HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 15:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 7., hétfő 7:16
Santi Mina meg is mondta,"Simán átjátszottam Piquet,azt hiszem sokkal inkább a Real Madridra koncentrál,mint az edzèsekre"Hungarokatalán írta:Azt is érdemes visszanézni, mit összeszerencsétlenkedett Masch-Pique páros gól előtt.sebydani írta: Alcacer nagyon szépen csinálta Santi Mina gólja előtt, érdemes lehet visszanézni majd
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. december 7., hétfő 0:12
A Quod licet Iovi non licet bovi.Realista24 írta:Vágom én, csak anno Cé könyököséért a habzó szájú Barcások eltiltást követeltek, akkor ilyenkor miért nem jelentkeznek?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 6., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 6., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 6., vasárnap 22:55
Tényleg csúnya volt, de az egész meccsen ment oda-vissza a dolog.Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=4gbMD-s1B7U
Diego Costa az ilyenek miatt kapta a patkány jelzőt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 6., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 6., vasárnap 22:34
Suárez is az, ezt régóta tudjuk, csak tud focizni is melletteRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=4gbMD-s1B7U
Diego Costa az ilyenek miatt kapta a patkány jelzőt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 22:31
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 5., szombat 22:26
Azt is érdemes visszanézni, mit összeszerencsétlenkedett Masch-Pique páros gól előtt.sebydani írta: Alcacer nagyon szépen csinálta Santi Mina gólja előtt, érdemes lehet visszanézni majd
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 5., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. november 29., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. november 29., vasárnap 19:11
2 elődöntőből 2x alázták le a bayernt.(barca3-0, 0-4 ellenünk.realistahuni írta:Két elődöntős bukta azért még vállalható. Mi most 5/4-nél járunk például.Pep minden összel csúcsra pörgeti a Bayernt, tavaszra verhetetlennek kiáltják ki a csapatot, majd a döntö elött elfogy a kraft.
Ha a barcát kapják nem lesz esélyük oda-visszavágós párharcban, de bárki mást eltakarítanak, erre nagy tétben mernék fogadni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 29., vasárnap 18:34
Két elődöntős bukta azért még vállalható. Mi most 5/4-nél járunk például.Pep minden összel csúcsra pörgeti a Bayernt, tavaszra verhetetlennek kiáltják ki a csapatot, majd a döntö elött elfogy a kraft.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. november 29., vasárnap 18:08
Nagyjából. Pep minden összel csúcsra pörgeti a Bayernt, tavaszra verhetetlennek kiáltják ki a csapatot, majd a döntö elött elfogy a kraft.Pipita írta:Nem, senki nem csinál úgy. Én személy szerint csak megjegyeztem, hogy talán novemberben nem kéne elkönyvelni, hogy májusig nem fog változni semmi a futball világában, és minden ugyanebben a mederben fog folyni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 13:31
öreg én már egy ideje nem várok ettől a csapattól joga bonitotrealistahuni írta:Kerlon írta:ma megkeféljük az eibart, aztán helyreáll a világrendje![]()
![]()
Meg.![]()
Hetedikek a bajnokságban, mindössze két vereséggel, és három középpályásuk is benne van a 10 legtöbb labdaszerzést bemutató játékosok között a Ligában.
Védekező felfogású kiscsapat, hazai pályán, max kiszenvedjük a győzelmet de itt ma joga bonitot nem kell várni szerintem.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 29., vasárnap 12:56
Kerlon írta:ma megkeféljük az eibart, aztán helyreáll a világrendje![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 12:47
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem