Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 21:43

DM nem a rendszer, hanem Mendes és a gondolkodás hiányának áldozata volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 6., vasárnap 21:38

3 hónapja van Párizsban és elég eredményes, nem tudom, hogy minek kell ilyet leírni. Én se bírom az argentint, de azért el kell ismerni néhanapján. Ráadásul mondjuk most, ha Bale helyett itt lenne sokkal jobb lehetőségeink lennének.
Valamilyen szinten igazat adok neked. Nem feltétlenül neked szól a hsz-em.

Csak kicsit furcsa, hogy amikor az argentin itt volt, mindenki őt akarta lecserélni, és ritkán látott egyetértés uralkodott a fórumon, amikor kiderült, hogy a jobb oldalon ezentúl Bale lesz DM helyett. De nekünk mindig az a jó játékos, aki éppen nem itt játszik. Ideje lenne azokat megbecsülni, akik itt fociznak. Sosem a játékosaink minőségével van a baj, hanem a rendszerrel, amelyikben erőltetjük őket. (Pont DM a legjobb példa erre. Amikor a helyére került, a csapat legjobbja lett.) Bale is inkább a rendszer és a spanyol játékfelfogás áldozata, nem pedig az a baj vele, hogy gyenge futballista.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 6., vasárnap 21:29

morientes írta:
dannen írta:
még szerencse, hogy dm nekünk jutott, különben nagy valószínűséggel nem lenne tizedik se.
Osszessègèben viszont,ha idegen test volt Beckham,(mert èn arra reagáltam a kèt argentinal),akkor o is.
Az a szezon patent volt.De se elotte,se azota meg sem tudja kozeliteni.Mèg párizsban sem.
3 hónapja van Párizsban és elég eredményes, nem tudom, hogy minek kell ilyet leírni. Én se bírom az argentint, de azért el kell ismerni néhanapján. Ráadásul mondjuk most, ha Bale helyett itt lenne sokkal jobb lehetőségeink lennének.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 6., vasárnap 21:14

Beckham nem csak a lanyok de amugy a legtobb kissrácnak is kedvence volt akkoriban.
Emlékszem meg a batyam is nyiratott olyan tarajos hajat mint neki volt 2002 korul :lol:
De a lenyeg a lenyeg hogy nem volt a legtechnikasabb de az a rugotechnika es alazat :salute:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 20:44

Bekmenrol csak jót. Gergo koma kedvence, meglát egy rossz jelzőt és bezárja az oldalt :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 20:19

dannen írta:
morientes írta:Ahogy Higu vagy DM is nekunk jutott...ès mèg sorolhatnám.

még szerencse, hogy dm nekünk jutott, különben nagy valószínűséggel nem lenne tizedik se.
Osszessègèben viszont,ha idegen test volt Beckham,(mert èn arra reagáltam a kèt argentinal),akkor o is.
Az a szezon patent volt.De se elotte,se azota meg sem tudja kozeliteni.Mèg párizsban sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 6., vasárnap 19:35

pheco írta: Viszont ha Becks nem a Realba igazol, akkor én se lennék itt, szóval mégsem volt rossz igazolás :mrgreen:
Nem tudom melyikőtök lett volna a pótolhatatlanabb veszteség... :hmmm: :mrgreen:

Amúgy én szerettem a faszit, bár tény, hogy szimbóluma volt annak a khm érdekes koncepció alapján épült korszaknak.
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 19:28

2, nem ő jutott, őt választottuk. Súlyos különbség.
Mivel ot választottuk,igy o jutott,ne játszunl a szavakkal.Igy èrtettem.Mert hogy visszacsinálni már nem lehet.
Ahogy Higu vagy DM is nekunk jutott...ès mèg sorolhatnám.
Nem volt vèszes Beckham,ha egy bevertpofáju vadbarom lett volna,nem egy effektive lányok kedvence,mindenki oda lenne hogy mekkora szivjátèkos volt.(Amugy az volt)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 6., vasárnap 19:22

pheco írta:Nem azért, hogy Beckhamet védjem, de nem lettünk volna előrébb Dinhoval sem. Ugyanúgy a sztárok játszottak volna és ugyanúgy nem lett volna védekezés a kp-n. Max annyit értünk volna el, hogy nem a Barcába igazol.
Viszont ha Becks nem a Realba igazol, akkor én se lennék itt, szóval mégsem volt rossz igazolás :mrgreen:
Hát ezen az alapon gyakorlatilag az összes elhibázott igazolást meg lehet magyarázni. :mrgreen: Dehát Ronaldinho úgy nagyjából 3 kategóriával jobb játékos Beckhamnél, ráadásul teljesen nyilvánvaló hogy a brazil illett volna ide stílus és felfogás szempontjából, míg az angol (mint ezt be is bizonyította,) nem. Innentől kezdve bárhogy nézem, Beckham leigazolása hibás döntés. Persze, Ronaldinho megszerzése nyilván nem varázsolta volna Gravesent meg Diogot meg Pablo Garciát meg a többi szerencsétlent életképes labdarúgóvá, de legalább eggyel kevesebb hibát vétett volna a drága elnökünk a csodacsapat építgetése közben... az meg legalább egy lépés lett volna előrefelé.
Az utolsó sor meg, hát, nézőpont kérdése. :mrgreen: :mrgreen:
Bekchammel az ég világon semmi probléma nem volt.
35 millió volt, közel sem olyan elvárásokkal, mint Bale, akit kikiáltottak/tunk Ronaldo és Messi utáni legjobb játékosnak. És a stílus idegen dolog még nem jelenti azt, hogy szarul teljesített. Bale szarul teljesít, érte se kellett volna 35nél többet adni.
Csak nem illett a csapatba, az meg már bőven elég. Ez alapján hasonlítottam össze Bale-lel, nem vételár, meg hozzáállásban. Nem illett a latinos fociba, nem aratott kiugróan nagy sikereket és összességében nem származott belőle különösebb haszna a csapatnak, hogy ő itt volt - persze a kínai szurkolók rajongásán bevasalt euró milliárdokat leszámítva, szigorúan sportszakmai szempontok mentén. Az talán jogos lehet, hogy a velszivel szemben magasabbak voltak az elvárások, nem emlékszem az angol hypejára, én mindenesetre nem vártam tőle semmit már akkor sem. :mrgreen:
nekunk o jutott,ès nem rajta mulott a sikertelensèg
1, nem csak rajta
2, nem ő jutott, őt választottuk. Súlyos különbség.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 6., vasárnap 19:12

