Bale pihenhet nyugodtan nyárig, aztán mehet a MU-ba.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 8., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 7., hétfő 7:19
Èn meg ha a Barajasi felè mozogna...Balet én hasznosabbnak érezném, ha a szélek felé mozogna,
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. december 7., hétfő 0:08
Én is. Főleg, ha ezt Manchesterben csinálná.Matt009 írta:Balet én hasznosabbnak érezném, ha a szélek felé mozogna, és az üres területeket futná be.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 6., vasárnap 21:16
Valami ilyesmi...abban a pozsztban egy sokkal jobb technikaju ember kell...aki jo a rovid passzokban es az 1v1 ben...oke hogy jo lo tavolrol de nemtudom...szerintem.nem oda valo..inkabb egy Jamest vagy iscot neznek meg ott.Realista24 írta:Bale egy semmi idén, annyi, hogy nem lóg ki se pozitív, se negatív irányba. Ha nem játszana, fel sem tűnne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 21:10
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 6., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 6., vasárnap 13:43
Érdekes módon nekem Bale tegnap nem tetszett. Aktív volt az igaz, megvolt a ponterősség is, de nálam az egyik legrosszabbak között volt. Teljesen idegen testként mozgott. CR legalább belesimul a csapatba, ha a csapatnak megy, de Bale egyáltalán nem. Mintha csak az lenne a feladata, hogy a pálya közepén megkapja valahol, és tüzeljen harmincról. Többször is megfigyelhető volt ez tegnap, és vagy elcselezett labdákhoz, vagy gyenge lövésekhez vezetett. Balet én hasznosabbnak érezném, ha a szélek felé mozogna, és az üres területeket futná be. Középen alig van impaktja a játékra, és mintha parancsba lenne neki adva az értelmetlen lövöldözés, mert másra úgysem jó középen.Bale amugy szerintem jo volt tegnap vagyis jobb mint az utobbi idokben..
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 6., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 12:49
Haggyad már.....akár Hazard, akik legalább néhanapján csinálnak 1v1-et,
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 6., vasárnap 12:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 6., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 11:46
Mondjuk tegnap Bale-el semmi gond nem volt,azt ugye ne várja senki hogy majd olyan lesz mint NeymarRonaldo és Bale ismét sikeresen felbaszott, istenem meddig kell nézni ezeket itt még?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 5., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 5., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 5., szombat 19:06
Már, ha lesz miért küzdeni a tavasszal.palesz77 írta:Nézd a jó oldalát, így legalább azok, akiken múlik a összjátékotok minősége, kipihentek lesznek tavaszra is..M1Ö írta: És persze, hogy megint Bale, meg CR tolja végig (gól/gólpassz ide vagy oda), Modric meg Benzema meg lejön.Nekik kell a rotáció, pihenő, a 2 sztárnak meg nem....
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 5., szombat 18:48
Ha így fog tovább menni, akkor egy részről boldog leszek, mert Modric bírni fogja még 40 éves korában is.palesz77 írta:Nézd a jó oldalát, így legalább azok, akiken múlik a összjátékotok minősége, kipihentek lesznek tavaszra is..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 5., szombat 18:34
Nézd a jó oldalát, így legalább azok, akiken múlik a összjátékotok minősége, kipihentek lesznek tavaszra is..M1Ö írta: És persze, hogy megint Bale, meg CR tolja végig (gól/gólpassz ide vagy oda), Modric meg Benzema meg lejön.Nekik kell a rotáció, pihenő, a 2 sztárnak meg nem....
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 5., szombat 18:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 5., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 30., hétfő 19:13
Irtam is a meccs alatt hogy nagy az arc...M1Ö írta:Ezt írom én is.morientes írta:Az az emelès már eleve halva szulerett,mivel hely sem volt,ha meg jobban alányul akkor folè.Ha elpoccenti mellette ott a dugo.Dekoncentráltság.Egy régi CR 4 gólt lőtt volna abból az 1 helyzetből....
De nem, Ő már flegma és el lazázza azzal, hogy éppen bele teszi a belsőjét....
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem