Maurizio Sarri, a Napoli edzője.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 7., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 13:04
No offense de gyeztetnunk kell Remy a kozeljovoben pu-ben mert igy ez nekem tiszta ráfizetėsRemy írta:...és amúgy tényleg.morientes írta: Tegnap meg cityt...no fogaggyunk(bár azért nyertem is, és pluszban zártam a napot
)
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 6., vasárnap 12:59
...és amúgy tényleg.morientes írta: Tegnap meg cityt...no fogaggyunk
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 12:58
Tegnap meg cityt...no fogaggyunkRemy írta:Nem... csak megraktam a Napolit...morientes írta:Donadoni felhozta a bolognat rendesen,eddig a napolinak is nyomják a spagettit lefelè :Đ![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 6., vasárnap 12:55
Nem... csak megraktam a Napolit...morientes írta:Donadoni felhozta a bolognat rendesen,eddig a napolinak is nyomják a spagettit lefelè :Đ
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 4., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: realfan » 2015. december 3., csütörtök 16:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 1., kedd 15:09
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 1., kedd 14:29
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 1., kedd 13:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 1., kedd 13:31
Annyira nem èrdekel.Az az o szintje,sztm ezen kár is vitatkozni.Ez itt már sok volt neki.Persze nem csak neki.A mostani csapatbol is fel tudnèk sorolni mèg pár arcot.Nézd át azokat a számokat szerintem.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 1., kedd 13:26
Nézd át azokat a számokat szerintem.12 vagy 13 golos,hirtelen nemtom,de ennyi egy szezonban s nagyon volt neki itt![]()
Messze még a szezon vége.Azért az rendkívül beszédes,hogy amint eljött Benitez a Napoli vezeti a bajnokságot,közben tavaly meg még a bl hely se jött össze
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 1., kedd 13:08
Én sem gondoltam volna, hogy hasonló dolgokat leművel a Reallal, mint a Napolival. Ezért írtam, hogy nem volt eleve kudarcra ítélve.ez már látszott a napoliban is cask akkor még nem gobndoltam volna hogy topcsapatnál is meglépi ezeket.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 1., kedd 12:54
nem, nem lehetett. minden vicc nélkül semmi esély nem volt rá hogy beválik. felsoroltam pár alkalommal hogy miért nem és eddig egy pozitívum jött le fél év alatt tőle hogy időben cserél és pihentet ha megvan a meccs. ezt hiányoltam ancselottiban főleg. ez már látszott a napoliban is cask akkor még nem gobndoltam volna hogy topcsapatnál is meglépi ezeket.Ettől függetlenül még el lehetett volna képzelni, hogy a Reallal Benitez jó legyen.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 1., kedd 12:30
Ettől függetlenül még el lehetett volna képzelni, hogy a Reallal Benitez jó legyen. Nála a legnagyobb kizáró oknak az kellett volna legyen, hogy az utóbbi időben az egyik keze alatt játszó csapat sem érezte jól magát. A Real pláne kényes az edző személyére, naivitás volt azt hinni Perez részéről, hogy Benitezzel minden klappolni fog. Az eredményesség az más kérdés, ha a csapat felszívja magát, akkor Benitezzel is lehet minimális eredmény.Azért az rendkívül beszédes,hogy amint eljött Benitez a Napoli vezeti a bajnokságot,közben tavaly meg még a bl hely se jött össze
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 1., kedd 10:39
Milyen érdekes, nekem is pont ez jutott eszembe....realcamp írta:Azért az rendkívül beszédes,hogy amint eljött Benitez a Napoli vezeti a bajnokságot,közben tavaly meg még a bl hely se jött össze
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 1., kedd 9:24
Ezzel egyetértek, pedig az elején nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a Napolinál elért eredményeinek.Azért az rendkívül beszédes,hogy amint eljött Benitez a Napoli vezeti a bajnokságot,közben tavaly meg még a bl hely se jött össze
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 1., kedd 6:58
Semmi gond, nekünk tökéletes.realcamp írta:Azért az rendkívül beszédes,hogy amint eljött Benitez a Napoli vezeti a bajnokságot,közben tavaly meg még a bl hely se jött össze
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 1., kedd 6:55
Az,csak ami megy napolyba,az nem ment a bernabeuba.12 vagy 13 golos,hirtelen nemtom,de ennyi egy szezonban s nagyon volt neki ittBBeno írta:két védővel a nyakán is beveri mint ló a lónak![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem