázta a lasztikat,ha passzolni kellett cselezett,ha cselezni akkor ellotte,aztán amikor csak a foldet verte,vagy mikor èsz nèlkul belevezette a vèdobe....párszor mèlyre ittam magam a meccs alatt a baromságai miattAz viszont egyértelmű, hogy Balenél sokkal több hasznát vennénk bárhova is tennénk, mert a latin foci benne van DM-ben is a sok hibájábal együtt is.

Higu világa a napoli szintje,tegnap is negyed ora alatt hozta fel a csapatot,majdnem egyenlitett egymaga.14 golos idáig,de a real már más káposzta,az neki nagy falat...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Lehet ezt csűrni csavarni, általában nagy csapatokkal akkor találkoztunk, amikor a tét is nagy volt, olyankor meg hatalmas betli volt az emberünk. Szerintem mindenkinek beleégett a retinájába az a Lyon elleni kapufa.Vele nem az volt a gond hogy nagy csapatoknak nem tudott gólt rúgni, mert ez nem igaz. Mindig akkor omlott össze ha a tét nagy volt, igazán fontos meccs, viszont az ilyen meccseken se játszott feltétlen rosszul. A helyzetei itt is megvoltak..az más kérdés hogy az összeset a kapusba rúgta.

Ettől függetlenül bírtam a srácot, de sajnos nem tudott szintet lépni nálunk.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ne kövezzetek meg, de én bírtam Higuaint. Voltak lapos időszakai, de utolsó éveiben passzolni is megtanult. Nagyon pontosak voltak a beivelései ha kisodródott szélre, ill elég gyorsan helyzetbe is került, bárki is legyen az ellenfél. Madridban is képes volt rugdosni a gólokat és ahogy látjuk Napoliban is. Nagyon is kiemelkedik a többi statikus csatároktól. Vele nem az volt a gond hogy nagy csapatoknak nem tudott gólt rúgni, mert ez nem igaz. Mindig akkor omlott össze ha a tét nagy volt, igazán fontos meccs, viszont az ilyen meccseken se játszott feltétlen rosszul. A helyzetei itt is megvoltak..az más kérdés hogy az összeset a kapusba rúgta.
ja, morientes kicsit túlreagálod a dolgokat
Én utáltam DM-t az utolsó 1,5 évében, de volt két remek időszaka is, az egyik amikor Mourinho berakta támadóközéppályásnak, illetve, amikor Ancelotti kkp-nek. Az viszont egyértelmű, hogy Balenél sokkal több hasznát vennénk bárhova is tennénk, mert a latin foci benne van DM-ben is a sok hibájábal együtt is. Illetve a jövő Madridjában helye lehetne egy Isco-James-DM sorban, a dinamikája nagyon kellene, mert jelenleg az nincs meg Ronaldoban meg Baleben, pedig az egyik erősségüknek kéne lennie.
Én utáltam DM-t az utolsó 1,5 évében, de volt két remek időszaka is, az egyik amikor Mourinho berakta támadóközéppályásnak, illetve, amikor Ancelotti kkp-nek. Az viszont egyértelmű, hogy Balenél sokkal több hasznát vennénk bárhova is tennénk, mert a latin foci benne van DM-ben is a sok hibájábal együtt is. Illetve a jövő Madridjában helye lehetne egy Isco-James-DM sorban, a dinamikája nagyon kellene, mert jelenleg az nincs meg Ronaldoban meg Baleben, pedig az egyik erősségüknek kéne lennie.
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ezt most kicsit magamra veszem, mivel én is reagáltam egy hsz-edre. Én személy szerint nem a f***dé ugrottam minden szarra; egyszerűen csak leírtam a véleményemet a te véleményeddel kapcsolatban, azaz arra használtam a fórumot, amire való. Ezen annyira nem kéne felkapni a vizet, erre való ez az egész felület szerintem.De hogy minden szarra mi a f**mè kell ugrani,azt meg èn nem èrtem.
Ebben nem vagyok biztos, hogy tényleg így lett volna. Di Maríát kétség kívül gyűlölték a fórum hangadói, és sokan elküldték volna akár ingyen is bármikor bárhova, de nem feltétlenül Balet hozta volna a helyére a többség. Legalábbis a leigazolása körüli hercehurca idején én nagyjából 50-50%-ra tenném a Balet támogatók és a Balet ellenzők arányát.Matt009 írta:ritkán látott egyetértés uralkodott a fórumon, amikor kiderült, hogy a jobb oldalon ezentúl Bale lesz DM helyett.
- morientes
Nekem semmi bajom a taggal.Csak azt mondtam,azt az ominozus szezont,se azelott,se utánna nem tudta hozni.Nem tudja most sem.Párizsban sem.Volt egy pár jo meccse.Ès?Itt meg a kp csucsa volt akkor,de nem csak a realba,hanem a válogatottban is,azèrt dontoztek.Nem Messi miatt.3 hónapja van Párizsban és elég eredményes, nem tudom, hogy minek kell ilyet leírni. Én se bírom az argentint, de azért el kell ismerni néhanapján. Ráadásul mondjuk most, ha Bale helyett itt lenne sokkal jobb lehetőségeink lennének.
De aztán annyi.Hát ezèrt kell ilyeneket leirni.De hogy minden szarra mi a f**mè kell ugrani,azt meg èn nem èrtem.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
DM nem a rendszer, hanem Mendes és a gondolkodás hiányának áldozata volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema