Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
DM nem a rendszer, hanem Mendes és a gondolkodás hiányának áldozata volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Valamilyen szinten igazat adok neked. Nem feltétlenül neked szól a hsz-em.3 hónapja van Párizsban és elég eredményes, nem tudom, hogy minek kell ilyet leírni. Én se bírom az argentint, de azért el kell ismerni néhanapján. Ráadásul mondjuk most, ha Bale helyett itt lenne sokkal jobb lehetőségeink lennének.
Csak kicsit furcsa, hogy amikor az argentin itt volt, mindenki őt akarta lecserélni, és ritkán látott egyetértés uralkodott a fórumon, amikor kiderült, hogy a jobb oldalon ezentúl Bale lesz DM helyett. De nekünk mindig az a jó játékos, aki éppen nem itt játszik. Ideje lenne azokat megbecsülni, akik itt fociznak. Sosem a játékosaink minőségével van a baj, hanem a rendszerrel, amelyikben erőltetjük őket. (Pont DM a legjobb példa erre. Amikor a helyére került, a csapat legjobbja lett.) Bale is inkább a rendszer és a spanyol játékfelfogás áldozata, nem pedig az a baj vele, hogy gyenge futballista.
3 hónapja van Párizsban és elég eredményes, nem tudom, hogy minek kell ilyet leírni. Én se bírom az argentint, de azért el kell ismerni néhanapján. Ráadásul mondjuk most, ha Bale helyett itt lenne sokkal jobb lehetőségeink lennének.morientes írta:Osszessègèben viszont,ha idegen test volt Beckham,(mert èn arra reagáltam a kèt argentinal),akkor o is.dannen írta:
még szerencse, hogy dm nekünk jutott, különben nagy valószínűséggel nem lenne tizedik se.
Az a szezon patent volt.De se elotte,se azota meg sem tudja kozeliteni.Mèg párizsban sem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Beckham nem csak a lanyok de amugy a legtobb kissrácnak is kedvence volt akkoriban.
Emlékszem meg a batyam is nyiratott olyan tarajos hajat mint neki volt 2002 korul
De a lenyeg a lenyeg hogy nem volt a legtechnikasabb de az a rugotechnika es alazat
Emlékszem meg a batyam is nyiratott olyan tarajos hajat mint neki volt 2002 korul

De a lenyeg a lenyeg hogy nem volt a legtechnikasabb de az a rugotechnika es alazat

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bekmenrol csak jót. Gergo koma kedvence, meglát egy rossz jelzőt és bezárja az oldalt

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Osszessègèben viszont,ha idegen test volt Beckham,(mert èn arra reagáltam a kèt argentinal),akkor o is.dannen írta:morientes írta:Ahogy Higu vagy DM is nekunk jutott...ès mèg sorolhatnám.
még szerencse, hogy dm nekünk jutott, különben nagy valószínűséggel nem lenne tizedik se.
Az a szezon patent volt.De se elotte,se azota meg sem tudja kozeliteni.Mèg párizsban sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem tudom melyikőtök lett volna a pótolhatatlanabb veszteség...pheco írta: Viszont ha Becks nem a Realba igazol, akkor én se lennék itt, szóval mégsem volt rossz igazolás

Amúgy én szerettem a faszit, bár tény, hogy szimbóluma volt annak a khm érdekes koncepció alapján épült korszaknak.
Nem illik.
- morientes
Mivel ot választottuk,igy o jutott,ne játszunl a szavakkal.Igy èrtettem.Mert hogy visszacsinálni már nem lehet.2, nem ő jutott, őt választottuk. Súlyos különbség.
Ahogy Higu vagy DM is nekunk jutott...ès mèg sorolhatnám.
Nem volt vèszes Beckham,ha egy bevertpofáju vadbarom lett volna,nem egy effektive lányok kedvence,mindenki oda lenne hogy mekkora szivjátèkos volt.(Amugy az volt)
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát ezen az alapon gyakorlatilag az összes elhibázott igazolást meg lehet magyarázni.pheco írta:Nem azért, hogy Beckhamet védjem, de nem lettünk volna előrébb Dinhoval sem. Ugyanúgy a sztárok játszottak volna és ugyanúgy nem lett volna védekezés a kp-n. Max annyit értünk volna el, hogy nem a Barcába igazol.
Viszont ha Becks nem a Realba igazol, akkor én se lennék itt, szóval mégsem volt rossz igazolás

Az utolsó sor meg, hát, nézőpont kérdése.

Bekchammel az ég világon semmi probléma nem volt.
Csak nem illett a csapatba, az meg már bőven elég. Ez alapján hasonlítottam össze Bale-lel, nem vételár, meg hozzáállásban. Nem illett a latinos fociba, nem aratott kiugróan nagy sikereket és összességében nem származott belőle különösebb haszna a csapatnak, hogy ő itt volt - persze a kínai szurkolók rajongásán bevasalt euró milliárdokat leszámítva, szigorúan sportszakmai szempontok mentén. Az talán jogos lehet, hogy a velszivel szemben magasabbak voltak az elvárások, nem emlékszem az angol hypejára, én mindenesetre nem vártam tőle semmit már akkor sem.35 millió volt, közel sem olyan elvárásokkal, mint Bale, akit kikiáltottak/tunk Ronaldo és Messi utáni legjobb játékosnak. És a stílus idegen dolog még nem jelenti azt, hogy szarul teljesített. Bale szarul teljesít, érte se kellett volna 35nél többet adni.

