Köszi előre is

HozzászólásSzerző: Aroninho » 2015. december 6., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 6., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. december 6., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 6., vasárnap 16:25
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 6., vasárnap 15:59
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 6., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 15:41
Te szedtél le hozzá drivert külön vagy automatikusan frissítetted?miro írta:Sracok olyankor mi van,ha vidokartya drivert frissitettem,most mar kiderult hogy hozza nem ertokent es hat a gep katasztrofa lett. Amikor leakarom torolni lefagy az egesz. Mit lehet tenni? Ujra huzni nem akarom mert rengeteg a regi kep video amit nem akarok elveszteni..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 6., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 6., vasárnap 14:29
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 6., vasárnap 14:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 12:57
Olvasd vissza abba a két hétbe a kommentjeid, amit most kapni fogsz a lenéző stílusú kommented miatt ami mar nem az első.Süti írta:Egy olyan komment sincs ahol bármit tényként közölnék. Egy se.
Ellenben részedről csak 1-2 soros, vagy szavas általános bullshitek jönnek, úgyhogy elengedem a témát.
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 6., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 6., vasárnap 10:41
Realista24 írta: Nincs nagy gond, pusztán annyi hogy elbeszelsz mellettem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 9:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 6., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 9:35
Nincs nagy gond, pusztán annyi hogy elbeszelsz mellettem.Süti írta:A motorikusan szétgyalázott 320d-k tömkelege, csörgő motorral friss rendszámmal, de 50k-ra visszatekerve és szilikonnal telibefújva nem lerúgott fos? A saját tapasztalat nem azt jelenti hogy vak vagyok. De szerintem erről felesleges vitázni, mint írtad "A keleti ember paraméterek szerint vesz autót, kilométeróra, tisztaság és logó. Aki ért hozzá az meg tudatosan." pont ez a lényeg. Ez a célcsoport.
Ismételni nem szeretném magam, mert tény hogy nem vagyok orákulum, tévedhetek. De véleményem azért volt, itt meg talán elfért.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 6., vasárnap 1:33
Nah, valahogy rávettek hogy menjünk ki este, aztán ajánlásodra felvetettem a helyet, és a stifler lett az úti cél. Fent valahogy találtunk egy szabad asztalt. Már belépéskor távozott minden frusztrációm, annyira idilli volt a hely. Lent Oldschool hiphop szólt, fasza sport mezekkel kikeretezett fal. Az ottani emberek teljesen barátságosnak tüntek, sehol egy kopasz kétajtós szekrény retard, vagy herkás digók. Ráadásul tvk tömkelege ahol meccsek mentek, így ha nem is figyeltem a valencia barca meccset, de legalább a gólokat láttam.;D Egy leányzó pedig próbált szemkontaktust tartani, de haveri társaságban túlságosan is punci voltam hogy megtegyem a szükséges lépéseket. Na de majd legközelebb. Valószínűleg jövőhéten is ide fogunk elnézni, törzshelynek tökéletes. Persze benéztünk még Akácfához, ahol egyből ki is mentünk, mivel a helyet teljesen elárasztotta az a szag ami a wcből jött. 4-es hatoson meg nem volt helyünk.IkerCasillas írta:
Stifler bárt tudom ajánlani, szerintem viszonylag igényesen kialakított hely, korrekt árakkal.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 6., vasárnap 1:06
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 23:37
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem