Közhelyek.22 meccs. Miért kell magyarázni? Azt jelentette, hogy bőven top 3-as csapat voltunk, és bőven kinézett nekünk 1-2, akár 3 kupa is tavasszal. Akkor ennyi erőből a barca győzelme se értékelhető, mert mi is krízisben vagyunk. Amúgy meg 4 pont hátrányunk van a szuperbarca ellen, úgy, hogy mi elvileg iszonyat gyengék vagyunk.
És akkor leszóljátok a szurkolókat a stadionban, hogy nem képesek rendesen szurkolni. Persze, hogy nem, mert fel kell adni... Ez könnyebb.
Ez a top 3 is egy olyan dolog amivel takarózni lehet. De ha megnézed, hogy az első mennyire emelkedik ki és a harmadik mennyire lóg ki, akkor mindjárt más a dolog.

Azért is ugattam annyit a nyáron, hogy ősszel lehetőleg kellene egy kis előny a sorsolás és a barca gyenge padja és több meccse miatt, mert tavasszal már lesz cseréjük és az fog számítani, mert pl. tegnap is lenyomták csere nélkül.
Az meg, hogy elfogadjuk, hogy a másik jobb mitől jelenti azt, hogy nem szurkolunk vagy feladjuk? A szurkolásról tudnék mit mesélni, ott voltam októberben...és mikor megtapsoltam egy tetszetős akciót csak nézett a sok szelfibotos kínai, mintha valami űrlény lennék.