morientes írta:Èreztem èn azt a pool meccset
Én is. :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 19:06

Èreztem èn azt a pool meccset a tegnapi bayern bukta meg city zako után... :shifty: Na mèg a fluminense istenem.... :mrgreen:

Beckham meg,lehet hogy nem volt idevalo,de nálam kompenzálta az a fajta látás a pályán,amire nagyon,nagyon kevesek kèpesek,azokrol a 40 mèteres passzokrol,szabadrugásokrol nem beszèlve.
Emellett hatalmas sportember...sztm.
Persze,Ronaldinho sokkal jobb futballista volt,de nekunk o jutott,ès nem rajta mulott a sikertelensèg.Bale meg o kozte,azèrt van egy kis kulonbsèg Davy javára.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. december 6., vasárnap 18:59

Bekchammel az ég világon semmi probléma nem volt. A hozzáállásával meg aztán pláne nem. 2007 januárja körül Capello még ki is tette a csapatból mikor megtudta, hogy a Galaxyhoz igazol, ezek után megnézem hány játékos küzdötte volna vissza magát a kezdőbe és játszott volna még sérülten is mikor muszáj volt... Bár a szurkolók is visszakövetelték az tény, de nem hiába. Azért Bale-t és Beckham-et ilyen szinten összehasonlítani.. utóbbi lehet nem pörgette f..án a labdát (előbbi sem), de ha ma ilyen hozzáállású játékosok lennének a pályán.....

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 6., vasárnap 18:58

Pipita írta:
Kerlon írta:Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
Akkor mi a bukta? Megvettük nagy csinnadratta keretein belül ahelyett a Ronaldinho helyett, aki inkább a riválishoz igazolt minket alázni. Te is írod, hogy idegen test volt, nem latin focis. Hogyha Beckham nem bukta, akkor Bale sem az. Beckham a ROSSZ IGAZOLÁS tökéletes példája.
35 millió volt, közel sem olyan elvárásokkal, mint Bale, akit kikiáltottak/tunk Ronaldo és Messi utáni legjobb játékosnak. És a stílus idegen dolog még nem jelenti azt, hogy szarul teljesített. Bale szarul teljesít, érte se kellett volna 35nél többet adni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. december 6., vasárnap 18:55

Pipita írta:
Kerlon írta:Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
Akkor mi a bukta? Megvettük nagy csinnadratta keretein belül ahelyett a Ronaldinho helyett, aki inkább a riválishoz igazolt minket alázni. Te is írod, hogy idegen test volt, nem latin focis. Hogyha Beckham nem bukta, akkor Bale sem az. Beckham a ROSSZ IGAZOLÁS tökéletes példája.
Nem azért, hogy Beckhamet védjem, de nem lettünk volna előrébb Dinhoval sem. Ugyanúgy a sztárok játszottak volna és ugyanúgy nem lett volna védekezés a kp-n. Max annyit értünk volna el, hogy nem a Barcába igazol.
Viszont ha Becks nem a Realba igazol, akkor én se lennék itt, szóval mégsem volt rossz igazolás :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 6., vasárnap 18:40

nagchampa
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
Kedvenc csapatod: Pool

HozzászólásSzerző: nagchampa » 2015. december 6., vasárnap 18:37

ekkora szégyen partjelzőt a pool meccsen... közel egy méterrel belóg a védő és beinti lesnek, pedig nem kis gól volt :angry:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 6., vasárnap 17:39

Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 6., vasárnap 16:54

Na öreg Becksyt nem cikizni :mrgreen:
Bár itt is voltak jó szabadrúgásai meg a hozzáállása.megmaradt...uhh az a 2007 es szezon :'(
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 6., vasárnap 16:46

Beckhaminho neve már elő sem kerül, mint Spanyolországban sikeres brit futballista? A mezeladási listákat itt is vezette, nem csak Angliában. :mrgreen:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 6., vasárnap 16:39

sucre írta:semmi komoly sérülés, már hétvégén játszhatott volna, csak elővigyázatosságból nem. vasárnap már tuti :mrgreen:
Hazudtál, még padon sincs.. :( :D

Vissza: