Melyikre?ziro4vr írta:Kipukkannak tavaszra.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 12:51
Melyikre?ziro4vr írta:Kipukkannak tavaszra.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 6., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 6., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 11:43
You made my day sir.morientes írta: Nekunk meg tavaly,elott
Nem baj,majd a city kiveri oket![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 6., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 11:41
Nekunk meg tavaly,elottMesQueUnClub írta:Tavaly már megvolt.morientes írta:,ha meg ezek vmikor osszekerulnek....Sok lenne a jóból idén a tietek.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 6., vasárnap 11:39
Tavaly már megvolt.morientes írta:,ha meg ezek vmikor osszekerulnek....
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 11:37
Nem lesz annyi.Tènyleg nem pesszimizmusbol mondom,(alapbol nem is vagyok az),de most ez a valencia meccs nem tukrozte azt a barcelonat,ami ez a csapat valojában.3-4 botlásuk még lesz minimum.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 6., vasárnap 11:27
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 6., vasárnap 11:22
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 6., vasárnap 10:59
Közhelyek.22 meccs. Miért kell magyarázni? Azt jelentette, hogy bőven top 3-as csapat voltunk, és bőven kinézett nekünk 1-2, akár 3 kupa is tavasszal. Akkor ennyi erőből a barca győzelme se értékelhető, mert mi is krízisben vagyunk. Amúgy meg 4 pont hátrányunk van a szuperbarca ellen, úgy, hogy mi elvileg iszonyat gyengék vagyunk.
És akkor leszóljátok a szurkolókat a stadionban, hogy nem képesek rendesen szurkolni. Persze, hogy nem, mert fel kell adni... Ez könnyebb.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 6., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 6., vasárnap 10:44
Játék mentése, és kilépsz a fifából.És akkor mi van, ha kétjegyű lesz a különbség, de a real javára?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 6., vasárnap 10:43
És akkor mi van, ha kétjegyű lesz a különbség, de a real javára?realistahuni írta:Deal.Én simán vállalom, általában csak olvasom a fórumot, szóval nem vágna földhöz ekkora "tét".
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 6., vasárnap 10:42
Jó, akkor úgy kérdezem. Ki tippelt arra, hogy az ősz után a barca triplázni fog, mi meg szart se nyerünk? Novemberben, december elején ki lehetett jelenteni, hogy mi nem nyerünk semmit, mert a barca fog?Realista24 írta:Imádom hogy nem lehet értelmesen diskuralni semmiről mert nem értik hogy mit ír a másik. De jó, eljetek alomvilágban hogy a mostani Barcaval voltunk egy szinten. A Wikipédián meg írhatok be a tíz bl trófea alá hogy 22 győzelem zsinórban. Igaz, szart se értünk vele.
22 meccs. Miért kell magyarázni? Azt jelentette, hogy bőven top 3-as csapat voltunk, és bőven kinézett nekünk 1-2, akár 3 kupa is tavasszal. Akkor ennyi erőből a barca győzelme se értékelhető, mert mi is krízisben vagyunk. Amúgy meg 4 pont hátrányunk van a szuperbarca ellen, úgy, hogy mi elvileg iszonyat gyengék vagyunk.Mitől jobb neked, hogy a 22 meccses győzelmi sorozat varázsában élsz? Komoly csapat ellen a Barcát meg az akkor éppen krízisben lévő Poolt leszámítva nem is találkoztunk
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 6., vasárnap 10:39
Deal.Én simán vállalom, általában csak olvasom a fórumot, szóval nem vágna földhöz ekkora "tét".
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 6., vasárnap 10:34
Én simán vállalom, általában csak olvasom a fórumot, szóval nem vágna földhöz ekkora "tét".realistahuni írta: Azt mondom az áprilisi clásico után simán kétszámjegyű lesz a különbség köztünk és a barca között. Ha veszítek akkor megígérem, hogy pihenőre vonulok egészen az EB kezdetéig, azaz bő két hónapig. Ha viszont nekem lesz igazam akkor a vesztes fél pihenőzik az eb-ig?
Na valaki?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 6., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 6., vasárnap 10:25
Nem szoktam egyetérteni Matt-tel, de most teljes mértékben adom, amit írt. Megb*szhatjuk a 22 meccset, a végén nem nyertünk semmit. Szép meg jó volt, de helyén kellene kezelni azt a 22 meccset.Matt009 írta:Szép meg látványos volt, de kitörölhetjük vele a ... Minden kupa a Barcáé lett. A 22 meccses győzelem arra jó, hogy a naív lelkeket dédelgesse. (Akinek nem inge, az nem veszi magára)
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem