pheco írta:Nem azért, hogy Beckhamet védjem, de nem lettünk volna előrébb Dinhoval sem. Ugyanúgy a sztárok játszottak volna és ugyanúgy nem lett volna védekezés a kp-n. Max annyit értünk volna el, hogy nem a Barcába igazol.
Viszont ha Becks nem a Realba igazol, akkor én se lennék itt, szóval mégsem volt rossz igazolás

Hát ezen az alapon gyakorlatilag az összes elhibázott igazolást meg lehet magyarázni.

Dehát Ronaldinho úgy nagyjából 3 kategóriával jobb játékos Beckhamnél, ráadásul teljesen nyilvánvaló hogy a brazil illett volna ide stílus és felfogás szempontjából, míg az angol (mint ezt be is bizonyította,) nem. Innentől kezdve bárhogy nézem, Beckham leigazolása hibás döntés. Persze, Ronaldinho megszerzése nyilván nem varázsolta volna Gravesent meg Diogot meg Pablo Garciát meg a többi szerencsétlent életképes labdarúgóvá, de legalább eggyel kevesebb hibát vétett volna a drága elnökünk a csodacsapat építgetése közben... az meg legalább egy lépés lett volna előrefelé.
Az utolsó sor meg, hát, nézőpont kérdése.
Bekchammel az ég világon semmi probléma nem volt.
35 millió volt, közel sem olyan elvárásokkal, mint Bale, akit kikiáltottak/tunk Ronaldo és Messi utáni legjobb játékosnak. És a stílus idegen dolog még nem jelenti azt, hogy szarul teljesített. Bale szarul teljesít, érte se kellett volna 35nél többet adni.
Csak nem illett a csapatba, az meg már bőven elég. Ez alapján hasonlítottam össze Bale-lel, nem vételár, meg hozzáállásban. Nem illett a latinos fociba, nem aratott kiugróan nagy sikereket és összességében nem származott belőle különösebb haszna a csapatnak, hogy ő itt volt - persze a kínai szurkolók rajongásán bevasalt euró milliárdokat leszámítva, szigorúan sportszakmai szempontok mentén. Az talán jogos lehet, hogy a velszivel szemben magasabbak voltak az elvárások, nem emlékszem az angol hypejára, én mindenesetre nem vártam tőle semmit már akkor sem.
nekunk o jutott,ès nem rajta mulott a sikertelensèg
1, nem csak rajta
2, nem ő jutott, őt választottuk. Súlyos különbség.