1, nem csak rajtanekunk o jutott,ès nem rajta mulott a sikertelensèg
2, nem ő jutott, őt választottuk. Súlyos különbség.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én is.morientes írta:Èreztem èn azt a pool meccset

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
Èreztem èn azt a pool meccset a tegnapi bayern bukta meg city zako után...
Na mèg a fluminense istenem....
Beckham meg,lehet hogy nem volt idevalo,de nálam kompenzálta az a fajta látás a pályán,amire nagyon,nagyon kevesek kèpesek,azokrol a 40 mèteres passzokrol,szabadrugásokrol nem beszèlve.
Emellett hatalmas sportember...sztm.
Persze,Ronaldinho sokkal jobb futballista volt,de nekunk o jutott,ès nem rajta mulott a sikertelensèg.Bale meg o kozte,azèrt van egy kis kulonbsèg Davy javára.

Beckham meg,lehet hogy nem volt idevalo,de nálam kompenzálta az a fajta látás a pályán,amire nagyon,nagyon kevesek kèpesek,azokrol a 40 mèteres passzokrol,szabadrugásokrol nem beszèlve.
Emellett hatalmas sportember...sztm.
Persze,Ronaldinho sokkal jobb futballista volt,de nekunk o jutott,ès nem rajta mulott a sikertelensèg.Bale meg o kozte,azèrt van egy kis kulonbsèg Davy javára.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Bekchammel az ég világon semmi probléma nem volt. A hozzáállásával meg aztán pláne nem. 2007 januárja körül Capello még ki is tette a csapatból mikor megtudta, hogy a Galaxyhoz igazol, ezek után megnézem hány játékos küzdötte volna vissza magát a kezdőbe és játszott volna még sérülten is mikor muszáj volt... Bár a szurkolók is visszakövetelték az tény, de nem hiába. Azért Bale-t és Beckham-et ilyen szinten összehasonlítani.. utóbbi lehet nem pörgette f..án a labdát (előbbi sem), de ha ma ilyen hozzáállású játékosok lennének a pályán.....
35 millió volt, közel sem olyan elvárásokkal, mint Bale, akit kikiáltottak/tunk Ronaldo és Messi utáni legjobb játékosnak. És a stílus idegen dolog még nem jelenti azt, hogy szarul teljesített. Bale szarul teljesít, érte se kellett volna 35nél többet adni.Pipita írta:Akkor mi a bukta? Megvettük nagy csinnadratta keretein belül ahelyett a Ronaldinho helyett, aki inkább a riválishoz igazolt minket alázni. Te is írod, hogy idegen test volt, nem latin focis. Hogyha Beckham nem bukta, akkor Bale sem az. Beckham a ROSSZ IGAZOLÁS tökéletes példája.Kerlon írta:Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem azért, hogy Beckhamet védjem, de nem lettünk volna előrébb Dinhoval sem. Ugyanúgy a sztárok játszottak volna és ugyanúgy nem lett volna védekezés a kp-n. Max annyit értünk volna el, hogy nem a Barcába igazol.Pipita írta:Akkor mi a bukta? Megvettük nagy csinnadratta keretein belül ahelyett a Ronaldinho helyett, aki inkább a riválishoz igazolt minket alázni. Te is írod, hogy idegen test volt, nem latin focis. Hogyha Beckham nem bukta, akkor Bale sem az. Beckham a ROSSZ IGAZOLÁS tökéletes példája.Kerlon írta:Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
Viszont ha Becks nem a Realba igazol, akkor én se lennék itt, szóval mégsem volt rossz igazolás

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Akkor mi a bukta? Megvettük nagy csinnadratta keretein belül ahelyett a Ronaldinho helyett, aki inkább a riválishoz igazolt minket alázni. Te is írod, hogy idegen test volt, nem latin focis. Hogyha Beckham nem bukta, akkor Bale sem az. Beckham a ROSSZ IGAZOLÁS tökéletes példája.Kerlon írta:Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
ekkora szégyen partjelzőt a pool meccsen... közel egy méterrel belóg a védő és beinti lesnek, pedig nem kis gól volt

Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na öreg Becksyt nem cikizni
Bár itt is voltak jó szabadrúgásai meg a hozzáállása.megmaradt...uhh az a 2007 es szezon

Bár itt is voltak jó szabadrúgásai meg a hozzáállása.megmaradt...uhh az a 2007 es szezon

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Beckhaminho neve már elő sem kerül, mint Spanyolországban sikeres brit futballista? A mezeladási listákat itt is vezette, nem csak Angliában.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hazudtál, még padon sincs..sucre írta:semmi komoly sérülés, már hétvégén játszhatott volna, csak elővigyázatosságból nem. vasárnap már tuti