Én is.morientes írta:Èreztem èn azt a pool meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 6., vasárnap 19:12
Én is.morientes írta:Èreztem èn azt a pool meccset
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. december 6., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 6., vasárnap 18:58
35 millió volt, közel sem olyan elvárásokkal, mint Bale, akit kikiáltottak/tunk Ronaldo és Messi utáni legjobb játékosnak. És a stílus idegen dolog még nem jelenti azt, hogy szarul teljesített. Bale szarul teljesít, érte se kellett volna 35nél többet adni.Pipita írta:Akkor mi a bukta? Megvettük nagy csinnadratta keretein belül ahelyett a Ronaldinho helyett, aki inkább a riválishoz igazolt minket alázni. Te is írod, hogy idegen test volt, nem latin focis. Hogyha Beckham nem bukta, akkor Bale sem az. Beckham a ROSSZ IGAZOLÁS tökéletes példája.Kerlon írta:Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. december 6., vasárnap 18:55
Nem azért, hogy Beckhamet védjem, de nem lettünk volna előrébb Dinhoval sem. Ugyanúgy a sztárok játszottak volna és ugyanúgy nem lett volna védekezés a kp-n. Max annyit értünk volna el, hogy nem a Barcába igazol.Pipita írta:Akkor mi a bukta? Megvettük nagy csinnadratta keretein belül ahelyett a Ronaldinho helyett, aki inkább a riválishoz igazolt minket alázni. Te is írod, hogy idegen test volt, nem latin focis. Hogyha Beckham nem bukta, akkor Bale sem az. Beckham a ROSSZ IGAZOLÁS tökéletes példája.Kerlon írta:Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 6., vasárnap 18:40
Akkor mi a bukta? Megvettük nagy csinnadratta keretein belül ahelyett a Ronaldinho helyett, aki inkább a riválishoz igazolt minket alázni. Te is írod, hogy idegen test volt, nem latin focis. Hogyha Beckham nem bukta, akkor Bale sem az. Beckham a ROSSZ IGAZOLÁS tökéletes példája.Kerlon írta:Beckham szerintem nem volt bukta, inkább a csapat volt az. Persze stílus idegen volt, nem latin focis.
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2015. december 6., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 6., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 6., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 6., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 6., vasárnap 16:39
Hazudtál, még padon sincs..sucre írta:semmi komoly sérülés, már hétvégén játszhatott volna, csak elővigyázatosságból nem. vasárnap már tuti
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 15:34
Véletlennek nem volt véletlen, csak épp a Liverpoolban kapta.sentry írta: Owen
Azért az az aranylabda nem volt véletlen
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 6., vasárnap 15:18
Owensebydani írta:Woodgate,Faubert,BaleMesQueUnClub írta:Igaz inkább úgy mondanám, hogy brit játékos a Spanyol futballban nagyon nagyon kevés van, aki eredményes tudott maradni, olyan szinten mint a PL-ben volt, hirtelen nem is tudok ilyet mondani.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 6., vasárnap 15:17
McManaman.MesQueUnClub írta:Igaz inkább úgy mondanám, hogy brit játékos a Spanyol futballban nagyon nagyon kevés van, aki eredményes tudott maradni, olyan szinten mint a PL-ben volt, hirtelen nem is tudok ilyet mondani.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 6., vasárnap 15:16
Woodgate,Faubert,BaleMesQueUnClub írta:Igaz inkább úgy mondanám, hogy brit játékos a Spanyol futballban nagyon nagyon kevés van, aki eredményes tudott maradni, olyan szinten mint a PL-ben volt, hirtelen nem is tudok ilyet mondani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 15:15
BaleMesQueUnClub írta:Igaz inkább úgy mondanám, hogy brit játékos a Spanyol futballban nagyon nagyon kevés van, aki eredményes tudott maradni, olyan szinten mint a PL-ben volt, hirtelen nem is tudok ilyet mondani.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. december 6., vasárnap 15:08
Inkább a milan miatt van , nem miatta. 13 meccsen lőtt 6 gólt ... A házi góllövőlistát vezeti , szóval nem olyan vészesMesQueUnClub írta:Pont eddig tartana a szárnyalása ha spanyolba szerződne, ő az PL-be való, ez olyan mint pl Bacca esete, Sevillában jó volt, mióta a Milanban van a nevéről sem hallani.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 6., vasárnap 14:51
"The Daily Star", eddig elég elolvasni.. Még pár angollal szóba hozzák őket gondolom január végéig.lestat írta:http://www.goal.com/en/news/14222/trans ... paign=enfb
Gary Neville Januárban már Vardy-t akarja....Hát nemhiszem hogy a fiúnak a spanyol bajnokság feküdne.
Angolon kivül még max a Német szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem