BBeno kedvenceinek a száma hetente változik. Mou-t és Memphis fiát láttam a legtöbbet isteníteni. Tudom hogy szimpatizál több játékossal, meg talán klubbal is. Memphis eddig nem villantott valami sokat.MesQueUnClub írta:Itt most annyiban védeném meg Benőt, hogy a MUnak eddig Martial pontokat érő gólokat szerzett, Sterling pedig nem rossz a Cityben, viszont memphis elég homály.sentry írta:Memphis Depay last summer: “I am leaving PSV for Manchester United to improve my chances in the Champions League" #Awkward PSV qualified to the round of 16 from the same group with United.
Memphis![]()
BBeno pártfogoltjai szárnyalnak idén
Martial meg nagyon tehetséges, de majd kiderül mi lesz belőle. Amúgy nagyon jól mozog és nem egy elveszett gyerek. De valljuk be hogy MU égése a BL-ben hatalmas ciki. Főleg hogy ezeket a játékosokat azért hozza VG mert majd ők megteremtik a különbséget. De eddig semmi nagy nem történt, persze idő is kell, tudom. De lehet ezek a játékosok ha valaha is klasszisok lesznek, az nem biztos, hogy Van Gaal keze alatt... nagyon kilóg a lába állítólag neki is...